reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie kochane,
Kurcze wpadłan an chwilkę a tu takie wieści:
ASIU! Gratulujemy córuni! Zdrówka dla Was dziewczynki:)
Yra witaj znów! Trzymamy kciuki , żeby sielanka trwała nadal!

No i ja chorowałam cały 1 dzień, myślałam że sobie poleżę, a tu d....Mój M dostał goraczki i tak od piatku charczy, kicha i kaszle. Faceci to mają wyczucie, kiedy chorowac co?

My już w domu. Ola była bardzo grzeczna w kościele. Ładnie trzymała palmę:) Jestem z niej dumna. Chyba będziemy częściej razem chodzić do kościoła. Teraz bawi się zabawkami bo się chyba za nimi stęskniła:p{

my byliśmy na meczu piłki nożnej z dzieciakami. humor powrócił jak tylko słoneczko wyszło :)
Franus drzemkuje po spacerze więc będzie trzeba na manne go obudzić :(
Mnie bierze choróbsko więc już ratuje się witamina C i innymi tam.

Yra normalnie jak Ty masz czas na bb to masz złote dzieci :) :) oby tak dalej.

Idę kolacje robić dzieciakom bo dwór znowu z nich wyciągnął he he
Do później jeszcze .

Moje Maleństwo juz słodko śpi :)
Dzisiaj z obiadem był dramat, ugotowałam zupe była beeee, rizotto beee, no myślałam że mnie trafi, a jak mi wytrącił łyzeczke z jedzeniem to nie wytrzymała i wyszła z kuchni, wtedy za karmienie wziął sie tata ale efekt był taki sam :/ wiec na głodnego poszedł na drzemke, jak wstał znów beee, w koncu dałam słoiczek zeby cokolwiek zjadł no i jakoś wymęczył pół słoiczka ehhhh
A na spacerze to jak widzi ptaka to az piszczy, uwielbia biegac za ptakami :)

myszowata i jak synuś ?kaszel minął, czy to raczej zwiastuje cos wiekszego ??
e_kord oj nie ma nic gorszego niz chory facet :/ wtedy to juz koniec świata

tabasia bardzo dziękuję - bo właśnie nie wiedziałam jak ją zawiązać a chciałam ją wziąć na spacer w chuście a tu brak pomysłu jak ją zapakować- na plecach nie usiedzi, na kangurka też nie, ale jutro spróbuję to wiązanie Twoje :)

a my po super spacerku :) byliśmy w muzeum po Rynkiem Głównym w Krakowie - fajna sprawa - dzieciaki miały zabawę tam na całego - moja Pola to na nóżkach wędrowała wszystko dotykała - wolno :) zabawki dla dzieci, winda, podjazd dla wózków - fajna sprawa :) polecam jak będziecie w okolicy :)
dziewczyny już padły a ja herbatka i odpoczynek :)
miłego wieczoru życzę :)

a u nas dziś przepiekna pogoda, byliśmy nad jeziorem karmić kaczki, no ale tyle ludzi było, że sie ptactwo popłoszyło, wiec głownym naszym zajęciem było odciąganie Olci od wody ;-) w ogole chodzić nie chciała, tylko siadała na trawie, żeby piknik urządzić.
a potem otworzyliśmy nasz domowy sezon grillowy, obżarlismy się, Ol też ;-) i teraz mam nadzieję, że pójdzie spać bez problemu.

reklama
Do góry