reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie :-)
katrinka kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&
myszowata Kurcze ale pech z tą komórką :-( Mi czop odszedł rano w dzień porodu. Powiedziałam to mężowi, a on na to :"a co to znaczy?":-D Powiedziałam, że pewnie niedługo zostanie tatą, dzisiaj raczej nie, ale w ciągu tygodnia. A tatą został już o 16:35. Mi za to wody odeszły tuż przed partymi.

edit:
mrozik może faktycznie z tym czarnym masz racje. Muszę to przemyśleć. W razie czego ten brązowy co kupiła Asia też jest bardzo ładny. Co do basenu to też uważam, że to jest rewelacyjna sprawa. My na specjalne zajęcia chodziliśmy 3 m-ce. Teraz raz w tygodniu jeżdże z małym na godzinkę do aquaparku. Właśnie jutro jedziemy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.
Ja od rana mam zepsuty humor. Sebek dostal kataru:baffled: wiec do razu mu dałąm co tylko moglam zeby skonczylo sie tylko na katarze :-(dobrze ze niedlugo idziemy zbadac ten trzeci migdał.
pogoda okropna nic tylko spać :crazy:
Zadnych wiadomosci od Yry nie mam , ale jak tylko napisze to dam Wam znać.

a ja w ramach diety...bulka z kielkami lucerny...zarabiscie i dbaj tu o forme...no i herbatka irving spa cos tam z algami

kasia suwaczki nowe kolorowe. Czasem musze pozmieniac :)

ja chcialam dzis kupic malibu z Ł. i zrobic hot night long...ale cwiczy i powoli zmeczenie mnie lapie. Probuje znalezc suknie slubna swoich marzen ale tak owa NIE istnieje :-(

Asia za pare dni bedziesz miała córę ah...Ł..ciagle za mna chodzi i gada o dziecku no trafiło go coś

ciekawek iedy u nas sie Yra zjawi ale bedzie miała roboty :)
przy dwojce dzieci wcale nie ma duzo wiecej roboty jak przy jednym. Jedynie na początku jest przerazenie :szok:
Moj to wczoraj truł o corce, ale to chyba zarty bo w rodzince Natalia chciala jeszcze jedna dzidzie hehe.

Czarnuszka - to może na katarze sie skończy. A dajecie mu coś stale czy teraz nic nie bierze?
Ramari - może popytaj na watku wózkowym, moze ma ktoś doświadczenie. Pamiętam jak wózka szukałam że jeden był czarny i miał środek (tak jakby podszewke) biały. A któraś dziewczyna od nas nie miała czasem czarnego?
No i zazdroszczę Aquaparku. U nas najbliższy w Krakowie. To ze 2-3 godziny jazdy. Ale i tak planujemy wypad, to moze koleżankę przy okazji odwiedze.

dzień dobry :)
ale senny dzień - deszcz pada, zimno - beznadzieja - już w kominku napaliłam bo tak nie przyjemnie. nocka przespana do 8:10 - dziś M zawoził Julkę do szkoły- a ona dziś ma w szkole rob ić gofry więc cała przejęta :) mała zjadła i się bawi w salonie.

kalisa moja młoda śpi jeszcze 2 razy o 11 i o 16 za każdym razem od 30 in do 1 godziny - sporadycznie zdarza się że śpi 2 godziny i nie ma drugiej drzemki

ramari ja miałam czarno czerwony i nie zauważyłam aby się bardziej nagrzewał

katrinka kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&

myszowata szkoda z tym telefonem a nie możesz wziąć zastępczego?

czarna zdróweczka da Sebka :)

a my na basen nie chodzimy bo u nas jest wstrętny i brudny ten basen więc się bałam z młodą ale teraz jak się zrobi cieplej to się n a pewno wybierzemy - zresztą mała już siedziała w poprzednie wakacje z Julką w basenie i była mega zadowolona :)
lecę coś na obiadek pomyśleć :)
miłego dzionka :)
Madzia sto lat w dniu urodzin :)

Ostatnia edycja:
U nas są 3 basene dla maluszków. Woda ciepła jak w wannie, a temperatura na zewnątrz jak na hawajach ;). Bardzo cieplutko. Podłoga chyba podgrzewana, mnie to w stopy parzyła jak boso stanęłam (ale ja to wrazliwa na temperaturę)

Madzia - Wszystkiego co najlepsze.

Ramari - ja lubię brązy. Oba fajnie wyglądają, a te materiały to chyba zbytnio nie płowieją? Ja mam jeden 4 letni wózek i nie zmienił koloru. A był taki taniuśki, chyba 400 zł kosztował, polski

Ostatnia edycja:
polusia muszę się zorientować w temacie, dzięki za podpowiedź rozwiązania:*
czarna zdrówka dla Sebka!
ramari moje oba wózki są ciemne, jeden bardzo ciemny szary, drugi taki czekoladowy brąz, ale w środku jeden jaki i drugi mają jasny materiał...Fajne te wózki co pokazujesz!
madzia wszystkiego najlepszego!Całuski:***

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie

U mnie ciągle nic się nie dzieje. Pogoda do bani:(

Katrinka powodzenia!
Myszowata no to Franek dal Wam popalić. Zdrówka dla niego!
Czarnuszka zdrówka dla Sebka!
Ramari tak się złożyło, że nasz pojedynczy wózek też jest brązowy i powiem Ci, że również wypłowiał od słońca. Także podejrzewam, że z każdym ciemniejszym kolorem tak będzie.
Madzia wszystkiego naj!!!

reklama
Helooo

Dzisiaj mąż jest z domu bo idziemy do okulisty z Filipem, nie powiem troche stracha mam, ale wiem że lepiej o to zadbać i zbadać niż bagatelizować. Pogoda jest paskudna, zimno i pada deszcz. W mieszkaniu przez ostatnie dni sie wychłodziło i ogrzewanie właczone, a juz myślałam że sezon grzewczy zamknięty:/

katrinka powodzenia
madzia sto lat, sto lat i dużo szcześcia :)

Do góry