reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Blu, u nas też były szmery. po badaniach okazało się, że to tzw. szmery rozwojowe, przejdą z czasem. pediatra wyraziła się nawet, że takie szmery powinny się pojawić na jakimś etapie, ale dlaczego - nie dociekalam

reklama
Polusia ja Ala raz tak nosilam, ale za ciezki :-p A to muzeum musze odwiedzic, ale nie wiem kiedy nastepny raz polece do PL po tych przejsciach :baffled:
Blueberry u nas tez byly szmery, a czy sa nie wiem. Dr Lopatowa nic nie wspomniala. A dr Jodlowska powiedziala, ze sa niegrozne. Mam nadzieje, ze u Adasia tak jest. Szybkiego powrotu do zdrowka!
Myszowata biedny Franus... Tez duzo zdrowka zycze!
Kalisa nie martw sie niejedzeniem Filipka. U nas czasem gorszy dzien, czasem zeby, ja sie tym przestalam przejmowac, bo krzywdy sobie na pewno zrobic nie dadza te berbecie :-D
Yra dochodz do siebie! I ciesz sie macierzynstwem! :-)
Ja po cc do dzis czasem odczuwam dyskomfort :-( Oby u Ciebie bylo inaczej.

Nie wiem co jeszcze komu, przepraszam. Bardzo rzadko tu zagladam...

moniska powodzenia w sprzedaży mieszkania :)

A ja dopiero wstałam. Frani znów niespokojnie spał ale zapalone światło działa cuda.

Ostatnia edycja:
monia powodzenia w sprzedaży domu :)

Witajcie
ale mam marudę w domu:) wstała i marudzi - za oknem piękne słonko więc spacerek obowiązkowy. jak położę małą spać to pędzę do moich truskawek :) dziś na obiadek robię barszcz ukraiński będzie na dwa dni więc jutro mam z głowy obiad a jedziemy na szczepienie więc się cieszę :)
dziś znowu do dentysty pędzę :) jeszcze w piątek i w ty miesiącu będzie koniec- kolejna wizyta koniec maja :)
miłego dzionka życzę :)

myszowata jak nocka ?
blu jak Adaś?

Witajcie

monia ja czapke mam zawsze przy sobie, bo z temperaturami jest różnie czasem mówia ze bedzie 18 a jest 15 albo 20 :) ja instynktownie zakładam lub sciagam czapke. Napewno weż ze soba a sama bedziesz najlepiej wiedziała czy ubierac czy nie :)

Ja juz sie umyłam, bo piekna opgoda sie zapowiada wiec w domu siedziec nie bedziemy :)

polusiu dzięki, że pytasz - o dziwo bardzo ok! Mały raz tylko kasłał a potem spał pięknie do 7.15:-)
monia powodzenia w sprzedaży mieszkania! Czyli decyzja padła na ten dom co nam pokazywałaś?
madzia zaraz będziecie w trójeczkę:-)

Witam się porannie:-)U nas śliczna pogoda - słono na maxa i wg prognozy ma być 19 C - w końcu spacerek zaliczymy. Zdecydowanie z czapeczką jeszcze:-)
Miłego dzionka Wam życzę!

reklama
Witam się!
U nas nocka fajna:) Wyspana jestem i pełna energii do porządków przedświątecznych:p Pościel już zmieniłam i robie pranie. Obiadek mam od mamy z wczoraj więc jest z głowy. Ola chyba zaraz zaśnie. U nas też pięknie dziś więc obowiązkowo na dwór idziemy. Ja czapkę zakładam a jak Oli się znudzi to sama ją ściąga bo mamy bez sznureczków. Jak jest ciepło to jej pozwalam a jak wieje to zakładam z powrotem.
Miłego dnia kochane!

Do góry