reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Polusia, bo to zawsze tak jest, że nic nie widać, a potem i tak jest katar. Ja nawet nie chodzę do lekarza, bo bez sensu Dopiero jak bardzo kaszle, to wtedy idę.
Adasiowi chyba wszystkie czwórki idą na raz. Prawa górna się już przebiła, a na dole po lewej dziąsło opuchnięte i krwiak pod skórą . Ale znosi to dzielnie
Adasiowi chyba wszystkie czwórki idą na raz. Prawa górna się już przebiła, a na dole po lewej dziąsło opuchnięte i krwiak pod skórą . Ale znosi to dzielnie
witajcie,
oczywiście zaczęłam pisac w południe i Lila skasowała mi post wrr...
Dziekuję za miłe słowa, ale niesty Lila dzisiaj nadal gorączkuje. Zobaczymy co pokaze jutro. Powiedzcie jak Wasze dzieci zniosły to szczepienie ostatnie tzn. to na odrę, świnke i różyczkę? Czy też gorączkowały?
ionka witaj po urlopie. Jak wam było?
oczywiście zaczęłam pisac w południe i Lila skasowała mi post wrr...
Dziekuję za miłe słowa, ale niesty Lila dzisiaj nadal gorączkuje. Zobaczymy co pokaze jutro. Powiedzcie jak Wasze dzieci zniosły to szczepienie ostatnie tzn. to na odrę, świnke i różyczkę? Czy też gorączkowały?
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
e-kord, Adasiowi nic nie było po szczepieniu, za to Karol miał mega wysypkę i biegunki przez 2 tygodnie
Powiedzcie jak Wasze dzieci zniosły to szczepienie ostatnie tzn. to na odrę, świnke i różyczkę? Czy też gorączkowały?
U nas była lekka temperatura, juz teraz nie pamietam ale chyba na 10 dzień i trwała przez 2 albo 3 dni.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartus zasypia,rozmawialismy z M na skype,a teraz winko pije.
Kochane chce wyrobic Bartkowi tymczasowy dowod i ile trzeba na niego czekac?
e_kord u nas była temp 8 dni po szczepieniu i miał prawie 4 dni juz nie pamietam.
Kochane chce wyrobic Bartkowi tymczasowy dowod i ile trzeba na niego czekac?
e_kord u nas była temp 8 dni po szczepieniu i miał prawie 4 dni juz nie pamietam.
Madzia nie pomogę, ale wydaje mi sie ze pewnie ok tygodnia?
Nesia trzydniowkę to Lila już chyba przechodziła w lecie, pewnie zobaczymy?
blu dzieki za pocieszenie hehe..
Dziewczynki zmykam. Bo padam już dzisiaj.
polusia, blu, kalisa udanego spotkania
Nesia trzydniowkę to Lila już chyba przechodziła w lecie, pewnie zobaczymy?
blu dzieki za pocieszenie hehe..
Dziewczynki zmykam. Bo padam już dzisiaj.
polusia, blu, kalisa udanego spotkania
Ostatnia edycja:
k_aralajna
Fanka BB :)
u nas po szczepieniu zero objawow
w przyszlym tyg 2 dawka ospy i pneumokoki
co do dowodu to nie wiem, ja na swoj czekalam ok miesiaca...
w przyszlym tyg 2 dawka ospy i pneumokoki
co do dowodu to nie wiem, ja na swoj czekalam ok miesiaca...
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mi sie tak wydawało ze miesiac,w tyg ide wyrobic to sie dowiem.A i musze tez małego na szczepienie umówic,tylko niech bedzie zdrowy.