reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej, ja juz po festynie , zajrzalam wczoraj do
Was na chwile ale nie dalam rady pisac. Szczerze to nawet nie wzielam prysznica, padlam jak dluga . Dobrze ze dzis do roboty na poludnie to jakos dochodze do siebie.
Wczoraj po dlugiej przerwie chodzenia w moich najwygodniejszych butach na obcasie zalozylam je , kiedys moglam w nich na pielgrzymke pojsc i bylo by ok, a wczoraj po 4 h nie czulam stóp . Przed ciaza nie chodzilam na plaskich butach teraz tylko adidasy . Niby mam zimowe na obcasie ale te maja cienka podeszwe i d...a ;)

A i przyjechal do mnie wczoraj do pracy Alanek - ale mial atrakcje ;)- tyle dzieci i ludzi a jakim powodzeniem cieszyly sie zolwie i rybki w sali biologicznej ;))))))
ramari- jesli masz mlecze u sasiada to naprawde polecam. robi sie szybciutko, kwiatki zbieralam max 10 min. A nawet mojej tesciowej smakowalo;)

reklama
marela ja z letnimi butami na obciasie, zawsze przy pierwszym założeniu po zimie mam problem, bo mnie obgryzają i to wszystkie bez wyjątku :/ nie wiem dlaczego tak jest bo zimowe równiej mam na obcasie ...

marela a to same kwiatki tylko bez łodyg?
myszowata no to super się mama zachowała :-) Moja tez czasem przyjeżdża do nas z prezentami.
kalisa u mnie może problem w tym, że należę do osób, które nie lubią prosić o pomoc :-( Może mama miała gorszy dzień i też jej się nie chciało.

W środę przyjeżdża zakręcona ciotka mojego A. i ona pewnie przewróci mi dom do góry nogami. Jak urodziłam Przemka to przyjechała do nas, wypucowała mi całe mieszkanie włącznie z podłogą pod szafkami :-D A ja na taką pomoc protestować nie będę.

ramari dokładnie!Korzystaj jak ciocia chce pomóc;-)Niestety już wiem, że przyjdzie nam te pomoc kiedyś oddać czyt. jak nasze dzieci będą miały dzieci, ale szczęśliwie do tego czasu jeszcze długa droga;-)

witajcie!

myszowata to super, masz mame :)ale i moja mama bardzo lubi poprzestawiac po swojemu u mnie, podokupywac czego nie mama, itd. czasami jednak meczace to jest...

ramari moze mama miala gorszy dzien jednak, a taka ciocia to skarb :) korzystaj poki mozesz!

U nas kolejny dzien z deszczem - bleee. A nocka okropna, ale ze M siedzial do 3 nad ranem na kompie (!!!), to postanowilam mu sie wykazac. Mlody do tego wstal juz 6, wiec ja dalej spalam, a M musial wstac, i dopiero o 8 przydreptalam. Wiem wredna jestem, ale kurka, na co mu siedziec pol nocy na kompie, skoro wie, jak Mlody spi????Dzisiaj do fryzjera sie przejedziemy, niech troche Redanka przystrzyze, bo juz wloski mu sie podkrecaja na koncach i smiesznie wywijaja :) ale zeby jakos dlugie byly to nie ;)

Milego Dzionka!

taka pogoda za oknem, że nawet nie chce mi się pisać :-( lekarka kazała posiedzieć w domu jeszcze przez 2 dni, no ale nawet jakby kazała wychodzić, to nie ma jak. beznadzieja.

Ol wstała już za 10 ósma. odciągnęłam, co zalegało i na razie w miarę. nawet jakos dramatycznie nie kaszle. a jak kaszle, to zasłania usta, hehe ;-)

tyle na teraz, bo az mi się ciężko myśli.

Witam:)

pogoda jak narazie ok choc wieje troche moze na spacerek wyjdziemy,chyba ze bedzie padac to nie.Bartus wstał o 6 całą noc przespał,ale polezelismy w kazdym w swoim łozu jeszcze z godzinke.Teraz dopiero ma drzemke.Moja mama mi nie przestawia rzeczy,ale za to moja tesciowa czasem.

Miłego dnia kobietki:)

ramari oj nie dziwię Ci się że już Ci ciężko- ale już niedługo :) co do mamy o może powiedz że jak jest to żeby coś pomogła - ja mojej jak do mnie przyjeżdża to mówię żeby mi np. obiadek zrobiła albo dziewczynki gdzieś zabrała albo ogródek oplewiła - wredna jestem ale mama zawsze pomoże jak tylko może :)

ja butów na obcasie nie noszę - boli mnie kręgosłup i ubieram tylko na takmi malutkim obcasiku :)

witam :)
ja dziś zapracowana - od rana pierogi kleiłam i zrobiłam z serkiem białym a drugie z truskawkami - w sumie około 60 pierogów :)
dziś wieczorem mam pokaz kosmetyków do makijażu Mary Kei - ciekawa jestem co to będzie - będę ja, sąsiadka i szwagierka i babka z tej firmy.
byl pediatra i mała już wsio ok :)
lecę coś zrobić jeszcze bo mała usnęła
miłego dzionka kobietki :)

polusia daj pierożka!;-)A gdzie wynalazłaś ten pokaz? Fajna sprawa!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry