reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
blu ale kusisz a ja postanowiłam że zero alkoholu w Poście i tego się trzymam. Nawet na roczku wina musujacego nie piłam :) :) w ogóle dieta idzie mi rewelacyjnie bo odmawiam zakazanych rzeczy zawsze :)
A dziś kuzynka M.kusiła zapiekanka po 18.00 :) i dałam radę :)

Ale wszyscy chrapią :)

Idę chyba też spać bo jutro ciężki dzień mam będę prac dywany :)

Ostatnia edycja:
Polka przestań juz sprzatać:):):)Zwolnij dziewczyno bo skórke na rączkach zmyjesz:)
Myszowata wysyłałam po próbke escady, ale jeszcze nie mam. Zdrówka dla Frania:*
Polusia rajstopy fajne na nienaganną figurkę, takie rozweselające:)
Blu fajnie masz:)O mnie streetcom zapomniał:(
Zmykam cos porobic dobranoc:)

Hejka!

Ale dziś był piękny dzień, no i zachwycałam się swoim dzieckiem jak pięknie bawił się w piaskownnicy, w jednej rączce łopatka w drugiej grabki i jazda. Polecam tym co mają możliwość spotkanka, super sprawa. polka My z Marcią czekamy na Ciebie aż zawitasz do Poznania to Cię porywamy kochana:-)
O widzę że temat alkoholu na czasie hehhe, Blu szkoda że tak daleko:-D Ja dziś kupiłam w piotrze i pawle też chińskie winko z lichi, dolałam sobie 3 cytryny i ekstra drink pychaaa. A i sierota ze mnie na całego, dopytywałam Wam się wczoraj o ten deserek Alpro soya a stał u mnie na parapecie bo przyszła próbka do skosztowania heheh tylko że gorzka czekolada, jeszcze nikt nie próbował, za to dziś kupiłam smak waniliowy bo wiem że to Marcel wszama na pewno;-)
Jutro dzień wolny, porywam Marcela od samego rana do Tesco może coś jeszcze upolujemy na wyprzedaży a później popołudnie z tatusiem.:-)
Myszowata Zamówiłam rownież escade i czekam:dry:
Asia No właśnie chciałam napisać że jedna z poznańskich mam ma peg perego podwójny i super się prezentował.
Dobranoc kobietki.

a ja jakas ciemna jestem ;) po ta probke wpisuje i nie chce mi sie wyslac ;), cos z adresem nie tak ;) ale to nic ;) juz nawet i po angielsku pisalam ;)

dzis jakis smutny ten dzien, chmury , nie ma sloneczka ;( a wczoraj tak pieknie było, spedzilismy prawie 2 h na placu zabaw . Alan zachwycony , a najchetniej to siedzialby na ziemi i łapkami w piasku grzebał ;) mała kura.

Polka- zapraszam do mnie ;) jak u siebie już skonczysz ;) min. okna czekają ;) już prawie świata nie widzę ;) ale co przemyje to mały zaraz wyświechta ;)

o ja Cię- pierwsza jestem ;) jak za czasów ciąży ;)

Witam sie:) Nasze nocki przesypiane w całosci:)zobaczymy jak na nowym miejscu będzie:)Na razie i u nas pochmurno , słonko pewnie śpi:)Włączyłam Milce teletubisie a sama jem płatki.I zbieram dzis pozostałości dobytku az do pustego .Obiad z cateringu przywiozą, dla córci mam z zamrazarki.Miłego dnia:)

Na rozweseleniehttp://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY&feature=player_embedded

Ostatnia edycja:
dzień dobry dziewczynki :)
nocka spokojna ale za to ranek burzliwy - mała jak tylko otwarła oko to robi awanturę nie wiadomo o co.pogoda zapowiada się ładnie - nieśmiało słonko wychodzi i coraz cieplej się robi więc pewnie znowu pół dnia spędzimy na zewnątrz :)
frotkaudanej i spokojnej przeprowadzki życzę :)

myszowata jak Franko z temperaturą i jak nocka Wam minęła ?
ajentka fajnie macie że możecie się spotykać :) życzę jak najwięcej udanych spotkań :)
lecę odkurzyć i obiad jakiś pomyśleć muszę a tu pomysłów brak :(
miłego dzionka :)

Dzień dobry:)

My dzisiaj na szczepienie świnka-odra-różyczka, troche sie boje:(

myszowata jak tam synuś?? czytałam teraz o tej szczepionce jeszcze, sama nie wiem po co bo tylko sie nakrecam:/:/ ale wyczytałam, że do 2 tyg po może wystąpić goraczka , wiec jeśli nie ma innych objawów chorobowych to może temperature ma po szczepionce

reklama
kalisa powodzenia na szczepieniu, nie będzie źle, spokojnie:-)
frotka ajentka escada i do Was dotrze!
polka Ty pracusiu!:-)

Hej! Dziewczyny dzięki, że pytacie o Francika. Spał dobrze. Nurofen dostał raz wczoraj o 15 i potem do wieczora miał 36,6. W nocy czoło chłodne i bez pobudek się obyło, więc temp nie miał. Rano już znów był cieplejszy. Termometr pokazał 37,1. Ładnie zjadł i bawi się normalnie, więc obserwacja trwa nadal. Spacer odpuszczam, choć z bólem bo ponoć w weekend ma być brzydko...
Miłego dnia

edit:
kawa http://www.caffegrifo.com/index2.php?pag=degustazione
kolejna escada http://escada-fragrances.com/absolutelyme/en/free_sample.php

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry