reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

monia zatem proszę bardzo, a może ktoś jeszcze skorzysta Darmowa saszetka – Colon C

Za mną ciężki dzień. Franio spania niet, jedzenie tyle o ile, raczej też był na nie. Potem poszłam na aerobik i ciacho z kuzynką i co wracam, a Mały ponoć tak się zwył, że chyba cały blok go słyszał i M musiał go na kolanach karmić bo fotelik parzył. No i chyba katar do gorączki nam doszedł, chyba, że po tym mega płaczu się zrobił.Okaże się w nocy lub jutro. Teraz nie ma temp bo o 17 nurofen był grany...

reklama
Hejka!

U nas dzis byly huraganowe wiatry...:szok:..mam nadzieje do Was nie dojda...Ode mnie z dachu dachowki pospadaly, az strach chodzic kolo bloku, niedaleko drzewa powalilo....ale w miare cieplo bylo...

Co do sadzania na ziemi, ja nie sadzam, ale jak chodzi i sam usiadzie, to nie bede leciala i go zaraz ciagnela i tak sam wstanie po kilku sekundach...Kazdy sam podejmuje decyzje w swojej sytuacji...

A szczepionki u nas takie same jak u ionki, mmr laczona z pneumokokami a teraz meningoki na roczek...

Dronka i tym sposobem jestem zmuszona do wstawienie zdjęć na zakupowym, żeby Ci najlepiej to zobrazować:-D A fotki zrobiłam bo tak się cieszyłam z tych zakupów że sobie popstrykałam hehe Wariatka ze mnie;-)

Polusia :) piękna prace wykonałas !!! :) odpoczywaj.

yra i jak w Tesco ? :)

Ja wróciłam z aerobicu :) młodzież śpi :) a M.mówi czekam na Ciebie w kolacja? :) to ja po to ćwiczyć chodzę żeby nadrobić to co straciłam po ? O nie :) już mu szykuje jesc a sama pod prysznic i spać :)
Jutro do Kalisza do taty z rana pojadę a potem zakupy i weekend. M.ma sobotę wolna więc może do Łodzi brykniemy albo do Poznania :)

Dziś Frankowi pokazałam koniki i znów radość na całego :) może faktycznie weterynarz będzie :)

Myślę już o Wielkanocy i kupiłam Frankowi jego osobisty koszyk :) bo u nas każde ze swoim pędzi do Kościoła:) mogłoby być już bardzo ciepło wtedy. Wielkanoc ma urok jak jest słoneczko.

Jutro Prima Aprilis i myślałam że M.wkrece że jestem w ciąży i kupiłam test nawet ale on ostatnio ma słabe nerwy więc jeszcze się zastanowie hi hi

Widzę że dzieciaki na dworze urzędują całymi dniami :) fajnie. Mój Franko nie zaśnie w wózku więc dziś do południa spał 4godziny i trochę stracił ale za to mial super humor. Gadał po swojemu i tłumaczył mi co chce i zaczynam go rozumieć :) A jak już nie ma siły to bierze mnie za rękę i pokazuje hi hi. Tak było z kartka dziś. Chcial się M.pochwalić że dostał i wziął M.zaprowadził i kazał się wziąć na rękę i pokazał kartkę od Marcelka :)

dziękujemy Ajentce i Marcelkowi za cudna kartkę z Myszką Miki :) :) :)

polka odważny kawał chcesz zrobic :D

Już 3 razy zaczynałam pisać posta, ale w ogóle nie moge sie skupic :/
Dlatego mówie tylko dobranoc wszystkim do jutra :)

alex pnącze - powojnik inaczej clematis, do donicy - pelargonia, begonia, lobelia - te mam sprawdzone i wiem jak się hodują w takich warunkach jak piszesz bo takie same mam z jednej strony tarasu- jakby coś to pytaj :)

lecę spać bo padam po tych moich wojażach w ogrodzie :)
spokojnej nocy życzę :)

reklama
Witajcie :-)
Asiu ja też mam problem wózkowy, ale spodobał mi się ten co czarnuszka wstawiła i możliwe, że właśnie na niego się zdecyduje.
myszowata dzięki za namiary na próbki.Tylko tena nie chce mi się włączyć. Skąd Ty to bierzesz kobieto? Mam nadzieje, że Franiowi minie ta gorączka i złe samopoczucie.
polka dobry wkręt, napewno zastosuje ale za rok ;-)
marela ja mojego sadzam na trawie na ogródku i jest ok. Wczoraj nawet najadł się ziemi, ale nie zrobiło to na nim wrażenia :-D
ionka mój od małego tak spi, że maksymalnie o 19.30 lula. Olcia daje Ci jednak nieźle popalić.

Do góry