reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Zapomniałam Wikunie pochwalić. Dużo mniej umie od waszych dzieciaczków, wiec każdy postęp cieszy :)
Umie sama zjeść kaszkę, deserek. Ostatnio sama jadła pomidorową z ryżem. Troszkę się polała, ale starała sie bardzo nie rozlac i ładnie do buzi trafiała. Jak jadła kaszki to tez sie zazwyczaj brudziła, ale jak ostatnio siedziała z tatusiem, to dał jej wyprofilowaną (zagiętą) łyżeczkę, o której dawno zapomniałam. Podobno nic sie nie pobrudziła jedząc

Podawałyście dzieciom takie musy - wyciskane? Ostatnio dałam jej, to sie drugiego domagała. Filip tez je lubił
BOBOVITA 100% Owoców Mus z jabłek, gruszek, moreli i bananów w tubce - po 14 miesiącu

Neska ło matko toż nocki faktycznie do bani :( współczuje ale ja też mało spalam z Franiem w ciąży. Na szczęście szybko dał odespać :)
A mama to Skarb widzę :) dzieciaki są różne to fakt. Moje też mają różne charaktery. 3maj się kochana.
myszowata wszystko możliwe że ceny są różne . U nas tak było do czasu aż można było kupić szczepionkę samemu w aptece a teraz ceny stale ale w całym Kaliszu różnica do 70zł.

U nas wszystko wróciło do normalności !!! Franko zdrowy:) mój doktor złapał się za głowę jak usłyszał co nam przepisano..a jak przepraszał że go nie było :):):) :) :) :)
Franko dostał od niego bilet do Bajkolandu :) nawet he he i idziemy wariować w piłkach itp.
Patrzelismy na nianie do wynajęcia i Franko nie drgnął ani moment :)

Idę obiad pichcić
madzia84 zdrowka dla Was!!!

mrozik brawo dla córci - już widzę jak Franio sam je he he:-D aż mnie śmiech ogarnia bo u nas bardzo daleka droga do tego coś czuję jak i do nocnika:-D A co do tych musów wyciskanych to mój synek raczej by tego nie załapał jeszcze, ale widziałam też serki bakuś w identycznej formie, więc jak jakieś dziecko sobie z tym radzi to można i to zakupić:-)

kalisa super ten program darmowego szczepienia :) tylko szkoda że ja mieszkam w Skawinie :(

polka to fajnie że wsio już dobrze z małym:)

a u nas nie jemy same łyżką - mam małego lenia :(
my teraz poza bajkami o pociągach mamy ulubioną ulicę sezamkową - naśladuję ich jak tańczą,klaszczą itp :) śmiesznie to wygląda :)

U nas brak takich darmowych szczepień. Tak to jest jak się mieszka w takiej dziurze:p
Mojej Olci też jeszcze daleko do samodzielnego jedzenia łyżeczką. Marchewkę, chlebek, szynkę, parówkę i takie tam zje sama. Łyżeczką na razie się bawimy. Karmi mamę i lalki. A tak w ogóle to zniosłam jej ze strychy wózek dla lalek i moje dziecko jest zachwycone:) Wozi lalki po domu i po podwórku. haha urodzona mamuśka:p

nesia hahaha - moja tak bawi się lalą ale nie aż tak - za to samochody, pociągi to bardzo :)

myszowata fajnie wyglądają te niezdarne jeszcze ruchy :) ale zabawa jest :)

reklama
Do góry