reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam się!
Olcia śpi. Wiecie co wygląda jak upieczony kurczaczek jak śpi z tymi podkulonymi nóżkami pod brzuszek:p Mój kochany kurczaczek!! Jakaś dziś rozczulona jestem i moje serce przepełnia miłość do niej!!!:):)
Neska bidulko. Ale już niedługo maluch będzie na świecie więc sen będzie lepszy. Życzę oczywiście, żeby grzecznie spał w nocy:)
Myszowata oby szczepienie było bezbolesne dla Frania!
Polusia a czy ten syropek jest bez recepty?

Miłego dnia!

reklama
nesia bez recepty dostaniesz :)

myszowata to po taniości macie to szczepienie bo ja jak się pytałam to 240 za jedną dawkę powiedzieli mi - czyżby każdy miał swoje ceny?

Nesia - Hydrokortizon jest na recepte (często przy krtani go dają - jest też w zastrzyku i w tabletkach chyba)
Neska - to faktycznie masz "zabawę" w nocy. A tu wypadało by sie wyspać żeby nabrać sił na poród
My na urlop wybieramy sie pod koniec lipca, ale kompletnie nie wiemy gdzie. W planach jest do wyboru - polskie morze, Bułgaria lub Chorwacja - wyspa Rab
Co do samolotów - to powiem Wam że Filip jak tylko usłyszał silnik to usnął jak lecieliśmy pierwszym razem. Miał rok i miesiąc wtedy. Drugim razem miał 2 latka i też spokojnie poszło. Trochę marudził pod koniec, bo mu sie zdrzemnęło i sie wybudził niezadowolony.
Pamiętajcie że dobrze jes żeby dziecko ciumkało coś podczas startu - może być smoczek - żeby sie uszka nie zatkały

E: Polusia - a my mieliśmy na recepte, jakies pół roku temu kupowałam :confused:

Ostatnia edycja:
polusia a to mnie zdziwiłaś wiesz, wezmę ze sobą na wszelki wypadek więcej kaski bo może coś źle zrozumiałam. Niby pani w punkcie szczepień zrobiła mi rozpiskę i przy meningo napisane mam 136zł, a przy ospie, którą też mieliśmy mieć dziś 204zł

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry