reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie;)

U nas nocka taka sobie juz wiem czemu Bartus taki marudny płaczliwy idzie nam dolna lewa 4 lub 5 bo jest w tyle spuchłe dziąsełko i duza biała kropa.W nocy o 1 sie obudził z płaczem i tylko na raczkach usnoł,a potem była mega burza i nie mogłam zasnac mały tez sie wiercił.Bartus drzemkuje od prawie godzinki.Pogoda ładna ale mocno wieje i sobie odpuszczamy spacerek.

Tabasia to czas na nocniczek my tez niedługo zaczniemy:)
myszowata miałas niezłą nocke tak jak ja.

reklama
mcgosia witaj Kochana - dawno nie zaglądałaś:-)
monia no hej! Miło Cię czytać!Myślałam dziś o Tobie - telepatia?;-)Gratki z okazji kupkowego sukcesu i oby tak dalej!A jak sprawa z domem?
madzia oby ząbek szybko się przebił i nie męczył Bartusia!

oj dawno dawno mnie nie było ...:-)
nie bardzo mam czas przy tym moim małym cwaniaczku hehe...ale teraz postaram się byc częsciej :)

Tabasia mojej siostry synek nigdy nie chciał siadac na nocnik i podpatrzył tate jak on to robi i od tamtej pory a miał niecałe dwa lata robi wszedzie siusiu na stojąco.

a ja nawet nie zauważyłam. Usmiałam sie jak to napisałyscie. Ja to sie często łapę że do Filipka mówię, daj to ci paluszki obetnę - tak na skróty - bo mi się nie chce mówić - paznokcie u rak.
A Filip sika na stojąco na dworzu - pod krzaczki, a w domu to różnie. Raz na stojąco, raz na siedzaco.... Najlepiej jak siostrzenica (w styczniu 2 latka skończyła) zawsze chce sikać jak widzi ze Filip idzie. Ona już dawno bez pampersów. Ale zawsze jak sika z Filipem, to po psitce macha i siurka szuka, i ciągnie sobie. I taka zdezorientowana jest zawsze dlaczego jej sie tak nie udaje

moja z nocnikiem się przeprosiła, chociaż chyba dalej boi sie swojej kupy :confused: wiem, że to dziwne, ale jak tylko zrobi, to wstaje, jak oparzona i z popłochem patrzy, co jej tam wyszło ;-)
mrozik, ja zawsze mówię "chodź, zmienimy pupę" ;-)
gosia, monia, mam nadzieję, ze wróciłyście na dobre! :-)
tabasia, u nas też huragan, znów wywaliło płot u sąsiada i kubły na śmieci walają sie po parkingu :baffled:

Gosia witaj z powrotem :)

madzia oby zabek szybko wyszedl!

tabasia a ja nawet nie zwrocilam uwag, bo tak samo mowie ;)

ionka u nas dach zerwalo sasiadowi z garazu :0 , mozemy pewnie tak sie licytowac caly dzien:]

Dziewczyny musze sie pochwalic!!!!!!!!!!!!!!
No wiec ucielam ten smoczek, Alex go znalazl w lozeczku i zdziwko :-D Wsadza do buzi, a tu jeszcze wieksze zdziwko, bo smok wypada :szok::-D:-D Ja to sie poplakalam ze smiecvhu. Pozniej zaczal nim troche rzucac i sie denerwowac, oddawal mi i mowil "dac" co by mu na inny wymienic. Po czym sie polozyl i sobie raczka trzymal. Wstal jeszcze raz, usmiechnal sie od ucha do ucha, walnal smokiem w kat, polozyl glowke i usnal :szok::szok::szok: Bez smoka!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe jak bedzie wieczorem...

A z tym sikaniem na stojaco, to wyprobuje po spaniu :tak:

Mcgosia co u Was?

reklama
Hej:) a my na nocnik siadamy od lutego. Oliwka jeszcze nie wola ale jak ja posadze to zrobi siku czy kupkę. Zreszta ja nawet nie pamietam już kiedy Oliwka zrobiła kupkę w pieluszkę. Siku na nocnik to raczej po spaniu a w ciągu dnia to różnie, jak uda mi sie złapać, ale kupa zawsze do nocnika. Potem idziemy razem wyrzucić a Oliwka robi kupce papa:)
A z pokarmem też już lepiej może obejdzie sie bez naparów z szałwii itp bo od wczoraj od rana jeszze nie odciagalam i nawet nie czuje za bardzo żeby mnie piersi bolaly, może zanika sam:)

Do góry