reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej hej kobietki!
Olcia śpi ale jak się obudzi to czeka ją niespodzianka. W końcu mamy piasek w piaskownicy!!! HURRA!:)
Ja zabrałam się za malowanie ogrodzenia. Mogę tylko jak Ola śpi, więc biegam co chwile do domu sprawdzać czy się nie obudziła. Chyba będę w takim tempie malować do zimy. Ale co tam:)

dzięki za miłe powitanie :-)
opowiem wieczorem, bo teraz czasu mi brak.

przeczytałam kilka stron TS i wymiękłam :-(
nie wiem, jak to się skończyło, bo doszłam "tylko" do sprawy Mirosi :-(

Aloha :) Już Miś śpi, dzisiaj jedna drzemka i to max 30 minutowa :/ ... więc padnięte było moooje maleństwo maksymalnie.

Poczytam sobie bb a później Fb :) ach sweet relax ! :)))

witam :)
padnięta jestem - moje dziecko mnie wykończyło dziś - marudzi okropnie i jeszcze coś zaczęła pokasływać i chrząkać - a wczoraj lekarz nic nie widział - dałam leki i czekam.
byłam w rossmanie - promocje : soczki nektary hipp - brzoskwinia, śliwka, banan,truskawka; kaszki nestle, deserki i obiadki rossmana, kosmetyi johnsona. a w biedronce jest super zastawa dla dzieci disneya - kupiłam wróżki dla Poli :)
lecę zrobić sobie jakąś kolacyjkę :) miłego wieczorka :)

Moja niuńka zasypia a ja jem kinder delice:) Zaraz będę robić sałatkę brokułową. Ale mam smaka:)
Wiecie co z tą piaskownicą to był strzał w dziesiątkę(pomijając tonę piasku w domu). Szkoda, że piasek zimny bo brzydka pogoda:(

Moje maleństwo też już śpi, ja jednym okiem patrze na Lare Croft i zastanawiam sie czy juz to ogladałam czy nie :)

nesiaa ogladnij dokładnie brokuła ! bo ja dzisiaj po ugotowaniu Filipowi zobaczyłam że siedziało w nim dużo małych robaczków :/:/
Mam nadzieje ze to tylko na takiego felernego trafiłam, bo czesto daje małemu do obiadu i do tej pory chyba nie było, przynajmniej mam taką nadzieje, że nie było a nie że ja ich nie widziałam :/
polusia trzymam kciuki, żeby Poli do jutra przeszło :D

witajcie dziewuszki

ja dzis skonczylam 2-dniowe szkolenie, w katowicach mialam wiec dzis z m odebralam pawelka ze zlobka, 1 raz tam bylam osobiscie, misiu odrapal sobie nosek ale generalnie panie zachgwycone, je ladnie, spi ladnie i ladnie sie zachowuje, ach jakie cudowne dziecie hehe ;-)

ionka
witaj u nas znow;-)

powiem wam ze ja tez na to forum fb sie nie pisze wiec ja zostaje tutaj z wami, i dobrze! ;-):-D
zreszta same widzicie ze czasem nawet rzadko tu do was zagladam ale staram sie bardzo i obiecuje poprawe ;-)

milego:-)

reklama
Witajcie!!!

ionka witaj z powrotem, czekam na relacje :)

zdroweczka dla wszystkich chorowitkow!!!!

nesiaa i jak pomalowane?i zazdroszcze wlasnej piaskownicy :tak:

a ja z reguly na poludnie Europy tylko w miesiacach nie letnich :) Raz bylam w czerwcu w Madrycie - pierwszy i ostatni raz, myslelismy, ze sie upieczemy :-D....dalej nie wybywam, bo koszmarnie boje sie latac - 3 godzinki to maximum dla mnie ;)
A u nas z powrotem ciepelko wrocilo, super, ze akurat na weekend :)

Do góry