reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek to dawaj te n syrop jak ostatnio było lepiej :)

ramari to chłopcy będą mieli prywatny plac zabaw :)

Witam :)
nocka przespana, z Julką byłyśmy w muzeach - moje dziecko zadowolone więc to najważniejsze.
teraz M szlifuje balustradę więc w domku siedzimy bo się kurzy na pół wsi :) ale potem grill i odpoczynek :) jutro planuję wyprawę do zoo mam nadzieję że pogoda nam dopisze :)
miłego dzionka :)

reklama
Fajnie masz polusiu my tez chcielismy do zoo jechac z Bartusiem moze w czerwcu pojedziemy.Pogoda sie poprawia moze jutro bedzie ładnie bylismy w sklepie i ciepełko sie robi. Bartus ma drugą drzemke a ja mam czas dla Was.Wogóle wkurzają mnie te jego zebole by mogły juz sie przebic mały jest taki marudny wszystko i wszystkich gryzie a nawet zaatakował mnie.

ramari photo ogrodu poproszę :)

Hej Ladies :)

Nieregularnie podczytuję bb ... czasu zero :( Teraz słodki relax, pewnie pójdę pod prysznic i wcześniej spać ...

:*

chyba pogoda dopisuje w Polsce tu tak cichutko..u na taka wczesna wiosna obecnie, pewnie lata juz sie nie doczekam..

Mlody maruda spi, dzisiaj pokazal cala skale swojego glosu ;), az bebenki puchna..cos mu dokucza, a ja nedzna nawet nie wiem jak mu pomoc :(

Witajcie !!!
U nas noce super odkąd Franko zjada 350ml gęstej manny :) i śpi bez body w samej piżamie :)

Dziś miałam męczący dzień bo upał, w domu pracy od cholery :( a ja sama :( bo M.dorabia po pracy.
Teraz burza hula :( a ja zmuszona oglądam na Polsacie Walki KSW MMA :(
Dzieciaki czekają już tylko na dzień kiedy basen dostaną hi hi łobuzy słodkie. Franus przy poręczy wchodzi i schodzi ze schodów :) :)
Rośnie ostatnio jak na drożdżach :) sąsiadki aż pytają czym go karmie?
wiktor dziś był na rajdzie harcerskim. Taki dumny był w tym swoim mundurze :) wygrał piłkę do nogi :) wczoraj w konkursi pięknego czytania zajął 2miejsce. Zaskakuje mnie mój syn. Bo z reguły chłopcy są leniwi :)

Oliwka zawiera pierwsze przyjaźnie :) pojawiają się pierwsze konflikty :/ale radzimy sobie :)

myszowata tacy lekarze to hańba dla służby zdrowia :(

ramari pochwal się brzuszkiem :) i placem zabaw :)to dobrze się czujesz ?
Idę nadrobić ts :)
Ale mało nas tu :( :(

Witam się wieczorową porą. Cały dzionek na polu. Ola ma jedną drzemkę i wcześniej troszkę zasypia. Taka jest zmęczona po całym dniu ale i tak jeszcze nie chce wracać do domu:) haha niezniszczalne dziecko:)
Też myślę o napompowaniu basenu. Może po niedzieli wypróbujemy.
Miłego wieczoru.

heronek, bo tutaj lato juz sie skończyło, hehe ;-) u nas dzis cały dzień lało, ale jak!! a teraz piekne słoneczko. co z tego, jak Olcia śpi. jedyne, co mi się tu podoba, to te dłuuuugaśne dni :-) u nas właśnie jest 21:15 i słońce świeci :-)

ja w pracy zawalona po czubek głowy, więc tylko szybki przegląd kompa i do pracy!

Hej hej!
U nas wciąż upalnie! Jutro ma być ok 5-7C mniej, a we wtorek znów spiekota! Wczoraj dopiero o 15 wyszliśmy na spacer i wytrzymałam 40min - no nie dało się chodzić w tej saunie, do tego Młody czapkę ściągał, więc w ogóle średnio, szybko wróciliśmy zatem do domku i do 18 siedzieliśmy na balkonie pod parasolem. Dziś pewnie będzie podobnie...spacer pewnie dopiero pod wieczór. Ponoć lipiec ma być też taki gorący - super bo jedziemy nad morze na prawie 2 tyg, gorzej będzie w domu. Pamietam jak rok temu przy takiej pogodzie M wachlował Frania tetrową pieluszką, żeby dał radę zasnąć - masakra!Marzę o założeniu klimatyzacji w mieszkaniu - choćby tylko w sypialni, ale M mówi, że nas nie stać...buu...
No nic tym czasem uciekam i życzę Wam miłego dnia:-)
p.s. coś dziwnie sie tu porobiło - dochodzi 12 a pierwsza jestem....
suche noce próbka Bezpłatne próbki - Suchenoce.pl

Witam:)

Nikogo nie ma.Piekna pogoda i wszystkie juz korzystają.U nas nocka ok raz pobudka w nocy ale za to szedł dopiero spac o 23 i spalismy do 8.Głowa mnie od rana boli moze cisnienie za chwilke kawki sobie zrobie.Bartus ma drzemke zupka juz sie gotuje dla niego.

Słonecznej niedzieli:)

reklama
n&h mże coś wrzucę na jak znajdę, a co szukasz inspiracji ogrodowych???
polka czuję się w miarę ok, wiadomo są lepsze i gorsze dni :-)
myszowata mój też coś wspomina o klimatyzacji, ale mnie przeraża ten brud i kurz przy wywalaniu dziury w ścianie :sorry2:
polusia my już zoo zaliczyliśmy. Młody był zafascynowany.
polka gratki dla Wiktorka!

Dzisiaj może cyknę jakieś fotki mojemu dziecku to zobaczycie nasz mały placyk zabaw. Powiem Wam, że pieskownica to jest rewelacja. Przemek wczoraj przesiedział w niej chyba 2 godziny i to były 2 godziny spokoju dla mnie :tak:

Do góry