reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
myszowata i Nesiaa szybkiego powrotu do zdrowia !!!

A ja też żałuję że nadal nie karmie :( bo młody wyglądał 100razy lepiej i nie chorował a i czułam się bardziej potrzebna.

Wróciłam z aero i wszyscy już śpią :) więc mam czas Was nadrobić.

Hej:)

YRA GRATULUJE!! I FRANIU TAKI DUZY SUPER:) CZEKAMY NA WAS!

Dronka u nas tez to tak wygladalo,ale ja odstawilam jak mial 8 miesiecy.Z tym ze maly polubil butle,a sprobuj jej dac butle w nocy moj tak zalapal.Jak byl mega spragniony

U nas noc tez do kitu byla,ale mamy winowajce KOLEJNY ZĄBEK!!!!!!!!!!!!!Gorna czworka prawa,i nastepne tez atakaują!

melduję się :)
kochane byłam na tym spotkaniu z Tomkiem Jacykow - ale było super, nawet załapałam się na stylizację przez niego wykonaną :) będą zdjęcia to się pochwalę :) dowartościowałam się jako kobieta bo powiedział że wiele nie mam do ukrycia :) tylko mój brzuch ale pokazała jak to zrobić za pomocą kilku tricków :) pokazał super bluzkę wykonaną z szala :)bardzo zadowolona jestem :)

lecę Was nadrobić :)

Marela, u mnie to samo - cycuś jest na pocieszenie jak coś boli. A jak wracam z pracy to Adaś przybiega, macha rękami i krzyczy :D Jak raz wróciłam pół godziny później, to babcia mówiła, że już się nie mógł doczekać, do niej się tulił i zaglądał jej w dekold ;)

Dronka, Adaś też usypia przy piersi i nieraz też jestem taka wyssana, że prawie piersi nie mam ;). A wczoraj mnie jeszcze ugryzł kilka razy drańciuch mały. A jak powiedziałam "Ałaaa, czemu mnie ugryzłeś?" to się rozpłakał ;)

wow takie newsy z wieczora, to sie franus pospieszyl, ale wazne ze zdrowy i duzy, gratulejszyn ;-)

u nas z autem sprawa skonczyla sie dobrze, 200 poszly ale to prawie jak nic,

sprobuje nadrobic ale jestem zmeczona dzis, taki jakis glupi dzien, pawel choruje, jutro znow zlobek odpada a zaplacilismy dzis 500 i jak na razie to chodzil 3 dni ;/
ja czekam na wyplate bo jakos teraz mam otrzymac ;-)

zajrze jak poczytam albo rano jak nie wyrobie, bo teraz tydz na 10 mam

milego wieczoru

O ja YRA ale news! Strasznie, strasznie Wam gratulujemy! No to Franio przegonił maleństwo Asi:)

Ja dzisiaj zajrzałam koło południa na TS, ale mój szkrab mi nie dal nic poczytać, a tu takie wiadomości.
no My dzisiaj z Lila w domu, gdyż wczoraj cały dzień temp. i dzisiaj do lekarza okazało sie że to przyczyna zębów, które trzy na raz wychodzą. jeszcze jutro zostawiam Lile w domu bo ma katar i niezłą chrypę.

Polusia ale fajny dzień miałaś. Pochwal się zdjęciami:)

reklama
dronka- moj tez potrafi ciumkac dlugo, ale mi to nie przeszkadza, no i nie boli.
Jak mu wyskoczy jakis nowy zabek to wtedy nie umie i 3-4 dni troche boli ale da sie wytrzymac . Ale ja np. jak jestem w weekend z małym to bardzo czesto go przystawiam, tzn. sam sie przystawia ;)))) Az mnie M krzyczy ze nie chce nic jesc a mleko to za malo , no i ma racje wiec nieraz mu juz nie daje dopiero jak cos innego zje ;). No ale moje cycki przechodza to bezbolesnie - nieraz ssie co 30 min caly dzien a na drugi dzien od rana do wieczora w pracy wiec ani razu dopiero na sam wieczor troszke zaczynaja bolec - wiec nie jest zle.
Nie poradze Ci co zrobic bo u mnie jest inaczej i ja nie wyobrazam sobie jak on przestanie .
A u nas na dworze deszcz, zimno - okropna pogoda . Jeju kiedy my wyjdziemy na normalny spacer ????:baffled:

polusia- super, czekamy na zdjęcia.

Do góry