reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Alamis-WITAMY,WITAMY I GRATULUJEMY DZIDZIOLA:-)
Zapraszamy do rozmów:tak:

dzisija nawet ładna pogoda:-D słoneczko od rana świeci...
Coś mnie kurcze gardło zaczyna boleć i jakiś katarek, fack, ale w sumie się spodziewałam bo mój M był mocno przeciębiony, i wiedziałam że może mnie dopaść, ale może jeszcze się jakoś wygrzebię z tego...
Jutro wizyta u gin, bez USG, ale i tak jakoś się denerwuję, chyba tym ile przytyłam:confused2:

reklama
o dziękuję za miłe przyjęcie:):):) no ja mam córeczkę która 29 października skończy dwa latka:) także zabawnie jest w domku hehe
:p
no a tak pozatym to w zeszłym tygodniu dopadł mnie wirus i kurczę męczy mnie jeszcze do dzisiaj kaszel także beznadzieja...mała też przeziębiona stęka i smarcze nosek a pogoda u nas beznadziejna wieje zimno brr- zresztą jak na jesień przystało:/

ehhh mnie tez kłuje i ciągnie w dole brzucha, jutro mam wizyte u gina ale bez usg:)

Ostatnia edycja:
Witam marcóweczki! Jak samopoczucie?

Ja od rana źle się czuję, słabo mi, obolała jestem, po za tym byłam dziś na pobieraniu krwi i idę po południu na wizytę u ginekologa, mam wielką nadzieję, że poznam płeć maleństwa :) Pozdrawiam.

Caroline, czekamy na informację czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka:tak:

A ja się zmierzylam w brzuchu...mam 86 cm na wys pępka....
A wydaje mi się że mam olbrzymi brzuchol!!

witam w słoneczny poniedziałkowy poranek

witam nowe marcóweczki i całuski dla dzidziusiów:tak::tak::tak:

ja sobie nadal leże leże leże, ale weekend był super bez bóli miło przyjemnie oprócz przeziębienia Natalki i moich wymiotów było super:-D:-D:-D

mały fika na całego nie tylko ja go już czuje ale i M i już czasami widać jak brzuch się rusza:tak::tak::tak:

i u nas poważna zmiana nie będzie Konrada tylko Mateusz:-D:-D:-D

miłego tygodnia

Czesc Marcoweczki!
Mi dzisiaj jakos smutnawo... Zaczytalm sie jescze o ruchach dziecka i to spotegowalo moje uczucie bo ja jeszcze nie czuje:-( No wiem, przy pierwszej ciazy te wspaniale chwile nadchodza zazwyczaj pozniej...
Dobra, nie smece Wam.
Zjem sniadanko to moze humor mi sie poprawi. A! Przed chwila wykipialo mi mleko, przypalilo sie i smierdzi w calym domu!

Hejka po weekendzie :-)
Ja od jutra biore sobie 3 dni wolnego, jeszcze urlop niewykorzystany, odpoczne chociaz troszke. Jednak teraz to odczuwam juz zmeczenie pod koniec tygodnia, wiec przyda sie kilka dni wolnego.

ionka grtauluje coreczki!!! :-D:happy::-D Ja to tez tak po cichu licze na coreczke, ale to sie okaze. Z chlopca tez sie uciesze. Tylko juz bym chciala wiedziec, bo wtedy zakupy moge zaczac robic. Nawet na pierwsze usg nie czekalam z taka niecierpliwoscia jak teraz. Wtedy mi bardzo szybko polecialy te pierwsze 12 tygodni.

effaa nie przejmuj sie naprawde, ja tez jeszcze nie czuje. Niektore nawet po 20 tygodniu poczuja pierwsze ruchy. Jeszcze nas nasze dzidziolki skopia. Chociaz tez mam czasem doly, ze jeszcze nie czuje.:-(

Ja czuję ruchy, ale mam wrażenie, że Karolka jak raz poczułam, to potem już ciągle mi się dawał we znaki, a teraz czuję raczej nieregularnie. Może ten dzidziuś jest spokojniejszy po prostu.

W środę mam USG połówkowe. Może się dowiemy kto tam mieszka ;-)

reklama
i u nas poważna zmiana nie będzie Konrada tylko Mateusz:-D:-D:-D

miłego tygodnia

U nas też będzie Mateuszek!!!:-):-)
Tzn jeśli będzie chłopiec, bo jeszcze nie wiem. W przyszły poniedziałek idę do gina może się dowiem.:-)

Dni lecą jak szalone, jutro już imprezka urodzinowa mojego syncia, choć urodzinki ma dopiero w czwartek.
Mają się zjawić dziadkowie i wujkowie:-)Mały cieszy się jak szalony:-D

A mnie marzy się już basen, ale obawiam czy stój będzie dobry.Może jak zszyje dwa komplety w jedno to będzie akurat:-D:-D tak mi cyce urosły:no:

Do góry