reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie:)

Co do X factor to zauważyłam, że Szpak jest bardzo faworyzowany przez TVN bo wczoraj przed programem wyemitowali już drugą Uwagę z nim w roli głównej. Pewnie to zasługa Wojewódzkiego w końcu to jego zawodnik i jego stacja. Mi osobiście ten koleś działa na nerwy, Ada natomiast ma wrażenie że jest sztuczna. Ja kibicuje Gienkowi hehe :)

polusia jaki mróz, żadnego mrozu już nie bedzie, a jedynie piekne słonce i wysokie temperatury :D jestem optymistka :D
myszowata i jak po spacerze humor sie poprawił ?:)
ionka a co jest przyczyną tego nocnego koszmaru? zęby?

kalisa, jakie tam zeby, po prostu wczoraj w dzien spała prawie 3 godziny (normalnie 40 minut) i w nocy od północy do 4ej była zabawa na całego :dry:
sama w łóżeczku WYŁA a u nas w łózku imprezka :baffled:
teraz właśnie wstała po drzemce godzinnej, juz miałam plan ją iść budzić.

u nas LEJE :szok:

polusia, moje mieczyki pięknie wzeszły :-) w tydzień mają z 10cm już :-) mam nadzieję, ze rewelacyjnie mi zakwitną!

kalisa dzięki, że pytasz - tyle o ile- spacerek był fajny, ale Franek nie chce dziś spać, więc w sumie nic zrobić nie mogę i trochę mnie to frustruje już

A my po goscince super było Bartus sie fajnie bawił z o miesiąc starszym Tymusiem.Teraz oni do nas wpadną.Pogoda śliczna prawie 30 w cieniu jak nie wiecej.Bartus sobie drzemkuje a ja mam czas na kompa ale cos mi głowa boli.

polusia to dobrze ze Pola ma sie lepiej!

reklama
Witam się!
Ciężka noc i ciężki dzień za mną i Olą.
Myszowata dziękuję, że pytasz ale noc była koszmarna niestety. Całą noc płacz, szloch i chrapanie, bo zaczął się katar:( W dzień też maruda. A jak się troche zdrzemnęła to ja głupia zamiast odpocząć to kosiłam trawę.
Dziś też zapowiada się ciężka noc. Ola już śpi ale zdążyła się dwa razy obudzić z płaczem:(

Do góry