reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ionka tak w błonkach daję tylko kroję jeszcze na pół co by łatwiej pogryzło się jej :)

monia moja Fiona była szczepiona i ma taki preparat przeciw kleszczom - więc nie sądzę aby to było to - jutro jadę do weta niech ją obejrzy

ionka tak w błonkach daję tylko kroję jeszcze na pół co by łatwiej pogryzło się jej :)

monia moja Fiona była szczepiona i ma taki preparat przeciw kleszczom - więc nie sądzę aby to było to - jutro jadę do weta niech ją obejrzy
oby nie bylo to, ale moje psy tez mialy preparaty przeciw kleszczom a i tak lapaly. Jeden mial strasznie gesta siersc, ze nawet nie bylo widac jak ma takiego wielkiego napompowanego

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Uspokoiłyście mnie.
My byłyśmy 3godzinki na podwórku. Teraz Ola zjadła szpinakową i demoluje łóżeczko. Ciekawe czy zaśnie??!!:)

My tez po spacerku:) a za godzinke bedziemy juz sie klaść.Znaczy Janko.

Kregoslup mi wysiada maly ciagle chce chodzic.A sam to zrobi z 5 kroczków i bęc.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wieczornie :-)
nesia u nas też kawałeczki są, więc jest to normalne.
polusia mam nadzieje, że polepszy się psince. Nie dawałaś przypadkiem kurzych łapek? U nas dwa razy tak było, że sunia się męczyła chyba 4 dni i nie chciała jeść właśnie przez wędzoną kurzą łapkę.

U Radka wszystko ok. Chłopak rośnie jak na drożdżach i wszystko wskazuje na to, że nie oszczędzi mnie przy porodzie. Waży już 2400g- więcej niż Przemuś jak się urodził.
Jakie jaja wyszły na badaniu!!! ale to już Wam napiszę na ts.

ramari super że Radzio rośnie - na zdrowie chłopie :) co do mojej psiny to ona tylko na suchym żarciu nie chce jeść gotowanego a wet powiedział że nic jej w tym gotowym nie brakuje. dawałam jej dziś jogurt bo tak mi polecił i zjadała ładnie - ale jutro i tak podjadę do niego

a my dziś pół dnia w piaskownicy ale była radocha i wiecie co moje dziecko karmiło naszego psa piaskiem a ta durna go jadła :) ale potem zabrała jej grabki i uciekła - za karę :)
mała już śpi a starsza się szykuję więc zaraz czas dla siebie - a dziś szpilki na giewoncie :)

miłego wieczorku :)

reklama
Witajcie!

nesiaa u Redana tez takie pogryzione resztki marchewki znajduje w pieluszce...

Maziajka gratulacje!!!!

ramari to Radzio bedzie duzy chlopak :)

ionka ja daje mandarynke bez blonki, bo jak jest z, to od razu wypluwa....

U nas szalenstwo z powodu Slubu Krolewskiego...ech..ja juz mam dosyc tego tematu, wszedzie o tym nadaja... i z tego powodu zlobek zamkniety, a ja musze do pracy, i siostra musi mi sie zajac Mlodym, a moglabym jak reszta pic szampana i objadac sie truskawkami...hehehehe

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry