reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
YRA Camilia to homeopatyczny lek. Taki w płynie w kapsułce i się wlewa do buzi. :)
super jest..lespsze to niż czopek, dla mnie.

my na 9 maja idziemy do ortopedy:) ciekawe co powie na temat befdo bo wezmę

ale u nas wygarek lekki. Mlody ma krotki rekawek i bluze i hasa po dworze...bez rajstopek same dresiki :) ale m u sie podobA

hej dziewczyny.Kurcze u nas od kilku dni pogoda typowo jesienna szaro buro i wietrznie.Lepetyna mi nawala spac sie chce i na nic ochoty niemam.Maly wczoraj 3 razy spal przez to. A ja teraz tez senna ale zasnac nie moge.Chcialam z 15 min skorzystac bo moze glowa przejdzie ale nie potrafie pomomo ze geba sie drze od ziewania.Maly za to juz 2h drzemkuje.Dzis idziemy do przymiarki alby,kupic wreszcie zaproszenia i do obiecanego mc donalda.Zeby tylko sie nie rozlalo bo z malym nieprzyjemnie chodzic po deszczu.ide sobie kawe druga strzelic i tabletke wziasc moze przejdzie bo prysznic nie pomogl.

hejka
a ja zostalam slomiana mamusia do piatku, moi rodzice wzieli pawelka razem z z babcia, tylko zapomnieli mleczka i teraz m tez pojechal im zawiezc...
wiec ja posprzatalam i ciekawe jak dlugo bede cieszyc sie wolnoscia a kiedy zaczne tesknic, tzn tesknie juz za moim szkrabem i mysle czy wszystko ok...
ale nie bylo wyjscia bo nadal do zlobka sie nie nadawal, kaszel i katarek, 3 tydzien:/

nonic ide sie wykapac, naleje sobie winka i jeszcze zagladne

Troche płaczu przy zasypianiu było, bo nadal katarek dokucza. Kupiłam to wapno i nasivin mam nadzieje, że spokojnie prześpi noc. Ja chyba też zaraz pójde sie umyć i położyć.

ale cisza :)
a ja padam - zrobiłam dziś z tymi truskawkami do końca - oplewione i folia położona - M mi pomógł, jeszcze tylko jutro muszę posadzić młode sadzonki a mam ich 25 i finito - czekanie na owoce :)
mała dziś połowę dnia spędziła na zewnątrz - a jaki apetyt miała :) teraz już obie śpią a ja seriale :)

karalajna odpoczywaj jak tylko możesz - korzystaj z chwili że nie masz małego :)

alez cudownie cieplo dzisiaj bylo! Prawie caly dzionek na dworku, latalam tylko, zeby Mlody nie zjadl niczego z ziemi..hehehehe..ale i tak umorusal sie ziemia, ile radosci przy tym bylo :-D

k_aralajna wypoczywaj! A bylas u lekarza z tym przedluzajacym sie przeziebieniem?Kurka moze to na tle alergicznym?Bezsensu z tym zlobkiem, a musicie placic jak Pawelek chory?

hej.
my tez dzisiaj bylismy troche na dworku, oby tylko ta pogoda sie utrzymala... super jest.

dobra, doczytalam Was i lece dalej pisac ogloszenia.

Tata dzisiaj probowal malego uspac, ale wyl, az sie zanosil a przy mnie usnal w ciagu 2 minut.

Witam się! My też większość czasu dziś na podwórku. Ja się zmęczyłam na maxa a moje dziecię nie miało dość:p Teraz już śpi, mam nadzieję, że w miarę spokojnie do rana.

reklama
heronek zaplacilismy za kwiecien ale w maju obiecali nam upust, ja mysle ze to nie alergia, po prostu antybiotyk zle dobrany... ale juz jest lepiej, i mam nadzieje ze tak bedzie, po swietach mysle pojdzie i bedzie oki!!

na tle alergicznym to ja katar mam ech

wypoczywam wypoczywam wypoczywam:)

Do góry