marcia- dacie rade , pochodzicie po samolocie, troche pośpi, bedzie duzo ludzi
zobaczysz ze bez problemu
a wyjazdu zazdroszcze
)))
spacerek tez zliczylismy ale to dzieki zmiamie czasu no i pogoda dzis byla ok, najpierw maly byl na balkonie z babcia a potem jak wrocilam to o 17 poszlismy na ponad godzinke, tak zawsze wracalam i albo zimno albo ciemno a dzis tak fajnie bylo. Bylismy na placu zabaw
ale zainteresowany innymi dziecmi i zjezdzalnia
- smial sie na glos a ja z nim. Oczywiscie caly czas go trzymalam jak zjezdzal ale radocha byla
a co do jedzenia to Alan je chyba wszystko - to co my plus nieraz swoja zupke i kasze . Nie daje mu tylko mleka i kakao , a tak to wsio. Wiem ze nieraz nawet niezdrowo- n bo potrafi pol cebularza wtranic , albo calego pączka , pomijam juz np. delicje
A dzis gryzł z kawalka żółty ser i tak mu smakowalo ze myslałam ze zje cale 20 dag . Ser wyglada jakby stado myszy go dapadło
Picie tez nieraz dostaje rozne - na ogol swoje herbatki ale nieraz robie jakis soczek, nieraz soczek kupny a i pepsi tez pił jak mama piła bo nie dało rady - ale nie podeszło
tylko atrakcje byly chyba babelki w buzi
ale - napoj jablko-mieta - rewelacja
Ale nie kamieniujcie mnie - on tak nieraz tylko - a ogolnie to na sniadanku dostaje zazwyczaj normalne kanapki z chlebka, masełka i wedlinki, a kasze na 2 sniadanko+ paczek i kolacje - a reszta to cyś, obiadek, jabluszka i to co my.
co do dentystów - to nie bylam od roku ;(, ale jakby nie znieczulenie to chyba bym nie byla w ogole ;Podziwiam te co nie biora znieczulenia. Ja wchodze i pierwsze co to o znieczulenie prosze - teraz mnie juz zna i nie musze mówić , a najlepsze jak poszlam tylko na przeglad i poporsilam o znieczulenie a dentystka w śmiech
. Fakt mama nawet ładne zeby, i raczej nie ma nic do robienia ale sa choler...e kruche, kiedys np. zlamalem jednego jedzac swierzutka bułke ;(.
nesia - jaja cudne
uwielbiam robic takie rzeczy tylko zawsze mi brak czasu
ja umiem takie z papieru coś jakby takie -
pisanka | Flickr - Photo Sharing! a podoba mi sie też łabądź z tych karteczke - jak ktoś ma czas to - łabądź oriagami w google i pokaze
ale to zbyt pracochłonne
ale twoje są boskie