M
myszowata
Gość
Co do karmienia piersią to dla mnie sama czynność ok, ale nie miałam tej cierpliwości co by tak Młody wisiał i wisiał.Jak dostał mieszankę to był spokój z jedzeniem na jakieś 3h i tyle. Odciągałam tylko przy nawale i to przez kilka godzink ok 50ml, więc chyba Mały nie mógł się tym najeśćNie mówiąc już o nocach kiedy to przy piersi budził się co 1,5h a przy butli co 4-6h...
nesiaa super pokoik ma Ola!
marela cudne to Twoje jajo wielkanocne!
dronka na pocieszenie Ci powiem, że u nas katar już dwa tyg jest, a i w ogóle obserwuję, że sporo dzieci teraz się z nim męczy - może coś pyli...
kalisa jak Filipek?
ramari pochwal się łóżeczkiem!
maziajka musisz być prymuskaU mnie naukowe stypendium wynosiło ok 200zł!
Co do ubierania to kurteczka wiosenna, bluzeczka,body, dżiny i rajstopy, chustka pod szyję i lekka czapka - wiem wiem, że już Wam gorąco;-)No tak już mam no
Witam się przy kawce:-)Franio wstał dziś o 6, więc już drzemkuje. Ja mimo, że M mnie od wczoraj wnerwia mam dobry humorek - kupiłam sobie wczoraj białe rurki, na które już długo polowałam a do nich fajny granatowy sweterek, teraz czas upolować baletki albo mokasyny w marynarskim stylu do kompletuW planach na dziś spacerek i drobne zakupy, a wieczorkiem kosmetyczka - muszę chyba zapisać się na pedicure bo zaraz pewnie japonki będziemy nosić
nesiaa super pokoik ma Ola!
marela cudne to Twoje jajo wielkanocne!
dronka na pocieszenie Ci powiem, że u nas katar już dwa tyg jest, a i w ogóle obserwuję, że sporo dzieci teraz się z nim męczy - może coś pyli...
kalisa jak Filipek?
ramari pochwal się łóżeczkiem!
maziajka musisz być prymuskaU mnie naukowe stypendium wynosiło ok 200zł!
Co do ubierania to kurteczka wiosenna, bluzeczka,body, dżiny i rajstopy, chustka pod szyję i lekka czapka - wiem wiem, że już Wam gorąco;-)No tak już mam no
Witam się przy kawce:-)Franio wstał dziś o 6, więc już drzemkuje. Ja mimo, że M mnie od wczoraj wnerwia mam dobry humorek - kupiłam sobie wczoraj białe rurki, na które już długo polowałam a do nich fajny granatowy sweterek, teraz czas upolować baletki albo mokasyny w marynarskim stylu do kompletuW planach na dziś spacerek i drobne zakupy, a wieczorkiem kosmetyczka - muszę chyba zapisać się na pedicure bo zaraz pewnie japonki będziemy nosić
Ostatnio edytowane przez moderatora: