reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kalisa Julka malowała pastelami obraz o tematyce - Polskie rezerwaty - ona malowała Słowiński Park Narodowy czyli morze i wydmy :)

fortka ach te dzieciaki :)

reklama
a my wlasnie wrocilismy ze spacerku , maly teraz spi. Prawie nic mi dzisiaj jesc nie chce, od rana jest na polowie kanapki i kilku chrupkach. Jak wstanie pewnie zje mi konia z kopytami.

co do wynikow to dostalismy zelazo w syropie i wit c. - cebion.

bylam dzisiaj w kilku lumpeksikach i wynalazlam za 4,5 komplecik krotkie spodnie i koszulke tylko to juz albo na przyszle lato albo jako pizamke. Teraz stop, bo trzeba na czynsz zbierac.

monia też kiedyś dostaliśmy cebion, ale na katar i pani farmaceutka w aptece powiedziała mi, że może sprzedać mi zamiennik, czyli C vikap. Głupia nie chciałam bo stwierdziłam, że jak mam napisane, że cebion to ma być cebion. Tyle, że C vikap kosztował 6zł a cebion chyba 15zł jak nie więcej. Ależ ta farmaceutka zdziwiona była i do mnie "no jak pani chce":-DTakże dowiedz się i nie przepłać jak ja;-)

edit: sprawdziłam c vikap niecałe 5zł, a cebion 19zł!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
monia też kiedyś dostaliśmy cebion, ale na katar i pani farmaceutka w aptece powiedziała mi, że może sprzedać mi zamiennik, czyli C vikap. Głupia nie chciałam bo stwierdziłam, że jak mam napisane, że cebion to ma być cebion. Tyle, że C vikap kosztował 6zł a cebion chyba 15zł jak nie więcej. Ależ ta farmaceutka zdziwiona była i do mnie "no jak pani chce":-DTakże dowiedz się i nie przepłać jak ja;-)

edit: sprawdziłam cevikap niecałe 5zł, a cebion 19zł!!!
w sumie to mnie zdenerwowalas... bo ja powiedziala w aptece "poprosze wit c w kropelkach" i farmaceutka dala cebion. i zaplacilam 17. A ja glupia moglam powiedziec ze chce najtansza :-D
ferrum lek tez dostalismy i to juz 22,5.

monia przepraszam nie chciała Cię zdenerwować...Co do ferrum - uważaj na plamy bo się niczym nie spierają!Hemoffer, który mielismy jako pierwszy schodził bez problemu, potem dostaliśmy te krople ferrum i lipa...

monia przepraszam nie chciała Cię zdenerwować...Co do ferrum - uważaj na plamy bo się niczym nie spierają!Hemoffer, który mielismy jakoś pierwszy schodził bez problemu, potem dostaliśmy te krople ferrum i lipa...
za glupote i gapiostwo sie placi hehe :-)

dzieki za rade, bede pamietac o sliniaku.

u nas dziś piękna noc z jedną pobudką na rozcienczone mleko i samodzielne spanie do 7:30 :-) oby tak dalej!

polusia, gratulacje dla artystki!

frotka, pamietam, jak mój brat miał taki okres w życiu, zafascynowany był pupą, siusiakiem i też piosenki śpiewał i inne rzeczy robił, hehe ;-)

karalajna, zazdroszczę imprezy!

nie wiem, co jeszcze. pogoda ladna, idę z Olą do jeszcze jednego sklepu z bucikami. trzymajcie kciuki!
Ionka a czemu dajesz rozcienczone mleko? oduczanie jedzenia w nocy?

widzialam tez Juvit czy cos takiego. Dooobra, kupilam Cebion, nastepnym razem bede wiedziala ze mam pytac o tansze. Myslalam, ze wszystko poprostu jest tak drogie. :-)

ogladacie Kate?
ta suknia na pewno kosztowala fortune, ale czy jest az taka nadzwyczajna?

Ostatnia edycja:
ja nie oglądam, Młody śpi, więc tv wyłączony...

edit:looknełam na chwilkę na plejadzie - Kate pięknie wygląda!

reklama
Do góry