reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa przyszło mi do głowy to samo co mrozik bo nawet na opakowaniu większości jak nie wszystkich gum jest napisane, że duża ilość może powodować biegunki...
ionka jak tam Ola?
e_kord witaj!
ajentka nie dziwię się, że się wystraszyliście!Dobrze, że nic się nie stało!Zaglądaj jak najczęsniej - tak mało nas tu już zostało...:-(
polusia jak tam było na pokazie? Możesz podzielić się jakimiś tajnymi technikami:-)
heronek uuu biedny Redanek:-(Całuski dla niego na pocieszenie:***
ramari no tak w sumie to już prawie po mleczach, większość to już dmuchawce!

Dzień dobry Kobitki!

Witam się z pochmurnego mazowsza...Jeszcze przed chwilką było ładnie, ale widzę, że prognozy się sprawdzą i czeka nas dziś deszcz:-(Dobrze, że od jutra poprawa aury:-)A u nas oki. Francio spał do 7.10 - przypuszczam, że spałby dłużej, ale M wychodząc do pracy tak ciapnął drzwiami, że Franio wstał na równe nogi. Jak wróci po południu to mu zwrócę na to uwagę...Planów na dziś szczególnych brak...
Miłego dzionka laseczki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
myszowata nie podzielę się ponieważ wczoraj była pielęgnacja skóry a makijaż następnym razem - ale kosmetyki trzeba przyznać że fajne :)

ajentka matko - dobrze że się nic nikomu nie stało

ramari czekamy na wieści od Radzia :)

witam
usypiam na stojąco - jakiś śpiący ten dzień :) zaraz kawka jak tylko położę małą do spania:) dziś u mnie popijawa na całego - wieczorem sąsiadka i szwagierka będziemy się alkoholizować :)
lecę dać małej drugie śniadanie
miłego dzionka :)

polusia mam nadzieję, że kawka pomoże Ci się obudzić i miłego wieczorku Ci życzę w babskim gronie:-)

Witajcie!

ionka i jak nocka? dzieki za prognoze pogody ;) oby jednak bylo troche wiecej slonca...

ramari Mlody tez bardziej lysawy niz z czupryna :) a na zdjeciu nawet roznicy bys nie zauwazyla ;P ale najwazniejsze doswiadczenie zdobyte i wiem, ze sie nie boi :) Powodzenia na wizycie!

ajentka dobrze, ze na niczym gorszym sie nie skonczylo...

nesiaa to jak tak majonez pomorski sobie zawsze wozilam :))), nawet na studia, bo w Olsztynie go nie mozna bylo dostac, dopiero do helmansa sie przyzwyczailam, ale to nie to samo :)))

polusia udanego wieczorku!

A my od 4 na nogach...wrrrr...juz gorzej byc nie moze. Zaraz musze sie ubierac, bo nadal w pizamie siedze...Milego Dzionka!

dzięki, ze pytacie. Ol nie umie odkaszlnąć i wszystko jej w gardle stoi. więc budzi sie co chwilkę i az ją ciąga na wymioty. dziś wstała o 2:48 i do 5:50 nie spała. zgadnijcie, kto jej towarzyszył... ale o dziwo jakoś nie ejstem zmęczona. katar dziś znów sie zrobił wodnisty, jakby nawrót, może to juz końcówka przeziębienia? ja tak mam, że katar na początku i na końcu choroby.

dajemy homeopatyczny syrop Sootha na bazie miodu i cytryny. tutaj nie ma ani Mucosolvanu (nie jestem pewna pisowni), ani nawet flegaminy. teraz czekamy, aż nam przyślą z Pl. także cieszcie się, że w Pl taki wybór leków! tutaj albo nic nie dają, albo od razu antybiotyk. nawet wapno i witaminę C dla dzieci musiała mi teściowa przysłać, bo tu nie ma i sie dziwią, że takie coś istnieje...

chcę do Polski :-(

Witajcie:)

A ja nie wyspana,Bartus teraz drzemkuje to mam chwile,bo z nim przy kompe nie bardzo broji.Wczoraj ta druga drzemka była błedem,bo wstał po 19 i szybko spiący nie był,po 22 połozyłam go do łózeczka i za chiny nie chciał spac a oczka przecierał prezył sie wyginał i płakał to go ululałam na rekach i kołysałam,ale jak go odłozyłam to płakał i musiałam po główce głaskac tylko jak poczuł ze odchodze to w ryk jak juz zasnoł tak po 23 to w srodku nocy to samo mam nadzieje ze to tylko zebole,a dzisiaj pobudka o 6,ale udało sie go ululac do 8,ale maruda była przyczepiony do nogi.Mam nadzieje ze po drzemce bedzie ok bo dzisiaj cwiczenia.Pogoda deszczowa ale od czwartku upały:)

Zdróweczka dla dzięciatek!!!

Miłego dnia:)Ide kawki sobie zrobic:)

Witam :)

Ramari Powodzenia na wizycie
Ionka Zdrówka dla Olci!

Co do mleczy kochane to tatko powiedział mi że w lipcu powinny się ponownie pojawić więc ja będę zbierać u nas koło działki bo tam przynajmniej czysto przy lesie bez spalin itp. Mam ochotę na taki miodek bo ja bardzo lubię miody, dżemy, konfitury itp. :-)

Miłego dnia.

reklama
Witajcie :)

Wstaliśmy o 5 :/ juz sie odzwyczaiłam od takich akcji, a tu niespodzianka :/ i chyba przez ta wczesna pobudkę jakaś rozbita jestem i wszystko robie 3 razy wolniej... Małego troche wysypało, chyba po kiwi bo to była jedyna nowość, na szczescie nie ma dużo kropek, ale w pierwszej chwili, chyba przez to że ostatnio rozmawiałyśmy o niej, to pomyślałam ze to ospa :)
Przed południem wyszlismy na spacer było pochmurno i chłodno to ubrałam mu kurtkę, a póżniej nagle zrobiło sie cieplutko i musiałam rozbierać i siebie i jego :) A jak sobie tak idziemy to z ciekawością obserwuje jak inne dzieci są ubrane i czy nie przesadziłam :)

ajentka no dzieci migiem sie przemieszczają i czasem ni stą ni zowąd znajdują sie pod nogami
polusia fajny taki babski wieczorek:) bawcie sie "grzecznie " :):)
heronek, ionka, madzia współczuje pobudek nocnych, jeszcze kiedyś bedziemy sie z tego śmiały i to oby szybko :)

Do góry