reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

uuuu dziewczyny, co za lenistwo! zawsze o tej porze jest już z 5 postów, a dziś co?? ja pierwsza? jestem w szoku ;-)

miłego dnia zyczę, ja zaraz do pracy.

reklama
tabasia jak będziesz potrzebowała jeszcze radu z roślinkami to polecam się :) a co do Twojej synowej to mnie się wydaje że ona będzie okropnym zbójem - już teraz pokazuję co potrafi ale widzę że AL też więc się dogadają :)

witam dziewczynki :)
nocka spokojna ale koło 5 rano obudziła się i śpiewała na cały dom:) ale pospałyśmy do 7:30 więc jest ok. natomiast teraz tak dokazuję że hej - jak nie jest coś po jej myśli to zaraz piszczy tak że aż bębenki bolą .
uciekam ogarnąć dom bo wygląda jakby huragan przeszedł :)
miłego dzionka

Witam się i ja.
Weszłam rano na ts i zobaczyłam, że jest nas tam 36 osób. Moje pytanie brzmi- Gdzie są wszyscy???? Bo udziela się chyba z 10 dziewczyn a reszta zapadła w sen letni czy co??? :p To samo tutaj:)
U nas nocka nieciekawa. Musiałam jej aż mleko robić, żeby znów zasnęła. Teraz już odsypia. Ja idę do kuchni coś upichcić na obiad.
Miłego dnia kochane!

nesiaa ta sama konkluzja mnie nachodzi...niby jest nas 36, ale bez problemu idzie wymienić te naszą garstkę, która się tu obecnie udziela...Co z resztą???

Hej!Franio właśnie drzemkuje a ja muszę się chyba w końcu przebrać z piżamy - wypadało by...Dzisiejsza nocka minęła nam bardzo dobrze. Spaliśmy do 7.15. M na uczelni. Pogoda dziś u nas znów fajna. Ponoć to tylko taki chwilowy przerywnik bo jutro znów ma być kiepsko i tak do połowy przyszłego tygodnia. Ok 13 wpada mama do mnie - ma przejąć Małego na jakiś spacerek co bym mogła w spokoju ogarnąć mieszkanie bo jest już tragicznie...Jutro idę na komunię i nie wiem w co się ubrać blee
Miłego dnia:-)

Witam:)

No u Nas nocka super mineła,Bartus sie tylko przebudził po 22 chwile poskakał i zasnoł spalismy do 7 tzn synek ja dospałam jeszcze z 30 min.Pogoda jak narazie ładna zobaczymy jaka bedzie dalej moze na spacerek wyjdziemy.Mieszkanko posprzątane tylko zmyc podłogi,babka małego wzieła a ja sobie spokojnie sprzątłam.

dobrego dnia:)

myszowata, nesiavteż się zastanawiam gdzie reszta - bo na fb też ich mało :(

mała śpi a ja idę pranie powiesić na tarasie

to dzieło pracy mojego męża na tarasie :0 trzeba jeszcze pomalować i dorobić bramki i mam super ogrodzony taras :)

Załączniki

• dom 001.jpg
    dom 001.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 53
  • dom 002.jpg
    dom 002.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 51
hej Kochane :-)
nesia, myszowata wygląda na to, że się wszystko troche posypało. Część dziewczyn przeniosła się chyba na fb, co uważam, że była dość dziwna decyzja :-( No ale jesteśmy dorosłe. Tylko trochę przykro, że tak się porobiło. Ja w każdym bądź razie nigdzie się nie wybieram :-)
heronek zdrówka dla Redanka!
polusia ale macie ślicznie :-)
myszowata super, że nocka się udała.

U nas dziś piękna pogoda, teraz Przemcio drzemkuje, a potem jedziemy na spacer do koleżanki, która ma synka też z marca. Pewnie będą chłopaki wariować.
U mnie troszkę lepiej, ale zauważyłam, że małemu z noska leci. Mam nadzieje, że szybko przejdzie i nie przerodzi się w nic poważniejszego.
Ha a teraz skorzystam z chwili wolnego i zrobię sobie pedicure. Ciekawe jak mi pójdzie ;-)

Witajcie!

Ja wlasnie w trakcie sprzatania, mala przerwa sie nalezy ;) Mlody spi, ale nocka tragiczna, dostal tak wysokiej goraczki, ze az trzasl sie jak osika, biedaczek :(. Z rana juz lepiej, nawet nosek mu sie odetkal, tylko czasami cos mu poleci....Za to ja tylko kicham i kicham - nos czerwony...

ramari oby Przemek niczego nie zlapal!

polusia taras cudny :tak:, zdolniacha z M :)

Milej soboty!

no Laski przecież pogoda piękna za oknami to siedzieć w domku to grzech ! :D Chyba, ze ktoś ma neta w phonie ;p to sobie może na bb wskoczyć :)

a ja uciekam pod prysznic i jak tylko Nini sie obudzi to na spacerek lecimy ;) na słoneczko na wiaterek :)

Miłego Ladies

reklama
Witam
U nas jak zwykle coś..
Ja siedzę w pracy , a Wiki z babcią w domu. Dzisiaj rano jak cycała zaśmiałam sie do męża ze Wiki ma ospę - bo ma takie krostki na główce. A on jak wryty stanął i mówi, że pani ze żłobka mówiła ze w grupie jest ospa. No i żeśmy sie załapały. Standard. Ładna pogoda, to my w domu będziemy siedziec. A mieliśmy jutro iść na urodzinki do prababci. Tort zamówiliśmy wczoraj....
Cieszę sie że przejdzie ospę wczesniej, ale jak zwykle zły moment wybrała ;) A pierwsza krostkę to już 3 dni temu miała, tylko myślałam ze jej jęczmień rośnie - bo to na powiece sie pojawiło
Mam nadzieję że uda mi sie częściej zaglądac, ale jak widzicie, moje dzieci ciągle coś wymyślą żebym sie nie nudziła....

Do góry