reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
o tym szczepieniu też mi tak pediatra mówił.
ale jestem zmęczona ale pozytywnie - dziś cały dzień w ogrodzie ale za to porządki zrobione, został jeszcze truskawki mi na jutro i byłoby wszystko zrobione. nawet dwa drzewa wycięłam bo mi wadziły a teraz jest ładniej :) kwiaty posadzone, drzewka przycięte, trawa posiana - plan dnia wykonany. mała bawiła się w kojcu, potem na huśtawce a potem z teściową poszły na spacerek :)
teraz odpoczynek - tylko jak to zrealizować przy małej? chyba nie wykonalne to jest :)

Myszowata ja chetna ! Moze sie kiedys przyda :-)

zaczyna mnie lapac zmeczenie, kurcze spalam dzisiaj tylko 3 godziny.
Jutro umowilam sie na spacer z kolezanka i jej dzieciatkiem, juz sie nie moge doczekac.

Mój spi juz 4 godzine,moze to przez to szczepienie.Spi sobie słodko,biedaczek.

nesiaa ale Olcia miała fajnie taka bryką sie karnąc:)

Ostatnia edycja:
helooooołłłłłłł
My całymi dniami na dworzu- dzis parwie 7 godz z przerwami na szamnko:D Gabrynia pięknie śmiga po dworzu. Dziś byłam z kumpelą na placu zabaw i u zwierząt: kurek i osiłka i córka zakochana w zwierzakach...no i w dzieciach:) chyba pora pomyslec o rodzenstwie:-D
Najgorsze z tego ze padła o 17 tak jak wczoraj i juz sie nie obudziala:szok::szok: nie kąpana była od 6 dni ...qrna chyba dzis ja obudze ..ale dzieki temu mam czas dla siebie bo M w pracy:/

Ionka co do majorki mozesz pokazac to miejsce gdzie jedziecie tzn apartament czy co..?

Marciaa jedziemy do Puerta Pollensa, to na północy wyspy jest. a co do apartamentu, to jeszcze się nie zdecydowaliśmy w 100%, myslimy nad Hobby Club albo Flora.

dałyście mi do myslenia z tym szczepieniem. ale tutaj tak jest, że MMR i to drugie razem... aż sprawdzę w książeczce.
tak, miałam rację: MMR+PCV teraz, a meningo za miesiąc. to wg kalendarza szczepień.

edit: jak Wy to robicie, że Wam dzieci chodzą tak wcześnie spać?? moja idzie spać po 21:30 (po zmianie czasu). dziś to w ogóle bedzie dżezzzz... bo spała długo w dzień, tzn godzinkę i 10 minut.

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam nadzieje, ze dzisiaj noc bedzie lepsza, ze troche pospi. Teraz tez spi, juz okolo godzine. Ciekawe o ktorej usnie na noc, pewnie okolo 21.

Moj maly mezczyzna na dworze nie chce chodzic, najlepiej na raczkach, po domu biega a na dworze nie.
Jutro spotkamy sie z jego rowiesnikiem, wiec moze zacznie, tylko nie wiem czy tamten chlopiec juz smiga.

Dronka super ze lalunia slicznie bawi sie na dworku.

Do góry