reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polusia, bo to zawsze tak jest, że nic nie widać, a potem i tak jest katar. Ja nawet nie chodzę do lekarza, bo bez sensu ;) Dopiero jak bardzo kaszle, to wtedy idę.

Adasiowi chyba wszystkie czwórki idą na raz. Prawa górna się już przebiła, a na dole po lewej dziąsło opuchnięte i krwiak pod skórą :szok:. Ale znosi to dzielnie :)

witajcie,
oczywiście zaczęłam pisac w południe i Lila skasowała mi post wrr...
Dziekuję za miłe słowa, ale niesty Lila dzisiaj nadal gorączkuje. Zobaczymy co pokaze jutro. Powiedzcie jak Wasze dzieci zniosły to szczepienie ostatnie tzn. to na odrę, świnke i różyczkę? Czy też gorączkowały?
ionka witaj po urlopie. Jak wam było?

Bartus zasypia,rozmawialismy z M na skype,a teraz winko pije.

Kochane chce wyrobic Bartkowi tymczasowy dowod i ile trzeba na niego czekac?

e_kord u nas była temp 8 dni po szczepieniu i miał prawie 4 dni juz nie pamietam.

Madzia nie pomogę, ale wydaje mi sie ze pewnie ok tygodnia?

Nesia trzydniowkę to Lila już chyba przechodziła w lecie, pewnie zobaczymy?
blu dzieki za pocieszenie hehe..:)

Dziewczynki zmykam. Bo padam już dzisiaj.
polusia, blu, kalisa udanego spotkania:)

Ostatnia edycja:
u nas po szczepieniu zero objawow
w przyszlym tyg 2 dawka ospy i pneumokoki

co do dowodu to nie wiem, ja na swoj czekalam ok miesiaca...

reklama
Do góry