madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Nie spi,jak wyszłam z pokoju to sie rozpłakał,a koncert był jak wyjmowałam mu gile z noska,nie ma duzo tego katarku,ale boje sie zeby mu na oskrzela nie weszło.teraz sie bawi ciekawe czy obiadek zje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polusia my mamy ale obecnie go nie używam. Czasami jak Ola była mniej mobilna to w nim siedziała w salonie na podłodze jak ja coś robiłam.dziewuszki moje czy któraś z Was ma może takie turystyczne krzesełko do karmienia zakładane o duże krzesło?
My też mamy bardzo fajną książeczkę na ten temat. Karol się dopytuje o różne szczegóły, np co dzidziuś je jak jest w brzuchu, itp. Oczywiście ta dziurka, którą dzidziuś wychodzi też go interesuje (ale ja na razie nie mówiłam gdzie ona dokładnie jest), pytał się jak dzidziuś się mieści w tą dziurkę i czy to mamę bolibardzo to trudny temat zwłaszcza przy małych dzieciach - ja przerabiałam to jak byłam w ciąży z Polą - oj trochę się nagadałam na szczęście udało mi się zakupić super książeczkę dla dzieci właśnie o ty jak powstają dzieci - Julka była nią zachwycona
Madzia - a może zagotuj jeszcze majeranku? Ja stawiam przy łóżeczku jak śpią.
Moze masz za sucho w mieszkaniu. Teraz taka pogoda.... A może też mu ząbki ida skoro tak płacze? Moze mu posmaruj jakąś maścią na ząbkowanie?