reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mój dzisiaj walnoł w podłoge,chciał sobie siadnąc z pozycji leżacej zachwiał sie i walnoł głową ale było słychac,popłakał,pozalił sie mamie i dalej sie bawił.

Dziewczyny mam plan chce się zając samodzielną produkcją wedlin, robi to ktos z was , bo poki co jestem zielona, narazie odnalzanłam odpowiednie forum i zaczeła czytac o peklowaniu itd, wiecie, nic nie wiem o tym, ale mam nadziejęrobić wkrótce pyszne wedlinki, bo na te sklepowe patrzec nie mogę

My z Mężem trochę robimy. Wcześniej tylko na święta a teraz częściej.
Jeśli jesteś zainteresowana mogę podać Ci sprawdzony przepis na solankę do peklowania i domową kiełbaskę.
Robimy też wędzone udka, które uwielbia cała rodzinka.
Chętnie podzielę się swoją wiedzą. ( ja korzystałam z wiedzy sąsiadki )
Super strona o wędzeniu to wedlinydomowe.pl i jej forum

hej ladies,

martini bianko w dłoni i total relax ... przy BB chociaż w piątkowy wieczór mogłoby być inaczej ale o tym póżniej, na ts :)

dzięki za opinie o butach - jednak jako pierwsze kupię rehabilitacyjne - te z memo :) brzydkie :((( ale nie o walory estetyczne tu chodzi ;)

:*** miłej nocki

Ciężki wieczór, Filip poszedł spac o 19 a przed 22 obudził sie z takim płaczem jakby go ze skóry obdzierali, później nie mógł zasnąć i co chwile był mega płacz:( dopiero teraz śpi. Nie wiem co sie dzieje czy to zęby czy cos sie sniło. Oby do rana juz było ok.

Ja tez od jakiegos czasu jestem w Streetcom i właśnie dzisiaj mnie kurier zaskoczył i przyniósł napój alkoholowy ten do którego linka podała blueberry.Nie spodziewałam sie, bo żadnego maila z zakwalifikowaniem do kampanii nie dostałam, ot taka miła niespodzianka :)

Kolorowych snów:)

heronek, dzięki że pytasz... samo szczepienie z wielkim płaczem, ale w sumie nie tak źle. jakis nowy lekarz był i generalnie pozytywne wrażenie... no ale po powrocie do domu masakra :-( przez ponad godzinę WYŁA, nie dała się uspokoić, tempertury nie ma, ślady na nóżkach tylko tyle, co po igle... nosiłam, spiewałam, przytulałam,
znów płacze :-(
a nie, juz cisza.
bardzo niespokojnie śpi :-(
cos czuję, że nocka bedzie ciekawa, a ja rano do pracy :-(

heronek dzięki, że pytasz. W sumie już ok, tylko lekką sapkę ma
karelajna smacznego sushi!
odnośnie streetcom - czy wysyłałyście to oświadczenie podpisane? Ja się zarejestrowałam, ale nie wysłałam i jeszcze nic poza fidbekiem mi nie proponowali...
A i moja kumpelka też dostała 20 butelek tego czegoś;-)
Witam się! Nocka super przespana. Śniadanko zjedzone. Franio od wczoraj ma bunt na kubeczek i pije ze SMOKA!?!?!Dziś w planie porządki, ponoć teściowa ma do mnie przyjechać...A M w szkole:-(
Miłego dzionka:-)

hej ladies,

martini bianko w dłoni i total relax ... przy BB chociaż w piątkowy wieczór mogłoby być inaczej ale o tym póżniej, na ts :)

dzięki za opinie o butach - jednak jako pierwsze kupię rehabilitacyjne - te z memo :) brzydkie :((( ale nie o walory estetyczne tu chodzi ;)

:*** miłej nocki

Naughty zobacz.
https://www.babyboom.pl/forum/porad...idealne-buciki-na-spacerki-49776/#post6847387

zrobisz co chcesz ale ja bym nie kupowałam rehabilitacyjnych skoro nie ma na razie zaleceń

Saori spadasz mi z nieba :):) czy jestes aniołem ????? :):):):):) kochana pewno że chce , już mąż ma polecenie służbowe wedzak zbudowac, WIESZ ja nic nie wiem odnośnie tego i musiałabyś mi tłumaczyć od podstaw , zupełnych podstaw, a na tej stronie juz się zarejestrowałam i chyba miesiąc bede ją czytac

n&h jak tam po relaksie

Ionka współczucia nas to czeka.
Kalisa miejmy nadzieję ze to zeby, ale czemu to tak boli te dzieciaczki.
Myszowata ja wysłałam podpisane.

reklama
Wiolonczela - ja z groupon korzystam. Ostatnio wykupiłam sobie pedicure za 50 zł (zamiast 100). Zapłacił mąż. Dostałam maila z dłuuuugim kodem. Zadzwoniłam do babki i zarezerwowałam termin. U mnie akurat w bardzo dobrym gabinecie jest ta oferta. Nawet z innego zakładu kosmetycznego mi ich polecali, bo to gabinet specjalizujący sie w dłoniach i stopach. Byłam tam nawet na "oględzinach". Bardzo profesjonalne podejście. Pani obejrzała stopy i potwierdziłyśmy termin.
Co do wędlin - my mamy zbudować grilowędzarnie w tym roku. Przy altance ma stać. Ja raczej póki co kupne lub piekę w piekarniku, ale męża szef sam robi wędliny i nic nei kupuje w sklepie. Tylko on ma dobre mięso od rolnika, a nie producenta. Tez muszę sie za takim rozejrzeć, bo co mi z tego że sama zrobię jak mięso będzie już czymś nafaszerowane.
No i zamrażarkę dużo muszę zakupić, żeby sie świnka np poporcjowana tam zmieściła :tak:

Ionka - i jak nocka minęła?

Naughty - my dla Filipka kupowaliśmy profilaktyczne (nie ortopedyczne). Na wizycie u ortopedy jak z nim byliśmy to tez powiedział że nie potrzebnie wydana kasa. Mogą być. W ogóle to powiedział że każde buty są dobre i on nie poleca żadnej konkretnej marki, byle nie były wypaczone, zdeformowane itp. Dziecku ma byc w tym wygodnie. Może chodzic nawet na boso. Tyle że po podłodze to nic nie daje, bo ona płaska.

Do góry