blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja dostałam ze Streetcomu to: Faxe Original To jest takie coś jak lekkie piwo, ale nie do końca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam plan chce się zając samodzielną produkcją wedlin, robi to ktos z was , bo poki co jestem zielona, narazie odnalzanłam odpowiednie forum i zaczeła czytac o peklowaniu itd, wiecie, nic nie wiem o tym, ale mam nadziejęrobić wkrótce pyszne wedlinki, bo na te sklepowe patrzec nie mogę
hej ladies,
martini bianko w dłoni i total relax ... przy BB chociaż w piątkowy wieczór mogłoby być inaczej ale o tym póżniej, na ts
dzięki za opinie o butach - jednak jako pierwsze kupię rehabilitacyjne - te z memo brzydkie (( ale nie o walory estetyczne tu chodzi
:*** miłej nocki