reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
ja też looknęłam na plejadzie suknia mi się bardzo podoba
mnie sie znowu gora podoba bardzo.W ogole Kate jest bardzo ladna jak na Brytyjke.
Monika. prosze bys edytowala posty jak chcesz cos dopisac bo juz kilka razy laczylam Twoje posty.Ja tez tak jak Ionka daje rozcienczone mocno melko tak by wiecej w dzien jadal,a nie nasycal sie nocnym jedzeniem.
Ja za cebion dalam ostatnio 12zl.
Monika. prosze bys edytowala posty jak chcesz cos dopisac bo juz kilka razy laczylam Twoje posty.Ja tez tak jak Ionka daje rozcienczone mocno melko tak by wiecej w dzien jadal,a nie nasycal sie nocnym jedzeniem.
ionka
Fanka BB :)
Ionka a czemu dajesz rozcienczone mleko? oduczanie jedzenia w nocy?
tak, ileż można karmić w nocy ;-)
czekam, az moje dziecko zdecyduje się zrobic kupę i ruszamy. bo jak mi zwali w pieluchę, to na ulicy jej nie przebiorę.
oglądam ślub. suknia piękna. teraz laska będzie miała życie, oficjalne spotkania, ciągle na oczach ludzi, nie zazdroszczę.
moniSkaBe
ok, bede edytowac :-)mnie sie znowu gora podoba bardzo.W ogole Kate jest bardzo ladna jak na Brytyjke.
kurcze to moze i ja zaczne dawac rozcienczone?
tylko kurde, teraz mi tak ladnie spi... zastanowie sie :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Witam sie
Kate miala pieeekna górę...i dlugosc trenu reszta mi sie nie podoba. Ten bukiet to tez taki nie wiadomo co ) ale sama Kate piekna kobieta ))
u nas pieknie ale wietrznie. Dziadkowie wrocili z gora prezentow dla dzieciakow. Juz nic nie musze kupowac młodemu...ciesze sie bo brkai w psodenkach wypelnione idę Was nadrobic
Kate miala pieeekna górę...i dlugosc trenu reszta mi sie nie podoba. Ten bukiet to tez taki nie wiadomo co ) ale sama Kate piekna kobieta ))
u nas pieknie ale wietrznie. Dziadkowie wrocili z gora prezentow dla dzieciakow. Juz nic nie musze kupowac młodemu...ciesze sie bo brkai w psodenkach wypelnione idę Was nadrobic
moniSkaBe
dziewczyny Pawelek wchodzi po schodach, cale polpietro wszedl, fakt ze za raczke jedna ale kroki wielkie robil, az zabawnie
M
myszowata
Gość
monia gratki dla Pawełka!
Mi też w sukni Kate podobała sie szczególnie góra. A wogóle to po prostu ona jest ładna, a ładnemu ponoć we wszystkim ładnie;-)My już dwa spacerki zaliczyliśmy.Teraz Franek śpi, a jak wstanie i zje to może jeszcze wyjdziemy, choć mam wrażenie, że zbiera się na burzę...
Mi też w sukni Kate podobała sie szczególnie góra. A wogóle to po prostu ona jest ładna, a ładnemu ponoć we wszystkim ładnie;-)My już dwa spacerki zaliczyliśmy.Teraz Franek śpi, a jak wstanie i zje to może jeszcze wyjdziemy, choć mam wrażenie, że zbiera się na burzę...
ionka
no i dupajasia, butów nie ma jeszcze ostatni sklep mi został, ale już dzis tam nie doszłam, bo wieje tak, że musiałam sie ubrać po drodze, a Olcią otulic kocem.
jesteśmy juz po obiedzie, ciesze się, bo pieknie zjadła :-) chyba lubi mamusine obiadki ;-) najbardziej podobało sie jej, jak paluszkami wybierała zielony groszek ;-)
moja tez po schodach włazi, trzymam ją pod paszki i ona sadzi takie wielkie kroki ;-)
jesteśmy juz po obiedzie, ciesze się, bo pieknie zjadła :-) chyba lubi mamusine obiadki ;-) najbardziej podobało sie jej, jak paluszkami wybierała zielony groszek ;-)
moja tez po schodach włazi, trzymam ją pod paszki i ona sadzi takie wielkie kroki ;-)
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
ionka, a Elefantenów u was nie ma?