reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej dziewczyny. My właśnie na spacerku. Pawelek usnął w wózku a ja siedzę na ławce. Super pogoda dzisiaj. Dziewczyny dostające zasiłek, mniej więcej kiedy spodziewacie się go na koncie? Madzia super że bartuś robi postępy. Ramari ekstra przemuś rośnie. Aż mi się ciąży zachciewa. Muszę pochwalić pawełka. Pięknie zasypia sam, z lekką moja pomocą, klepie go po tyleczku. No i dzisiejsza noc była super. Od 21 spał do 1 obudził się na mleczko, potem o 4 na picie i potem o 6. Ale wzięłam go do nas i spaliśmy do 9. Kurcze oby więcej takich nocek.

reklama
Hej dziewczyny. My właśnie na spacerku. Pawelek usnął w wózku a ja siedzę na ławce. Super pogoda dzisiaj. Dziewczyny dostające zasiłek, mniej więcej kiedy spodziewacie się go na koncie? Madzia super że bartuś robi postępy. Ramari ekstra przemuś rośnie. Aż mi się ciąży zachciewa. Muszę pochwalić pawełka. Pięknie zasypia sam, z lekką moja pomocą, klepie go po tyleczku. No i dzisiejsza noc była super. Od 21 spał do 1 obudził się na mleczko, potem o 4 na picie i potem o 6. Ale wzięłam go do nas i spaliśmy do 9. Kurcze oby więcej takich nocek.
Moniska ja dostałam już 24.03. Normalnie miałam 25.ale na przykład w kwietniu mam 21.04mieć podobno bo święta będą. Ale to chyba zależy od urzędu.

My też już po spacerku. Ola chciała dreptać na nóżkach za rączkę i teraz mnie plecy bolą. Nie chciała iść do domu i płakała. No ale musiałyśmy zjeść obiadek. Teraz śpi, po drzemce wyruszamy do miasta:p

monia w decyzji, którą dostałaś z urzędu musi być podana data przelewu. U mnie jest np napisane, że do końca każdego miesiące, w praktyce przelew jest ok 24-25, tak czy inaczej zawsze mają prawo czekać z tym do ostatniego dnia zgodnie z decyzją

A my dziś zalegamy niestety w domu bo temp bez zmian u Młodego. Z obiadkiem był problem - pewnie dlatego, że rybka, ale po 30min słoik był pusty...A teraz śpi już dziś trzeci raz...

kochane my dzis mielismy jechac do parku lesych niespodzianek i w połowie drogi przez salmopol to trasa przez góry zmnóstwem zakretów mała tak zwymiotowała na siebie i na mnie że zawróciliśmy, tak biedaczka płakała, juz drugi raz mi wymiotuje w aucie, mam nadzieje że to nie choroba lokomocyjna, teraz na głoda bede z nia jezdziła.
Ionka cała przyjemnosc w tym ze dziala od srodka!!!! :):)
W ogóle podziwiam cie za taka samodzielna organizacje, pewnie perfekt znasz angielski

Oj temp niestety Franiowi podskoczyła do 38,4 dostał nurofen i obecnie ma 36,6. Zobaczymy jak się sytuacja dalej rozwinie...
Nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś dawałam linki do próbek escada - dziś doszły:happy2:Czy, któraś z Was też może zamawiała?

Hej marcóweczki:)
Dawno mnie nie było bo troche działo sie u nas - tak w wielkim skrócie tzn w ndz chrzciny w pn K miał wrócic do parcy ale okazało się że nie ma wyników 1 badań na ktore czeka sie 3 tyg i lekarz medycycny parcy nie dał mu zaświadczenia ze jest zdolny do parcy i zaczeło się kombinowanie czy ma znowu isc na urlop czy zwoalnienie czy co...ale wczoraj byl u innego lekarza i juz dzis jest w pracy:/ 1 dzien ale kiedys musialo to nastpaić -najlepsze ze przez te zagmatwanie z lekarzem byl wczoraj na urodzinach Gabryni:):):) ale fotek nie mam żadnych:( ogólnie impreza udana i tort 1 klasa :) nam bardzo smakowal - ten przepisu Blu!!!!

no i wielkie dzięki za pamięć!!!!!!!! ::::::::::**********
Yra a jednak cuda się zdarzają - super wieści!!!!
Monia jak ci sie udało ujarzmić Pawełka??
Ramari pięknie ci synuś rośnie i już niedługo bediesz go tuliła w ramionach
nesiaa co za cudeńka robisz!!! SUPERRR
Myszowata zdrówka dla Franka
Madzia84 gratki dla Bartusia

reklama
Cześć Dziewczyny:)

Melduję się nadal w dwupaku;) Wczoraj miałam ostatnią wizytę, szyjka utrzymana i zamknięta, główka w dół;) Ostatnio mam problemy ze spaniem w nocy, przy Szymonie tego nie miałam.
Mój łobuziak zrobił się ostatnio strasznie rozdarty, jak coś chce, to normalnie na mnie krzyczy;) Ciągle nie chce sam chodzić, leń jeden, przecież wszędzie szybciej dostanie się na czworaka;) A tak fajnie można by spędzić czas w ogrodzie, a tu trzeba pchać wózek.

Dziewczyny wiem, że to nie ten wątek, ale co myślicie o tym wózku: WOZEK GRACO STADIUM DUO JAK NOWY!POLECAM! (1529530158) - Aukcje internetowe Allegro ?

Do góry