reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mnie sie znowu gora podoba bardzo.W ogole Kate jest bardzo ladna jak na Brytyjke.

Monika
. prosze bys edytowala posty jak chcesz cos dopisac bo juz kilka razy laczylam Twoje posty.Ja tez tak jak Ionka daje rozcienczone mocno melko tak by wiecej w dzien jadal,a nie nasycal sie nocnym jedzeniem.

Ja za cebion dalam ostatnio 12zl.

Ionka a czemu dajesz rozcienczone mleko? oduczanie jedzenia w nocy?

tak, ileż można karmić w nocy ;-)

czekam, az moje dziecko zdecyduje się zrobic kupę i ruszamy. bo jak mi zwali w pieluchę, to na ulicy jej nie przebiorę.
oglądam ślub. suknia piękna. teraz laska będzie miała życie, oficjalne spotkania, ciągle na oczach ludzi, nie zazdroszczę.

mnie sie znowu gora podoba bardzo.W ogole Kate jest bardzo ladna jak na Brytyjke.

Monika
. prosze bys edytowala posty jak chcesz cos dopisac bo juz kilka razy laczylam Twoje posty.Ja tez tak jak Ionka daje rozcienczone mocno melko tak by wiecej w dzien jadal,a nie nasycal sie nocnym jedzeniem.

Ja za cebion dalam ostatnio 12zl.
ok, bede edytowac :-)

kurcze to moze i ja zaczne dawac rozcienczone?
tylko kurde, teraz mi tak ladnie spi... zastanowie sie :-)

Witam sie

Kate miala pieeekna górę...i dlugosc trenu reszta mi sie nie podoba. Ten bukiet to tez taki nie wiadomo co :)) ale sama Kate piekna kobieta :)))

u nas pieknie ale wietrznie. Dziadkowie wrocili z gora prezentow dla dzieciakow. Juz nic nie musze kupowac młodemu...ciesze sie bo brkai w psodenkach wypelnione :) idę Was nadrobic

monia gratki dla Pawełka!

Mi też w sukni Kate podobała sie szczególnie góra. A wogóle to po prostu ona jest ładna, a ładnemu ponoć we wszystkim ładnie;-)My już dwa spacerki zaliczyliśmy.Teraz Franek śpi, a jak wstanie i zje to może jeszcze wyjdziemy, choć mam wrażenie, że zbiera się na burzę...

no i dupajasia, butów nie ma :baffled: jeszcze ostatni sklep mi został, ale już dzis tam nie doszłam, bo wieje tak, że musiałam sie ubrać po drodze, a Olcią otulic kocem.
jesteśmy juz po obiedzie, ciesze się, bo pieknie zjadła :-) chyba lubi mamusine obiadki ;-) najbardziej podobało sie jej, jak paluszkami wybierała zielony groszek ;-)

moja tez po schodach włazi, trzymam ją pod paszki i ona sadzi takie wielkie kroki ;-)

reklama
Do góry