reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
a my wlasnie wrocilismy ze spacerku , maly teraz spi. Prawie nic mi dzisiaj jesc nie chce, od rana jest na polowie kanapki i kilku chrupkach. Jak wstanie pewnie zje mi konia z kopytami.
co do wynikow to dostalismy zelazo w syropie i wit c. - cebion.
bylam dzisiaj w kilku lumpeksikach i wynalazlam za 4,5 komplecik krotkie spodnie i koszulke tylko to juz albo na przyszle lato albo jako pizamke. Teraz stop, bo trzeba na czynsz zbierac.
co do wynikow to dostalismy zelazo w syropie i wit c. - cebion.
bylam dzisiaj w kilku lumpeksikach i wynalazlam za 4,5 komplecik krotkie spodnie i koszulke tylko to juz albo na przyszle lato albo jako pizamke. Teraz stop, bo trzeba na czynsz zbierac.
M
myszowata
Gość
monia też kiedyś dostaliśmy cebion, ale na katar i pani farmaceutka w aptece powiedziała mi, że może sprzedać mi zamiennik, czyli C vikap. Głupia nie chciałam bo stwierdziłam, że jak mam napisane, że cebion to ma być cebion. Tyle, że C vikap kosztował 6zł a cebion chyba 15zł jak nie więcej. Ależ ta farmaceutka zdziwiona była i do mnie "no jak pani chce"
Także dowiedz się i nie przepłać jak ja;-)
edit: sprawdziłam c vikap niecałe 5zł, a cebion 19zł!!!

edit: sprawdziłam c vikap niecałe 5zł, a cebion 19zł!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
moniSkaBe
w sumie to mnie zdenerwowalas... bo ja powiedziala w aptece "poprosze wit c w kropelkach" i farmaceutka dala cebion. i zaplacilam 17. A ja glupia moglam powiedziec ze chce najtanszamonia też kiedyś dostaliśmy cebion, ale na katar i pani farmaceutka w aptece powiedziała mi, że może sprzedać mi zamiennik, czyli C vikap. Głupia nie chciałam bo stwierdziłam, że jak mam napisane, że cebion to ma być cebion. Tyle, że C vikap kosztował 6zł a cebion chyba 15zł jak nie więcej. Ależ ta farmaceutka zdziwiona była i do mnie "no jak pani chce"Także dowiedz się i nie przepłać jak ja;-)
edit: sprawdziłam cevikap niecałe 5zł, a cebion 19zł!!!

ferrum lek tez dostalismy i to juz 22,5.
M
myszowata
Gość
monia przepraszam nie chciała Cię zdenerwować...Co do ferrum - uważaj na plamy bo się niczym nie spierają!Hemoffer, który mielismy jako pierwszy schodził bez problemu, potem dostaliśmy te krople ferrum i lipa...
moniSkaBe
za glupote i gapiostwo sie placi hehe :-)monia przepraszam nie chciała Cię zdenerwować...Co do ferrum - uważaj na plamy bo się niczym nie spierają!Hemoffer, który mielismy jakoś pierwszy schodził bez problemu, potem dostaliśmy te krople ferrum i lipa...
dzieki za rade, bede pamietac o sliniaku.
Ionka a czemu dajesz rozcienczone mleko? oduczanie jedzenia w nocy?u nas dziś piękna noc z jedną pobudką na rozcienczone mleko i samodzielne spanie do 7:30 :-) oby tak dalej!
polusia, gratulacje dla artystki!
frotka, pamietam, jak mój brat miał taki okres w życiu, zafascynowany był pupą, siusiakiem i też piosenki śpiewał i inne rzeczy robił, hehe ;-)
karalajna, zazdroszczę imprezy!
nie wiem, co jeszcze. pogoda ladna, idę z Olą do jeszcze jednego sklepu z bucikami. trzymajcie kciuki!
M
myszowata
Gość
monia a może zwyczajnie tylko ten cebion z vit c w kroplach mieli akurat na stanie w tej aptece...
moniSkaBe
widzialam tez Juvit czy cos takiego. Dooobra, kupilam Cebion, nastepnym razem bede wiedziala ze mam pytac o tansze. Myslalam, ze wszystko poprostu jest tak drogie. :-)
ogladacie Kate?
ta suknia na pewno kosztowala fortune, ale czy jest az taka nadzwyczajna?
ogladacie Kate?
ta suknia na pewno kosztowala fortune, ale czy jest az taka nadzwyczajna?
Ostatnia edycja:
M
myszowata
Gość
ja nie oglądam, Młody śpi, więc tv wyłączony...
edit:looknełam na chwilkę na plejadzie - Kate pięknie wygląda!
edit:looknełam na chwilkę na plejadzie - Kate pięknie wygląda!
reklama
moniSkaBe
mnie sie podoba tren z tymi zdobieniami, a gora mi sie nie podoba...
jak na takie halo zrobione z tego slubu to myslalam, ze bedzie ta suknia conajmniej ze zlota hehehe
jak na takie halo zrobione z tego slubu to myslalam, ze bedzie ta suknia conajmniej ze zlota hehehe