reklama
Polka - ale fajny zestawik. A co trzeba zrobić zeby go dostać?
Szczerze nie wiem
frotka 74
Fanka BB :)
Hej kobietki
Nesiaa piękne te jajeczka
moja ciocia z Wałbrzycha robi takie kuliste na choinkę
Myszowata własnie dziekuje bo tez dostałam derserek sojowy wczoraj
Synek zjadł ale spróbowałam i pycha
Polka fajny upominek od nivea.W rossmanie dostałam kiedys maskotkę misia niebieskiego od nivea właśnie
Nesiaa piękne te jajeczka
Myszowata własnie dziekuje bo tez dostałam derserek sojowy wczoraj
Polka fajny upominek od nivea.W rossmanie dostałam kiedys maskotkę misia niebieskiego od nivea właśnie
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A mi sie spac chce taki spiący dzien.Mój spioszek jeszcze spi,ciekawe kiecy pójdzie spac na noc pewnie ze mną m jak miłosc obejrzy.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Wiolonczela jedziemy na teneryfe z dziadkami Nikosia na 2 tyg...
juz sie boje samolotu 5 h z Nikim w jednym miejscu...;-(
juz sie boje samolotu 5 h z Nikim w jednym miejscu...;-(
M
myszowata
Gość
Ja deserek alpro dostałam wczoraj. Może być. Franio ma podwyższoną temperaturę. Zanim wyszłam na aerobik stwierdziłam, że jest jakiś cieplejszy, więc zmierzyłam i było 37, godzinę później tuż po moim powrocie już miał 37,8 - może był troszkę marudny dziś, ale apetyt i chęci do psot w normie. No nic zobaczymy jak nocka minie...
polka Ty to jestes SuperWoman!
u nas dzis kropilo caly dzien, ale musialam isc na poczte, wiec spacerek byl zaliczony. Wlasnie ogladam swoj serial i zaraz ksiazka i spac. Wczoraj Mlody usnal o 11 dopiero, wiec musze troche odespac...
u nas dzis kropilo caly dzien, ale musialam isc na poczte, wiec spacerek byl zaliczony. Wlasnie ogladam swoj serial i zaraz ksiazka i spac. Wczoraj Mlody usnal o 11 dopiero, wiec musze troche odespac...
Marciaa no to rewelacyjny wyjazd sie szykuje
a powiedz jak z jedzeniem dla Nikosia ?? bedziesz brała obiady i desery w słoiczkach z Polski? Bo też chętnie bym Młodego gdzies zabrała i tak sie zastanawiam jak to zorganizować.
myszowata trzymam kciuki oby temperatura nie zwiastowała jakiegoś choróbska
myszowata trzymam kciuki oby temperatura nie zwiastowała jakiegoś choróbska
Ostatnia edycja:
reklama