reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry dziewczynki :)
nocka spokojna- ale mała marudna jak nie wiem - kurcze nadal nie wiem czy to zęby czy coś wykluwa. chodzi i pokłada się na podusi, chwilę poleży i idzie się bawić.

heronek super że nocka dziś lepsza :)

moniskabe jak u Was?

e-kord zdrówka dla męża i Liluni :)

dronka najważniejsze aby się nie nakręcać bo jest tylko gorzej wtedy - a czasami jakieś dziwne narzędzia pomagają - dobrze że nocka spokojna i bez nerwów :)

lecę popracować w domku :)miłego dzionka :)

reklama
Hej. U nas noc średnia. O 2 mleko i nurofen bo gorączka przekroczyła 39. Długo spał bo do 9, ale znowu mleko zjadł o 6. Humorek dopisuje pawełkowi apetyt też. Już nie wiem co o tym myśleć.

Witam:)

Zdróweczka dzieciaczkom zycze!!!

Nocka ok,chociaz Bartus popłakiwał mleko w nocy wypił i o 5 smiał sie przez sen o 6 dałam mu smoka i spalismy do 9 takze wyspana mozna tak powiedziec ze jestem.Katarek jest najgorsze gluty z rana.Bartus miał wypadek wstawał z moich kolan do krzesła i sie obalil ma pod brudka zadrapane i w główke sie uderzył ma slad taki dziwny biedaczek mój płakusniał ale po chwili było ok teraz spi.Pogoda ładna ale narazie darujemy sobie spacerki.

Dobrego i słonecznego dnia:)

Witam się i ja :)
Ach ja w Koźminku więc roboty full:) Franio z piaskownicy nie chcial wyjść :) więc był płacz. Teraz śpi.
Ale mnie rozbraja :) jechało autko ze sportowym tłumikiem czy jak to się tam pisze i odgłos był jak przy naszym Nissanie :) a Franko leci i Mama mama, tata brum tata brum est ... Est:) :) jaaaa uwielbiam go :)

Dom do kultury po M.doprowadziłam. Babcia ma imieniny więc torta jej robię. Pracowity weekend mnie czeka :)
Ja z bb nigdzie się nie wybieramy :)

ekord ach te paskudne choroby i Was zaatakowały :( zdrowka dla całej rodzinki.

dronka ja też bym ze strachu padła :( podziwiam stoicki spokój :)

mrozik no Hiszpania to najlepiej we Wrześniu :) bo ja w sierpniu to w nocy dopiero odżywałam :) choć uwielbiam słońce i upał.

Idę obiad robić poki Frano śpi.

A ja wziełam małego na paprapet w tym pokoju gdzie ulica i Bartek pyta "tata gdzie" i tak wkółko kumaty jest mój syncio zauwazył ze taty nie ma,a jak mówie gdzie jest din din to biegnie na czworaka do swojego najwiekszego autka,bo on tak na niego mówi:)słodziak Nasz.

reklama
My juz pospacerowaliśmy koło bloku no i taka pogoda, może nie jest jeszcze idealna, ale może byc hehe. Za godzinke M wraca, wiec jeszcze raz już w pełnym składzie wyjdziemy :)

ionka witaj i opowiadaj jak było :D i jak Ola zniosła lot??
polka, madzia to sie wam rozgadały pociechy :):)

Do góry