reklama
Polka - ale fajny zestawik. A co trzeba zrobić zeby go dostać?
Szczerze nie wiem na prawdę posprośtu przyszło dziś niespodziewanie.
frotka 74
Fanka BB :)
Hej kobietki
Nesiaa piękne te jajeczkamoja ciocia z Wałbrzycha robi takie kuliste na choinkę
Myszowata własnie dziekuje bo tez dostałam derserek sojowy wczorajSynek zjadł ale spróbowałam i pycha
Polka fajny upominek od nivea.W rossmanie dostałam kiedys maskotkę misia niebieskiego od nivea właśnie
Nesiaa piękne te jajeczkamoja ciocia z Wałbrzycha robi takie kuliste na choinkę
Myszowata własnie dziekuje bo tez dostałam derserek sojowy wczorajSynek zjadł ale spróbowałam i pycha
Polka fajny upominek od nivea.W rossmanie dostałam kiedys maskotkę misia niebieskiego od nivea właśnie
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A mi sie spac chce taki spiący dzien.Mój spioszek jeszcze spi,ciekawe kiecy pójdzie spac na noc pewnie ze mną m jak miłosc obejrzy.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Wiolonczela jedziemy na teneryfe z dziadkami Nikosia na 2 tyg...
juz sie boje samolotu 5 h z Nikim w jednym miejscu...;-(
juz sie boje samolotu 5 h z Nikim w jednym miejscu...;-(
M
myszowata
Gość
Ja deserek alpro dostałam wczoraj. Może być. Franio ma podwyższoną temperaturę. Zanim wyszłam na aerobik stwierdziłam, że jest jakiś cieplejszy, więc zmierzyłam i było 37, godzinę później tuż po moim powrocie już miał 37,8 - może był troszkę marudny dziś, ale apetyt i chęci do psot w normie. No nic zobaczymy jak nocka minie...
polka Ty to jestes SuperWoman!
u nas dzis kropilo caly dzien, ale musialam isc na poczte, wiec spacerek byl zaliczony. Wlasnie ogladam swoj serial i zaraz ksiazka i spac. Wczoraj Mlody usnal o 11 dopiero, wiec musze troche odespac...
u nas dzis kropilo caly dzien, ale musialam isc na poczte, wiec spacerek byl zaliczony. Wlasnie ogladam swoj serial i zaraz ksiazka i spac. Wczoraj Mlody usnal o 11 dopiero, wiec musze troche odespac...
Marciaa no to rewelacyjny wyjazd sie szykuje a powiedz jak z jedzeniem dla Nikosia ?? bedziesz brała obiady i desery w słoiczkach z Polski? Bo też chętnie bym Młodego gdzies zabrała i tak sie zastanawiam jak to zorganizować.
myszowata trzymam kciuki oby temperatura nie zwiastowała jakiegoś choróbska
myszowata trzymam kciuki oby temperatura nie zwiastowała jakiegoś choróbska
Ostatnia edycja:
reklama