reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
o tym szczepieniu też mi tak pediatra mówił.
ale jestem zmęczona ale pozytywnie - dziś cały dzień w ogrodzie ale za to porządki zrobione, został jeszcze truskawki mi na jutro i byłoby wszystko zrobione. nawet dwa drzewa wycięłam bo mi wadziły a teraz jest ładniej :) kwiaty posadzone, drzewka przycięte, trawa posiana - plan dnia wykonany. mała bawiła się w kojcu, potem na huśtawce a potem z teściową poszły na spacerek :)
teraz odpoczynek - tylko jak to zrealizować przy małej? chyba nie wykonalne to jest :)

Myszowata ja chetna ! Moze sie kiedys przyda :-)

zaczyna mnie lapac zmeczenie, kurcze spalam dzisiaj tylko 3 godziny.
Jutro umowilam sie na spacer z kolezanka i jej dzieciatkiem, juz sie nie moge doczekac.

Mój spi juz 4 godzine,moze to przez to szczepienie.Spi sobie słodko,biedaczek.

nesiaa ale Olcia miała fajnie taka bryką sie karnąc:)

Ostatnia edycja:
helooooołłłłłłł
My całymi dniami na dworzu- dzis parwie 7 godz z przerwami na szamnko:D Gabrynia pięknie śmiga po dworzu. Dziś byłam z kumpelą na placu zabaw i u zwierząt: kurek i osiłka i córka zakochana w zwierzakach...no i w dzieciach:) chyba pora pomyslec o rodzenstwie:-D
Najgorsze z tego ze padła o 17 tak jak wczoraj i juz sie nie obudziala:szok::szok: nie kąpana była od 6 dni ...qrna chyba dzis ja obudze ..ale dzieki temu mam czas dla siebie bo M w pracy:/

Ionka co do majorki mozesz pokazac to miejsce gdzie jedziecie tzn apartament czy co..?

Marciaa jedziemy do Puerta Pollensa, to na północy wyspy jest. a co do apartamentu, to jeszcze się nie zdecydowaliśmy w 100%, myslimy nad Hobby Club albo Flora.

dałyście mi do myslenia z tym szczepieniem. ale tutaj tak jest, że MMR i to drugie razem... aż sprawdzę w książeczce.
tak, miałam rację: MMR+PCV teraz, a meningo za miesiąc. to wg kalendarza szczepień.

edit: jak Wy to robicie, że Wam dzieci chodzą tak wcześnie spać?? moja idzie spać po 21:30 (po zmianie czasu). dziś to w ogóle bedzie dżezzzz... bo spała długo w dzień, tzn godzinkę i 10 minut.

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam nadzieje, ze dzisiaj noc bedzie lepsza, ze troche pospi. Teraz tez spi, juz okolo godzine. Ciekawe o ktorej usnie na noc, pewnie okolo 21.

Moj maly mezczyzna na dworze nie chce chodzic, najlepiej na raczkach, po domu biega a na dworze nie.
Jutro spotkamy sie z jego rowiesnikiem, wiec moze zacznie, tylko nie wiem czy tamten chlopiec juz smiga.

Dronka super ze lalunia slicznie bawi sie na dworku.

Do góry