reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:)

Nocka ok,Bartus szedł spac dopiero po 23 wytrzymały był,myslałam ze ma stan podgoraczkowy,ale wieczorem nie miał temp,moze przez to ze szalał na dniu z kuzynem i tak sie zgrzał,oby zobaczymy dzisiaj.W nocy pobudka na mleko i spalismy do 8.Teraz synek drzemkuje.Pogoda sie poprawia ale dzisiaj siedzimy jeszcze w domku wiaterek zbyt mocny.A ja dostałam @ narazie bezbolesną,ale czuje sie napompowana.

polusia Kochana współczuje bardzo wiem jakie to musi byc trudne dla Ciebie dla Was:(
myszowata brawo dla Franusia:)
nesiaa super macie pogode u Nas tez zapowiadają od juterka:)

Miłego dnia dziewczynki Wam zycze:)

reklama
Witam się!

Mam problem..

Kochane, kuje mnie z prawej strony od wczoraj.. Nie byloby to dziwne gdyby nie fakt, ze nie mam tam jajnika.. Moze wyrostek??? :( Wczoraj i dzis mialam drobne rozwolnienie.. Nie mam apetytu..

Kochane, wczoraj chyba mialam owulacje.. Mozliwe to? @ mialam 9 maja! Co prawda okres trwal jakies 3-4 dni, i az do 15 maja caly czas kochalismy sie z finalem we mnie.. Owu miala mi wypadac 19-20 maj.. Mam cykle 24-25 dniowe.. Ale bez przesady by owu byla 2-3 dni wczesniej.. Co myslicie?

Ionka super, ze z Ola lepiej :)
Mrozik to przykre, ze w pracy tak ludzi traktuja :/ Przeciez nikt na pewno nie wymysla choroby dziecka :/ i w dodatku ospy!!
Ekord gratuluje nowych zabkow :) ja juz przez zabkowanie Ala osiwialam, naprawde strasznie ciezko to przechodzi. 2 czworki teraz szly na raz. Zas sie trojki juz chyba odzywaja :(
Na zumbe chcialam isc, ale ja po cc wiec nie za bardzo :/ boje sie, bo czasem mnie cos zaboli. Chodze na joge :D
Myszowata slodki Franio madry bardzo :)
Asia a co z tymi bioderkami??
Ramari super, ze Radzio dobrze, teraz tylko czekac :-)
Nie wiem co jeszcze komu...

Ja sie wczoraj zapytalam mojego gdzie ma kozy, a on za nos sie zlapal i zaczal siakac. Skad on to wie? :szok::-D

U nas spoko, fajny dzionek. Spacer byl rano, teraz drzemka, przestawiamy sie na jedna, zobaczymy co z tego bedzie. Ja buszuje po all i zamawiam rozne rzeczy :-)

Zmykam posprzatac chate ;)

polusia bardzo mi przykro, że jest aż tak źle i nic nie da się zrobić!Nie umiem sobie nawet wyobrazić jak się musisz teraz z tym czuć:-(Tulę Kochana:*

Witajcie :-)
polusia bardzo mi przykro, tule Cię mocno
ionka super, że z Olcią lepiej
e-kord gratuluje ząbków i zacięcia do ćwiczeń. Ja to nie wiem jak to będzie z tym brzuchem. Znowu taki niefajny będzie :zawstydzona/y:
mrozik a jak Wiki się czuje. Drapie się? Mam nadzieje, że w pracy przyjmą to ze spokojem.
myszowata, Tabasia mądre te Wasze dzieciaki! Mi Przemuś zawsze pomaga w przebieraniu. Mówię jedna rączka to podnosi i ułatwia mi rozebranie koszulki, potem druga rączka i głowa. Śmiesznie to wygląda.

A chciałam się pochwalić. Spakowałam torbę do szpitala. W końcu :-) Pozostało dopakować jakieś kosmetyki.

Miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Witajcie!

polusia tule Cie mocno...:((((

myszowata Tabasia niesamowite chlopaki macie! Pewnie takie madre po mamusiach ;)

mrozik nie przejmuj sie praca, przeciez nie zostawisz Wiki sama w domu...u mnie zawsze jest pytanie, a nie masz nikogo, zeby Redana popilnowal? kurka chyba bym najpierw sama o tym pomyslala, zanim wzielabym wolne...

ionka to super nocki macie, zazdroszcze...

e-kord Tabasia gratki nowych zabkow!

Ja dzisiaj jakos tak nie czuje sie, chyba mnie przewialo, rano nie moglam w ogole glowa ruszac, wiec kupilam sobie masc rozgrzewajaca, i troche pomoglo, ale nadal nie moge robic zadnych gwaltownych ruchow, a najgorsze to wyjmowanie Mlodego z samochodu. Mam nadzieje jutro bedzie lepiej...

Spokojnej nocki Kobietki!

Polusia tulę mocno i bardzo współczuję!!
Myszowata ale Franus to bystrzocha-masz powód do dumy:)
Ionka życzę by nocki były tylko coraz lepsze:)
Mrozik bez skrupułów bierz zwolnienie niech mysla co chca - masz prawo!! oby Wiki szybko zeszły krostki!!
Heronek zdrówka bo przy dziecku trzeba byc sprawnym:)
Asiu ja nie piłam kawy jak karmilam
Ramari torba spakowana to oznacza tylko 1 - godzina W coraz blizej!! i super że Radzio ma sie dobrze:)
ciekawe co u Neski?? dawno się nie odzywała!! Kochana daj znac kiedy i Ty nam sie wypakujesz?? ale najpierw spakujesz?? kiedy Twoja godzina 0 wybijaa??

no wiec jestem po dluuugiej przerwie:) obecnie jestem z Gabrysia u mamy bo mieliśmy w weekend wesele i powiem wam ze należało nam sie takie oderwanie od monotonii- mała spisała sie na medal - babcia pobawiła, nakarmiala i uspiła mimo ze wczesniej mała bała sie jej i widuje je raz na miesiąc:) mój anoiłek!! Gabrynia ostatnio prze do przodu ze swoim rozwojem-potrafi przewidzieć słowa w wierszyku-oczywiście gestami pokaże ale ogolnie szok!! teraz jest na etapie kółka graniastego i bawi sie z dziećmi i jak one mów "bam" i kuca!! SZOK... przyjechały na miesiąc moje bratanice z Norwegii:5lat i 3 lata i mała wniebowzięta-bawi sie jak starszak a nie roczne dziecko...

kochane scicsam mocno i stęskniłam sie za Wami ale jakos czasu brak na pisanie przez to wszytko:(

Ostatnia edycja:
reklama
Polusia dopiero teraz doczytalam... tule mocno :*
Heronek kuruj sie!!

Mnie Al momentami przeraza, bo wystarczy, ze mu cos raz powiem i on zapamieta, albo zrozumie :szok: Ostatnio pokazalam mu obraz, zegar i telewizor, jeden raz i na moje pytanie wszystko pokazal bezblednie. Nie, ze sie chwale, ale gosciu mnie rozbraja. Dzis juz opanowal do perfekcji jak wlaczyc sobie dvd. No i katuje nas Shakin Stevensem :-D W ogole juz mozna sie z nim dogadac. Jak chce muzyke, zeby mu wlaczyc, to podchodzi z pilotem i spiewa. Jak prosze go, zeby sie napil lub zjadl cos, polozyl, przytulil misia, albo umyl zeby to to robi. I wiele innych. W szoku jestem jak sie dzieciaki rozwijaja!

Do góry