reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Polusia temperatura wzrosła do 38.5 i podałam na noc paracetamol. Zobaczymy , mam nadzieję że nic się nie rozwinie. Dobra idę się kąpać i spać. Dobranoc
moniska , madzia zdrowka dla chłopców
kalisa mój teraz dopiero też poszedł na noc spać i ja też padam.
polusia u Was już tyle zębów a jak ja pomyśle że u nas tyle przed nami to mi się płakać chce
A mnie dziś ząb boli jak nie wiem
kalisa mój teraz dopiero też poszedł na noc spać i ja też padam.
polusia u Was już tyle zębów a jak ja pomyśle że u nas tyle przed nami to mi się płakać chce
A mnie dziś ząb boli jak nie wiem
marela
Podwójna marcóweczka ;)
polusia- na to wyglada, a chude toto ze zaczynam sie martwic . Normalnie nieraz to mam wrazenie ze szkielecik z niego . Niby sie ciesze bo ja od jakiegos czasu do szczuplutkich nie naleze wiec niech choc on nie bedzie gruby .
witajcie,
to my dołączamy do tych co mają temperatury. Dzisiaj przyszłam po Lilę do żłobka i co Pani mówi, ze obudziała się z 38,6. Dojechałysmy do domu i dałam czopek, spadło na 37,2 i z takim stanem poszła spac. Myslę czy to ząb czy moze po szczepieniu tym sprzed 7 dni- odra, świnka, różyczka. Zobaczymy jutro. A najlepsze jest to, że mojego M coś poszczyknęło i ruszyc sie nie może. Dostał od lekarza zastrzyki i jakieś końskie dawki leku. Biedny jest, bo nawet obrócić się nie może.
Dzisiaj to dosłownie posi.....ałam się w majtki jak mój chory chłop położył sie na podłodze (na plecach) i nagle Lila zobaczyła tatusia, hurrra na niego. Tak go przydusiła i chichrała się przy tym, że on biedny nie dość, że zaczął się śmiać to jeszcze nie mógł jej zdjąć z siebie. Ja mądra zamiast mu pomóc, to dostałam ataku śmiechu i nie dałam rady. Obraz jak z jakiejś parodii jak na połamanego przewracają się jakieś przedmioty itp.
No nic dziewczynki spokojnych nocy Wam życzę, bez temperatur, a jutro pięknej pogody
to my dołączamy do tych co mają temperatury. Dzisiaj przyszłam po Lilę do żłobka i co Pani mówi, ze obudziała się z 38,6. Dojechałysmy do domu i dałam czopek, spadło na 37,2 i z takim stanem poszła spac. Myslę czy to ząb czy moze po szczepieniu tym sprzed 7 dni- odra, świnka, różyczka. Zobaczymy jutro. A najlepsze jest to, że mojego M coś poszczyknęło i ruszyc sie nie może. Dostał od lekarza zastrzyki i jakieś końskie dawki leku. Biedny jest, bo nawet obrócić się nie może.
Dzisiaj to dosłownie posi.....ałam się w majtki jak mój chory chłop położył sie na podłodze (na plecach) i nagle Lila zobaczyła tatusia, hurrra na niego. Tak go przydusiła i chichrała się przy tym, że on biedny nie dość, że zaczął się śmiać to jeszcze nie mógł jej zdjąć z siebie. Ja mądra zamiast mu pomóc, to dostałam ataku śmiechu i nie dałam rady. Obraz jak z jakiejś parodii jak na połamanego przewracają się jakieś przedmioty itp.
No nic dziewczynki spokojnych nocy Wam życzę, bez temperatur, a jutro pięknej pogody
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Nam waga stoi w miejscu od miesiecy, ale jak bylam w PL to robilam morfologie, wysoka hemoglobina i zelazo, wiec super Ja krew badam profilaktycznie co pol roku Alexowi i sobie.Myszowata, mój Adaś ciągle krzyczy o jedzenie, a jak dostanie to wcale dużo nie zjada. Tylko że on cyckiem nadrabia i dlatego jest taki klusek. Ale przez ostatnie pół roku przybrał tylko ok 1 kg. A Karol to w ogóle przestał jeść po pierwszym roku życia i do teraz mu tak zostało Raz mu robiłam morfologię, jak miał 2,5 roku i wyszła dobrze.
Ponoc dobra ta hydroxyzyna jest. My w zeszlym roku jechalismy 14h nad morze, ale Al byl wtedy malutki jeszcze. Teraz gdyby mnie taka podroz czekala, to wyjechalabym na pewno na noc tak jak wtedy.nesia ja dostała od naszego pediatry syropek dla Poli na lekkie wyciszenie więc jej podam i mam nadzieję że te 12 godzin samochodem jakoś pójdzie
Mrozik my tez pod koniec lipca zamierzamy sie urlopowac :-) A myslimy o Francji, choc M cos mowi o Hiszpanii.