reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa kapuśniaczek mniam mniam:-)
ionka też sie uśmiałam troszkę;-)
polusia współczuję nocnych przeżyć, pewnie jesteś teraz zestresowana sytuacją z babcią i stąd ten lęk. A jak babcia? Fajnie, że macie plany z Julą to może choć troszkę odgonisz czarne myśli...
kalisa a może w foteliku do karmienia go zapnij...

Hej hej! Nie śpimy od 7.15,ale piszę dopiero teraz bo byliśmy na pobraniu krwi z Franusiem - oczywiscie biedny się spłakał:-(Przy okazji będąc już w przychodni weszłam z Młodym do naszej pediatry bo rano zauważyłam, że w lewym oku ma masę takich cieniutkich czerwonych żyłek jakby i stwierdziłam, że skoro już jestem w przychodni i ona jest i jak widziałam nie było u niej pacjentów to weszłam. No i oczywiście widać było po minie, że pani doktor jest niezadowolona, że musi nas przyjąć...3 sekundy poświeciła mu latareczką w oczko i stwierdziła, że nie wiem co to...może coś mu wpadło, może zatarł, coś podrażniło, a może zapalenie spojówek. Dała krople i jak pomogą to ok a jak nie to do okulisty...Wkurzyła mnie - no takiej olewającej postawy to u niej jeszcze nie widziałam:no::wściekła/y:
Potem zaliczyliśmy pierwszy spacerek - już w upale:szok:Po powrocie do domku Franio zjadł dwa danonki mega i teraz kima, a ja kawka i bb:-)
Miełgo dnia Kochane Wam życzę:-)

reklama
myszowata, jak ostatnio lekarka dała nam dawkę leku dla 7latka, oboje z M. stwierdziliśmy, że normalnie świat się wali, nie można ufać nikomu. tutaj za każdą wizytę się płaci minimum 50euro, więc teoretycznie powinni przyjmować pacjentów z otwartymi ramionami, ale ostatnio mojej znajomej lekarz powiedział, że ma dość jej widoku u niego!! fakt, że chodziła raz w tygodniu z czymś, no ale sądziłam, że jak płacisz kasę, to nawet i codziennie możesz przychodzić ;-)

wiem, że jestem monotonna, ale TAK WAM ZAZDROSZCZĘ POGODY!!! u nas dziś 15 stopni i co chwila ulewa przychodzi :-( nawet do ogrodu nie ma jak wyjść do piasku, bo zaraz trzeba by było wracać i wszystko jest mokre :-(

słuchajcie, Ol dostała uczulenia od nurofenu w syropku. tak się podrapała na karku, że aż krew poleciała. lipa, nie? to jedyny lek, który ona toleruje. i od razu uczulenie.

Myszowata jak bym czytała o lekarce Oli:wściekła/y: Niestety jej podejście zostawia wiele do życzenia:-(
Ionka a Twoja pokazała umiejętności, szkoda gadać. Skąd tacy ludzie mają dyplomy??:wściekła/y:
Ola próbuje zasnąć ale na razie śpiewa:-)

Witajcie!

Mlody juz spi, ale arie mi spiewal przed zasnieciem :(, tak zmeczony to nie byl dawno...a wczorajsza nocka byla super, kilka pobudek bylo, ale takich, ze zaraz zasypial, chyba syropek zadzialal :)))

myszowata to sie pediatra popisala nieszczegolnie :(

ionka u nas to samo z pogoda, max 15 stopni i padalo z przerwami caly dzien :(

Witajcie u na tez koszmar z pazurkami i w zwiazku z tm często mamy długaśnie, my przedwczoraj zaczęłysmy sezon basenowy, nalałam Elence troszkę ciepłej wody do baseniku i sie pluskała powiem Wam że radości co niemiara, byle teraz takie goace dni były to bede to czesciej robiła

Hej!

Miłego weekendu Wam życzę! U nas ok - nawet nie wiem o czym napisać bo wszystko bez zmian:-)

pozdrowionka:-)

Witajcie;)

A my wczoraj cały dzien poza domem śliczna pogoda była a dzisiaj ciepło ale jest zachmurzone niebo.Nocki ok są chwile płaczu marudzenia pobudek ale da sie wytrzymac.Bartus marudera sie zrobił moze to ząbki ale teraz drzemkuje ja mieszkanko mam posprzatane.Za chwilke kawka sobie zrobie.

Miłej soboty;)

Witajcie,
myszowata a to Ci lekarka, co za olewatorstwo!
ionka ale pech z tym lekarstwem :-(
mrozik aquapark jest duży, reklamują się jako najlepszy w Polsce. A tu link Baseny rekreacyjne • WPW

u nas też bez zmian czyli ja rosne, a Przemek łobuzuje ;-)
Od wczoraj mamy na ogródku piaskownice i zjeżdzalnie. Niedługo będzie huśtawka :-)

reklama
Witajcie!

ramari to plac zabaw macie caly w ogrodku :)

nocka u nas sredniawa, no wiec od rana mega maruda z Redana, teraz spi, wiec ja juz po sprzataniu kuchni, cudnym sniadanku i zakupach :) Milego weekendu kobitki!

Do góry