reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam! Od rana Was podczytuje ale moja pchełka nie dała mi nic napisać. Cały czas przychodziła do mnie brała mnie za rękę i ciągnęła do zabawek. Albo przynosiła mi zabawki albo chciała spacerować ze mną po całym domu. Jak się chwile czymś zajęła to jak jej tylko zniknęłam z oczu to przybiegała za mną ze szlochem. Wasze też tak czasem mają??
Byłyśmy na spacerku. Cieplutko ale wieje dalej:( Ola nie chce wracać do domu ze spacerów. Tak się dziś zmęczyła, że zjadła zupę i usnęła w sekundę. Kochanie moje!
Ja czuję się trochę lepiej. Dziekuję kochane za troskę. Naprawdę mi bardzo miło.
Przez to, że czytałam Was na raty nie wiem co komu odpisać. Przepraszam:(
Życzę wszystkim chorym zdrówka!!

Filip śpi wiec zaglądam.
Za rada dziewczyn zrobiłam marchwiankę i zjadł :) ufffff troche mi lżej na sercu. Lekka temp. nadal sie utrzymuje, ale nie ma tragedii.
Jeszcze godzine temu świeciło piekne słońce, a teraz ciemno jakby wieczór nastał:/

polka właśnie patrząc na Twój suwaczek sobie uświadomiłam, że w przyszłym tygodniu świeta, jakaś oderwana od rzeczywistości jestem bo wydawało mi sie że to jeszcze tydzień później
mrozik a czym u Filipka objawiała sie alergia na banana??
mysza byle do lata !

ech, szkoda, że tu nie robia takich warsztatów. zresztą, nawet gdyby, to pewnie i tak M. byłby jeszcze w pracy i nie miałabym z kim Olci zostawić. ale cieszę się waszym szczęście :-)

miałyśmy do miasta jechać i całe szczęście, że jednak zostałyśmy w domu. zaczęło tak lać, że szok! a najlepsze jest to, że nie wiem, z czego ta ulewa, bo niebo cały czas dośc pogodne ;-)

teraz Ol śpi, a ja gotuję obiad. dzis w menu chicken & veg. pasta bake ;-)

kalisa to dobrze że Filip zjadł troszkę tej marchewki, ja na biegunkę stosuję też czarną jagodę czyli borówki robię ryż z nią i kompot oraz mus i dziewczyny zjadają jak mają biegunkę :)

mała usypia a ja mam chwilę dla siebie :) moje dziecko dziś sprzątało ze mną - na początek pakowała pranie do pralki, ale szybko się znudziła i wzięła sobie takie do odtykania zlewu i z tym latała po domu i gdzie tylko mogła to wtykała :)

tu macie link na razie do jednego zdjęcia mojego z wczorajszego spotkania Zdjęcia użytkownika Modna Mama - Modna Mama Kraków | Facebook mają zamieścić więcej to podam linki :)

Polusia
po pierwsze: ale masz króciutkie włosy:szok: super!!
po drugie: fajna sukieneczka
po trzecie: ale laseczka
po czwarte: chyba mu sie gorąco przy Tobie zrobiło:rofl2:

kochana on tą marynarkę ściągał dlatego że ja ją założyłam bo chciał pokazać jak można wyglądać w męskiej marynarce :)

za komplementy dziękuję :)
co do włosów moich to ja chcę jeszcze krótsze ale Pan Tomek mi odradził - takie mają zostać :)

ajentka mysza zdrowka!!!!

polusia niestety mi sie stronka nie wyswietla :(

nesiaa moj z reguly tez chce do komputera jak ja siedze, i przestaje sie bawic moment jak zasiadam :))) a od wczoraj wlaczylo mu sie piszczenie...sasiedzi mnie pewnie wyklinaja...a mi bebenki odpadly...

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry