reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Yra tylne siedzenie jest rozkładane na płasko, z tego co się orientowałam można dokupić taką miękką gondolkę. Trochę mnie to martwi, że jednak nie będzie to taka typowa gondola, ale niestety ciężko jest znaleźć coś, co by nas zadowoliło i w rozsądnej cenie. Weźmiemy raczej używany, bo nie wiadomo, czy się sprawdzi i jak długo będziemy to cudo używać.

Myszowata jak Franko? Zdrowka!!!
Madzia brawo dla Bartusia.

Ramari no jak Ci dzidzia rośnie :) super!!!
Asia no to chyba już mega ciężko Ci się robi... Mój Wiktor już biegał jak Oliwia się urodziła ale trzeba go było pilnować bo mial dziwne pomysły.
3mam kciuki cały czas za Was. Jaki za resztę Marcowek w dwupakt. A co do wózka. To fajny tylko jaka ta gondola by była.

A my byliśmy na wsi u chrzestnej Frania. I moje dziecko zakochało się w krowach :) cielakach i bykach :) hi hi nie chcial odejść. A traktory to już w ogóle. Jutro lecę mu jakies pokupić farmy :)

Jesteśmy wykończeni powietrzem.
Więc dzieciaki już usypiają.

Ostatnia edycja:
Pięknie dzisiaj było oby tak dalej:)

asia wow juz 38 tydzien i tylko 18 dni do wielkiego finału:) przez to że zrobiło sie ciepło to dużo wózków można spotkac na spacerze i nawet kilka podwójnych miałam okazje zobaczyc. Co mi sie rzuciło w oczy to sposób pokonywania takim wózkiem krawężnika. A mianowicie trzeba podejść do przodu i najpierw unieść przód wózka z pierwszym dzieckiem a później tył. wiec wydaje mi sie ze taki wózek przede wszystkim powinien byc bardzo wytrzymały.
myszowata ja również zamówiłam :)

reklama
Do góry