reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry kochane :)
ale się kiepsko czuję - już w nocy mnie rozkładało i chyba rozłożyło :(
młoda też coś kiepsko spała a starsza płakała że boli ją brzuszek - co ja mam z tym jej brzuszkiem :(
co do zdjęć z wczorajszego spotkania to będę miała jak mi przyślą na maila bo sama nie robiłam bo jak , jak mnie pan Tomek ubierał :)
ramari widzę że jesteś już zwarta i gotowa :) a co do upławów to pewnie tylko grzybek

myszowata, nesia, neska jak Wasze zdróweczko ?

dziś randka z dentystą :) zbliżamy się już do końca i będę mogła się już uśmiechać bez skrępowania że moje zęby nie są ładne :)

wszystkim życzę zdróweczka i słoneczka w dniu dzisiejszym :)

reklama
Witam:)

Wstaliśmy po 6, ale jakaś niewyspana sie czuje:/ Filip jak na razie bez temperatury, jeść dalej nie chce, dobrze że chociaż soczki pije. Wczoraj 4 razy musiałam mu body zmieniać, bo za każdym razem kupka wypływała na plecy albo bokami:( Pociesza mnie ze nie jest marudny i nie widać, żeby go coś bolało, ale jak biegunka nie przejdzie to pewnie jutro do pediatry skoczymy na wszelki wypadek.
Dzisiaj mam luzzz ze wszystkim, bo wieczorem posprzatałam, poprałam, zmyłam podłogę, a skoro Filipuś nie ma apetytu to nawet gotowała mu obadu nie bede, a w zamian dam mu kleiku ryżowego.

polusiu że też teraz i Ciebie jakieś chorubsko sobie upatrzyło:/ kuruj sie :)
myszowata, nesia, ajentka, neska jak tam u Was juz lepiej?
polka jak zmyjesz okna u siebie to zapraszam do mnie hehhe okna to moja zmora :/:/ a juz wołaja o pomstę:/

kalisa zdrówka dla Filipka. Ugotój mu marchwianke. Kroisz marchewkę w kosteczke, gotujesz w niewielkiej ilości wody, blenderujesz i albo dolewasz wody albo dodajesz kleiku. U nas się to sprawdziło jak mały miał biegunke i dosyć chętnie to jadł.

kalisa zdrówka dla Filipka! Do marchewki możesz faktycznie dodać kleiku lub zwykłego ugotowanego ryżu!
ajentka jak Marcelek?
polka widzę, że Franko ma apetyt po starszym bracie;-)
nesiaa jak się dziś czujesz Kochana?
polusia zdrówka dla Juleńki! Powiedz jak się dostałaś na te warsztaty? Też bym się chetnie wybrała!

Bry Dzień:-)Kochane dziękuję za troskę - czuję się jakotako. Gardło odpuściło, ale katar masakra. W związku z czym daruję sobie dziś areo:-(Franko spał ładnie do 7.20, a teraz drzemkuje. A ja raczę sie kawką. Całą noc u nas lało jak z cebra. Szczęśliwie teraz jest słonecznie. Dziewczynki mam pytanko - czy któraś z Was może wybielała sobie ząbki metodą chemiczną? Zastanawiam się nad tym.

Miłego dzionka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
myszowata modnamama to jest link do tych warsztatów i tam masz zakładkę zarezerwuj sobie miejsce - Warszawa jest 16 maja. ja polecam bo warto :)
co do wybielanie to ja rozmawiałam z dentystą na ten temat i musisz najpierw wybielić a potem jeżeli masz plomby to je wymienić na kolor wybielonego zęba. żeby wcale nie są śnieżno białe jak to pokazują - mnie zrobił super czyszczenie zębów z osadu i kamienia i mam suoper białe :)

Witam:)

Bartus akurat ma drzemke to chwilke mam czas.Nocka taka sobie mały przebudzał sie z płaczem o 3.30 dostał mleko i spał prawie do 7.Pogoda ok,ale zimno jest.

Zdróweczka dla dzieciaczków i dla Was!!!

Miłego dnia:)

reklama
polusia Wrocław jest 14 kwietnia, więc może i ja się zapisze jeśli będą miejsca. Napisz prosze coś więcej o tych warsztatach. Na którą godzine były, ile trwały i czy przypadkiem nie będą tego gdzieś puszczać w telewizji.

Do góry