reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ja
Moj maly mezczyzna na dworze nie chce chodzic, najlepiej na raczkach, po domu biega a na dworze nie.
.
A może to wina butów?? My pókinie miałyśmy elefantenów tylko za rączę chodziłysmy a po zakupie od razu sama zaczeła chodzić:-D

.

edit: jak Wy to robicie, że Wam dzieci chodzą tak wcześnie spać?? moja idzie spać po 21:30 (po zmianie czasu). dziś to w ogóle bedzie dżezzzz... bo spała długo w dzień, tzn godzinkę i 10 minut.

Podejrzewam ze chodzi tam wczesnie - ostsnio o 17 :szok: przez chasanie na dzworzu!! Spała tylko 1,5 godz w dzien a reszte czyli ok 4 godz była na nóżkach na dworzu i sie chyba zmachała:sorry: sama nie wiem bo wczesniej usypiala o 19 i na dworzu bylysmy mniej i chdzila za rączke a teraz-nie nadąrzam ze tą błyskawica małą;-)nie wiem od czego to zalezy:sorry: ale 21,30 to nie jest tak żle:-) znam dzieci ktore o 23 zasypiaja:szok:

Witam!

Od rana deszczyk ale ogólnie cieplutko, pojechaliśmy do Tesco i co...pocałowaliśmy klamke bo remont generalny robią i od 14.04 otwarcie pewnie jakieś fajne promocje będą, no to ruszyliśmy dalej do plazy i oczywiście pieniądze wydane bo w h&m przeceny:eek:
Mi od jutra zaczyna się maraton tygodniowy łącznie z sobotą i niedzielą w pracy ale potem tydzień wolnego więc dam radę;-) To ja pisałam o zabawie w piaskownicy i owszem Marcel posiedział w niej z jakieś 10 minut a raczej ciężko to nazwać siedzeniem, gramolił się na łapkach i kolankach, a że byliśmy w pełnym słońcu to piasek nie był jakiś nie wiadomo jak zimny, zresztą moje dziecko zahartowane odpukać. A co frajdę miał to miał, zresztą piaskownica była oblegana;-)
Co do zasypiania między 18 a 19 to u nas standard, czasem wydłuży się do 20 ale to bardzo, bardzo rzadko. Ogólnie to mamy jedną drzemkę w dzień tak od 11 która trwa ok. 2h i potem już nic. Dziś padł nam o 18:20 ale spał tylko 30 minut dziś przez te zakupy, później już nie chcial usnąć bo jego godzina minęła.

Hej

A moj dziecko w piaskownicy to siedzi juz :) wczoraj z 30 min i dzisiaj tez.I nic mu nie bylo i mam nadzieje,ze nie bedzie.Ja tez siedzialam i wcale zimno nie bylo,i inne dzieciaki tez.Zreszta pampers na dupsku to ma izolacje:D:D

Ionka moj tak po prostu ma max 18.30 musi isc spac innej rady nie ma

Jeju ale sie obzarlam pizzą i kremowkami! chyba z 10 kg zgrublam.

My jutro mamy szczepionke ta 3 w 1 mam nadzieje,ze bedzie ok.

Madzia moj pewnie tez tyle bedzie wazyl,dokladnie dowiem sie jutro.

Maziajka ja właśnie robię kremówkę:) Tak mnie naszło a że jutro mamy gości to dwa w jednym będzie.
Co do szczepionki to chyba w przychodni o nas zapomnieli:) Miła pani zawsze dzwoni umówić się na termin. Chyba będe musiała się przypomnieć:p

reklama
Dronka Wybrany ale sporo, choć zależy jaki H&M, ja wczoraj po pracy byłam w jednym a dziś w innym i w tym drugim o wiele więcej fajnych okazji, mniej przebrany asortyment.

Do góry