reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesia bo ja znalazłam na allegro taki coś KRZESEŁKO TURYSTYCZNE ONO (1578360703) - Aukcje internetowe Allegro i się właśnie zastanawiam czy mi to zda egzamin jak pojedziemy a nie będę brała przecież tego co używam bo mi połowę samochodu zajmię
Polusia fajne to krzesełko. My mamy takie plastikowe, coś podobnego do tego
TURYSTYCZNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA BabyLucaJarland (1580123797) - Aukcje internetowe Allegro
No ale ono też zajmuje dużo miejsca.

reklama
nesia też fajne :) tylko to z materiału zajmuję mniej miejsca a mnie zależy właśnie na tym aby jak najmniej miejsca zajęło bo martwię się że nie zmieszczę tego wszystkiego do samochodu :(

hahah Polusia Ty jedziesz autem a ja lecę samolotem. Jak ja się zmieszczę????????:) Dobrze, że Ola może mięć dużą torbę.
Wiesz to Twoje jest super ale nie wiem czy Twoja wiercipiętka w tym usiedzi:p

Witam!

dziewuszki moje czy któraś z Was ma może takie turystyczne krzesełko do karmienia zakładane o duże krzesło?
Ja nie mam ale znajoma ma z FP. Z tego co dałaś linka to chyba bałąbym się skorzystać. Dominika by mi wylazła z niego albo fiknęłą razem z krzesłem. Można też takie krzesełko z ikei plastikowe wziąć (jak ktoś ma lub kupić) - ono ma wyjmowane nogi i samo siedzisko wiele miejsca nie zajmuje.
Pawelek przypomniał sobie jak się mnie wola. Ucieka do drugiego pokoju wchodzi na łóżko i głośno woła MAMA!
Gratulacje :-D

My też mamy bardzo fajną książeczkę na ten temat. Karol się dopytuje o różne szczegóły, np co dzidziuś je jak jest w brzuchu, itp. Oczywiście ta dziurka, którą dzidziuś wychodzi też go interesuje (ale ja na razie nie mówiłam gdzie ona dokładnie jest), pytał się jak dzidziuś się mieści w tą dziurkę i czy to mamę boli :)
Och! Przerobiłam to już dwukrotnie i jeszcze czeka mnie trzeci raz. Dominiki na razie nie muszę uświadamiać ale chłopcy to juz sporo wiedzą i coraz więcej szczegółów chcą poznać. Generalnie wyznaję zasadę prawdy i braku wstydu - opowiadam jak jest, ale troszkę upraszczam i ułatwiam. Demonstracji jeszcze nie było, choć chłopcy siostrę mają, więc wiadomo że cośtam wiedzą o wyglądzie narządów zewn. Są dociekliwi bardzo. Czasami chciałabym mieć bliznę cesarkową ;-) A! I jest też taka bajka o kreciku i narodzinach zajączków :-D

nesia właśnie tego się boję :( że ona mówiąc krótko wylezie z niego . na chwilę obecną szwagierka pyta swoich znajomych aby nam pożyczyli bo szkoda kasy wydawać i miejsca w samochodzie:)
a kiedy Wy lecicie do Kanady - dobrze pamiętam?

To już niedługo:) Tak koło 20 czerwca wraca mój M. Potem mamy wesele koleżanki i w planach małą przeróbkę garażu. Mam nadzieję, że zdążymy się spakować:p

Witajcie!!!

madzia zdrowka dla Bartusia!

polka i jak Franio wieczorkiem?

Tabasia oby sie udalo z egzaminem!

a u nas plan dnia od prawie zawsze, ale jakos Mlodemu to nie wystarczalo, aby spal cala noc...a moze nie bylam taka konsekwentna jak Tabasia?

Monia super uslyszec slowo mama, ja to sie pewnie nigdy nie doczekam...nawet ma by mi wystarczylo :)))

Urlop juz w rozmowach...my lecimy 26 czerwca do mojej mamy, do Wloch i na slub mojej przyjaciolki....a Mlody dzisiaj caly upackany w farbie po przedszkolu :))), pewnie frajdy mial co niemiara :)))

reklama
Mój czasem ale rzadko powie mama, jednak zdecydowanie woli tata. A dzisiaj na tapecie było feeee, powtarzał za mna bo tak mu powiedziałam jak chciał dotknąć ptasiej kupy :/
Fajnie, że macie już ustalone wyjazdy i widzę, że odległości konkretne :) nesiaa Wy to chyba rekord odległości pobijecie :)

Do góry