reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek no kiepsko, że musisz dziś iść do pracy
monia fajnie, że nocki już są ok u Was!
ajentka ach te nasz małe chłopaki!Mój też wszystko próbuje wymuszać!

Bry dzień!:-)Właśnie zjadłam dwie kanapki z topionym - w końcu coś innego niż świąteczne jedzonko!Franio podziubał ode mnie troszkę, a pół godzinki temu zjadł swoją kaszkę. Spał dziś do 7.40, czyli od kilku dni wstajemy w okolicach 8 i niech tak zostanie:tak:
Kurczę przed chwilą w pogodzie mówili, że długi weekend będzie do d...:-(

Miłego dnia dziewczynki:-)

reklama
Witajcie .Heronek a własnie myslałam dzisiaj że pewnie masz wolne:(To tylko kłopot przez ten ślub.
Marela gratulacje!
Ramari Radziu pięknie waży:)Masz co nosić:)
Myszowata Milenka też czasem zasypiała późno.Teraz jedna drzemka przed południem i po 19 juz śpi bez pobudek do rana do 7.
Monia coraz mądrzejsze te nasze dzieciaczki:)Milenka przynosi dużo rzeczy, wszystkie które umie nazwać i sa w zasięgu wzroku.A telefon jak dzwoni to biegnie w jego kierunku z rączką przy uchu i woła tata.Ocywiscie jak zmęczona lub ma focha to moge sobie prosić.Jedynie nie reaguje ,jak prosze żeby przyszła do mnie.Łobuzica kochana.
Polusia mój synek teraz przechodzi okres fascynacji swoją płcią.Śpiewa piosenki o dupce i sikolkach , lubi tańczyć wyma****ąc goła pupą czasami rece juz opadają...
Jak mała wstanie to jadę po roślinki na balkon i zakupy spozywcze uzupełnić.
Miłego dnia

Ja też już jestem :)

Wstaliśmy o 4.50 :/:/ w efekcie moje dziecko już śpi a mnie głowa boli...
Wczoraj u nas ciepełko było, wiec szukałam w szafie jakiejś bluzeczki i nie znalazłam :/ jutro musze sie na zakupy wybrać mimo że pewnie tłumy będą, bo od jakiegoś czasu to kupuje tylko Filipowi, albo M jak cos mi wpadnie w oko, a o sobie jakoś zapominam ...
I koncze z ogladaniem prognozy pogody ! jeszcze kilka dni temu zapowiadali słoneczny długi weekend, a wczoraj juz pokazywali deszcz :/:/

marela super z tym etatem, no i jaka ulga :)
myszowata to Ci Franuś dał popalić, mój tez od kilku dni jest niespokojny a wieczorem jak zaśnie to po jakims czasie sie budzi z płaczem :(
ramari jednym słowem synusiowi jest w brzuszku super i pieknie rośnie :)
karalajna zazdroszcze weselicha, chętnia sama bym na jakieś poszła, ale w tym roku sie żadne nie zapowiada :(

dzień dobry :)

heronek do bani że musisz iść do pracy :( jak świętujemy to wszyscy

monia dobrze że nocki u Was coraz lepsze - oby tak dalej :)

nie wiem co komu jeszcze - skleroza :zawstydzona/y:
nocka ok - 7:30 pobudka, już po śniadanku jesteśmy i odkurzyłyśmy już, zaraz pranie i obiadek.
pogoda jak na razie piękna więc pewnie znowu piaskownica :)
a teraz chwalę się :) moja Julka wygrała konkurs plastyczny w szkole z innej miejscowości - dziś M jedzie z nią odebrać nagrodę - ale mam zdolną córę :)

lecę nastawić pranie :) do później :)

U nas nocka standard. Usnęła chyba po 23. Nie wiem bo padłam, tak mnie głowa bolała. Mąż sie nią zajmował. Przedwczoraj było to samo
AA - wczoraj byłam u lekarki z ta jej waga, a pani do mnie, to co - szczepimy? Ja mówię że nie - dopiero po 6 maja, bo po 14 miesiącu, a ona śmieje sie ze w 14 a nie po. No i postanowiliśmy zaszczepić. A Wiki akkurat siedziała ładnie na kolanach jak rozmawialam z lekarką i nawet nie zauwazyła jak pielęgniarka jej igłę wbiła i zaszczepiła. Oburzyła sie jak jej pani wacik przycisnęła i odganiała go. A ukłucia i wstrzykiwania nawet nie wiedziała kiedy miała.
Normalnie kamień z serca, bo za 2 tygodnie byłam przyszykowana na wrzask. Teraz była odra, a 9 czerwca mamy jeszcze jakieś szczepienie - chyba meningo, ale nie wiem, bo nie zapytałam

mrozik hehe nie ma to jak sczepienie z zaskoczenia nie tylko dla dziecka, ale i dla mamy :)
polusia wielkie gartulacje dla Julci ! a w jakiej dziedzinie córa ma taki talent ? malarstwo?

A u nas nocka ok spal od 18 do 7.30 z 2 pobudkami więc oki:))))))))))))))

POGODA U NAS EKSTRA!

Mały juz pojedzony bawi sie z babcią:)

Ramari super ,Radzio to wielki chlop jak wszystkie Radki!
POlusia gratulacje dla Julii!

Frotka
niezle to musi wygladac te spiewy!!

Myszowata,Mrozik wspolczuje tak poznego zasypiania ja bym chyba oszalala!! moj moze z 3 razy w zyciu zasnal po 21 jak mial trzydniowke!

DZIEWCZYNY GDZIE KUPUJECIE WINO Z LICZI??bo w ponoedzialek mam spotkanko z kumpelami z LO i chcialam cos dobrego sie napic:) swoja droga pierwszy raz od urodzenia malego spedze noc poza domem.

maziajka Franko generalnie chodzi spać ok 20.30 i śpi bez pobudek do 7-8, więc jestem bardzo zadowolona,a od wielkiego dzwonu przytrafiają mu się takie akcje jak wczoraj i wtedy jest niefajnie:dry:Winko jest w kauflandzie na 100%, a gdzie więcej nie wiem, ale chyba nie jest to jakiś ciężki do dostania produkt - kupisz bez problemu:tak:
polusia gratki dla Julci!
kalisa współczuję pobudki z kurami...
mrozik Malutka dzielna była na szczepienu - super!
frotka to masz niezłe występy w domku he he;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
u nas dziś piękna noc z jedną pobudką na rozcienczone mleko i samodzielne spanie do 7:30 :-) oby tak dalej!

polusia, gratulacje dla artystki!

frotka, pamietam, jak mój brat miał taki okres w życiu, zafascynowany był pupą, siusiakiem i też piosenki śpiewał i inne rzeczy robił, hehe ;-)

karalajna, zazdroszczę imprezy!

nie wiem, co jeszcze. pogoda ladna, idę z Olą do jeszcze jednego sklepu z bucikami. trzymajcie kciuki!

Do góry