reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A moj Bartus ma lekki stan podgorączkowy narazie nic mu nie dałam,mam nadzieje ze nie wzrosnie.Teraz juz spi.

My tez mamy juz ustalone prawie termin na wyjazd do Szczytna tak ok 27 lipca.

reklama
Mój czasem ale rzadko powie mama, jednak zdecydowanie woli tata. A dzisiaj na tapecie było feeee, powtarzał za mna bo tak mu powiedziałam jak chciał dotknąć ptasiej kupy :/
Fajnie, że macie już ustalone wyjazdy i widzę, że odległości konkretne :) nesiaa Wy to chyba rekord odległości pobijecie :)
No tak i już się boje tych wariacji w samolocie:(

A moj Bartus ma lekki stan podgorączkowy narazie nic mu nie dałam,mam nadzieje ze nie wzrosnie.Teraz juz spi.

My tez mamy juz ustalone prawie termin na wyjazd do Szczytna tak ok 27 lipca.
Zdrówka i spokojnej nocy!

nesia ja dostała od naszego pediatry syropek dla Poli na lekkie wyciszenie więc jej podam i mam nadzieję że te 12 godzin samochodem jakoś pójdzie

O widzę, że temat urlopów na topie:)
Polusia to ja nazwę tych kropelek poproszę:) My wybieramy sie nad nasze polskie może na 2 tyg. od 25 czerwca. Już nie możemy się doczekać:)

Dziewczyny zazdroszczę i życzę wam spokojnej podróży i miłego wypoczynku. Pawelek dzisiaj popłakiwał przez sen. Czyżby 3 zaczynały już schodzić? Obudził się o 5.45 wzięłam go do nas i pospał pół godziny i wył, dałam mleko i już pół godziny śpi. Kurcze wydawało mi się że ciepły jest ale to może od płaczu. Zobaczymy.

madzia zdróweczka dla Was obojga!
monia oby tylko od płaczu jak mówisz ta ciepłota!

Dzień Dobry:-)I ja myślę jużo wakacjach -jedziemy nad polskie morze:-)Dziś u nas nocka fajna. A po południu szczepienie na meningo...
Spokojnego i słonecznego dnia Wam życzę!:-)

Hejka
Błażko śpi Igi w szkole więc mam chwile

ramari pytasz jak sobie radze z dzieciakami i z domem otóż chciałam oświadczyć,że sobie nie radze :-D:-D:-D:-D Dziękuje Bogu za mame która mi pomaga i Ł mi pomaga. Na szczęście widze że mamie sprawia radość zajmowanie się chłopcami więc nie martwie się że jestem dla niej obciążeniem albo że robi to z łaski. Jeżdże do niej prawie codziennie ona mieszka w domku więc chłopcy są cały dzień na dworze, albo ona do mnie przyjeżdża. Pocieszam się faktem że jeszcze tylko z 5 tygodni i potem będe się już męczyła z czym innym:-D:-D:-D

kalisa dwa miechy mojego żmudnego dłubania w necie i poszukiwania projektu marzeń spełz na niczym bo wczoraj mieliśy spotkanie z architektem i okazało się że mamy wjazd na południe (byłam święcie przekonana że na wschód ale tak się właśnie znam:baffled::baffled: ) i że znalezienie projektu nie będzie takie hop siup zwłaszcza dla takiej rodzinki jak my 2+3. Więc staneło na tym że budujemy domek parterowy z projektu indywidualnego. Jak będe miała jakieś wizualizacje to wrzuce :-)

dronka Błażo jest świetny (ale jestem skromna hihihi) taki wesoły rozrabiaka któremu to wybacza się wszystko :-D:-D:-D. Jest zupełnie inny niż Igi. Igora nazywamy mecenas bo na wszystkim się zna i zawsze musi wyrazić zdanie na każdy temat:-D:-D

mrozik_j jestem w trakcie kompletowania rzeczy potrzebnych do szpitala tzn podkłady itd bo koszule szlafrok i takie tam to mam po Błażeju.

A poza tym dziewczyny zamieniam się w kobiete widmo. Nie moge spać w nocy np. dziś obudziłam się o 12 i do 4.30 nie spałam.
Przez 4 godz. wstaje, sikam, pije ,przykrywam chłopców, kłade się, po 20 minutach wstaje, sikam ,pije, przykrywam chłopców, kłade się, po 20 minutach od nowa Polska Ludowa wstaje, sikam ....

neska o matko :( nie ciekawie z tym spaniem - a może poradź się lekarza - ja miałam leki na sen b o nie spałam wcale :(

myszowata powodzenia na szczepieniu, daj znać ile waży Franio :)

e-kord to syropek, nazwa Hydroxizunum - kazał dać łyżeczkę

dzień dobry :)
dziś sama w domu cały dzień - M pojechał do Rzeszowa, Julka w szkole . a i mamy dień buntu jedzeniowego - śniadanie do bani, wypiła tylko soczek- zobaczymy jak będzie dalej.
miłego dzionka życzę kobitki :)

reklama
Dzień Dobry:-)I ja myślę jużo wakacjach -jedziemy nad polskie morze:-)Dziś u nas nocka fajna. A po południu szczepienie na meningo...
Spokojnego i słonecznego dnia Wam życzę!:-)

A ile płaciłaś za szczepionke? bo my tez bedziemy szczepic na meningokoki, terminu jeszcze nie mamy i nawet cen sie nie dowiadywałam
neska czyli domek bedzie niepowtarzalny :) to jak bedziesz miała rzuty to z ciekawościa oglądne :)

Do góry