reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:)

Mój misiek drzemkuje.U nas nocka ok,mały nie miał temp,pewnie to chwilowe moze sie wypocił w nocy,ma mniejszy katarek za to ja mam ale jest ok.Ma apetyt takze nie jest tak zle.Przed chwilka u nas grad padał.

Zdróweczka dzieciaczkom zycze!!

Dobrego dnia:)

reklama
mrozik ja bym powiedziała, że Twoja Wiki to jedna z prymusek hehe u nas daleko do samodzielnego jedzenia, siusiania do nocnika a nawet chodzenia..
nesiaa zawsze sie uśmiecham jak widze takie małe mamusie z wózkami w których sa lalki, mają tez butelki i specjalna torbe na rzeczy dla dziecka :)kiedys widziałam jak dziewczynka miała takie nosidełko fotelik samochodowy dla lalek

mrozik ja bym powiedziała, że Twoja Wiki to jedna z prymusek hehe u nas daleko do samodzielnego jedzenia, siusiania do nocnika a nawet chodzenia..
nesiaa zawsze sie uśmiecham jak widze takie małe mamusie z wózkami w których sa lalki, mają tez butelki i specjalna torbe na rzeczy dla dziecka :)kiedys widziałam jak dziewczynka miała takie nosidełko fotelik samochodowy dla lalek
No Ola aż takie wypasu nie ma. Zwykły wózeczek spacerówka po kuzynkach ale też jest super zabawa. Najbardziej chce mi się śmiać bo wozi lalkę do góry nogami tak żeby na nią patrzyła:)
A my jesteśmy u mojej mamy. Ola pobawiła się z babcią a ja skoczyłam na zakupy. Wstąpiłam do biedronki i znów kupiłam dwie książki. Szkoda, że nie bardzo mam kiedy je czytać:(

kalisa muszę jednak sprostować bo już po szczepieniu jesteśmy. Zatem dawka po roczku jest jedna, a jej koszt to 154zł - szczepionka nazywa się NeisVac C

Nasza waga to 10360g o 20g mniej niż ostatnio:-(Ponoć norma na tym etapie, ale poprosiłam o skierowanie na kontrolną morfologię + poziom żelaza

myszowata będzie dobrze nie martw się na zapas. zrobicie badania i zobaczysz że będzie oki :)
Franio chodzi więc ma jak spalać to jedzonko :) a waga ładna w porównaniu do naszej to superowa :)

a ja wezwałam pediatrę naszego do małej - taka nie halo mi się wydaje: spał z przerwą ponad 4 godziny, chodzi i co chwilę się pokłada, brak apetytu, stęka i popłakuje, z noska coś zaczyna kapać :( nie idzie to w dobrym kierunku :(

Kurcze u nas też coś nie halo. 37.4. wstał o 14 po 2h spania i już pół godziny śpi. Jest marudny. Kurcze zęby? Myszowata a ja bym nie szła na badania, po co męczyć dziecko. No chyba że na cię to uspokoić. Myślicie że niska masa dziecka może być związana z niskim poziomem żelaza? U nas niby jest w normie, ale w dolnej okolicy. A waga dziecka niezbyt imponująca. No ale pocieszam się tym że franek polki też mały i wszystko ok.

reklama
monia bardziej chodzi mi o powiązanie pomiędzy poziomem żelaza a kiepskim apetytem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry