reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ionka A dokąd lecicie jesli można spytać?

My przymierzamy się w Bieszczady tylko podróży się boję bo to prawie 700km autem:szok: ale raczej nocą pojedziemy.

A powiedzcie tego deserku to gdzie szukać, w lodówkach trzymają go w sklepie tak? Znaczy chodzi mi o to że musi być chłodzony? i tam go szukać jak coś:-D Ja jutro będę w piotrze i pawle to bym zerknęła.No i na to winko chińskie się czaję ale do tesco mi nie po drodze ciągle a myślicie że w piotrze i pawle też je znajde?

Dobranoc.

na Majorkę :-)

jogurty AlproSoya będa w lodówkach, natomiast budynie niekoniecznie ;-) ktos tu pisała o czekoladowym smaku, to by ewidentnie budyń, jogurty mają owocowe :-)

Witam sie chyba pierwsza

Jak widzę, że tyle z Was wyjeżdża na wakacje i to wcale nie tak blisko, to nabieram odwagi bo nie ukrywam ze boje sie trochę, ja myśle nad Grecją albo Turcja zobaczymy czy sie uda:)

polusiu ja jestem zwolenniczka jednokolorowych rajstop, nawet sprawdziłam i ten sprzedawca w całkiem fajnej cenie ma różne kolory wiec chyba sie skusze :D

polka fajna sprawa z aerobikiem, sama chetnie bym sie wybrała tylko brak mi mobilizacji:/

Ostatnia edycja:
Witajcie, ale wam zazdroszcze tych konkretnych wakacyjnych planów, my zawsze jezdzilismy w ofercie last minet a teraz z mała to troche ryzkowane, ale i zapowiedziane ryzykowne, bo rózne rzecyz moga sie podziac. Polsia co do rajstop to ja bym takich dla siebie nie kupiła ale ja stara jestem, a ty młoda babka

Witam się i ja :)
Mam lekkie zakwasy :) pije sobie kawkę i szykuje śniadanko.
Dzieciaki obudziły się 8.15 :) i noc bez pobudek !!! Ja poszłam spać o 0.30 i jestem wyspana:)

Ionka pięknie na Majorce :) my myślimy o Marmaris w Turcji :):) ale M. ma przejawy rasizmu :( i trochę się boję.

Franko przyszedł do mnie właśnie z lala Barbie :)

Dziękujemy Lilusi :) jej siostrze Poli i mamie Ewie z tatą Krzysiem :) za przepiękną karteczke !!! Dziękujemy :)

hej dziewczynki zagladam przed praca
mlody dzis pojechal z tata do zlobka, ja pomalowalam paznokcie podleje kwiaty i spadam na 10 do roboty
mniej czasu na wszystko, wczoraj poczytalam ale sil odpisac juz nie mialam,
fajnie ze juz plany wakacyjne, kurde ja tez planuje ale nie wiem co bedzie z urlopem, najwyzej pojedziemy we wrzesniu albo pazdzierniku gdzies zagranice ;-)

myszowata zdrowka dla frania, oby to nic groznego u nas goraczka tez lekka byla ale falszywy alarm!
polka fajnie po aerobicu ja w zeszly likend nie dalam rady ale teraz juz pojde, bo sie juz zdrowa czuje, ale antybiotyk musze skonczyc

a moj tego deserku jesc nie chcial!!!! czyzby nie lubil czekolady he he
milego dzionka!!!!

Witajcie porannie
polusiu super, że ząbki jak nowe. Teraz czekamy na zdjęcie z pełnym uśmiechem :-)
co do rajstop to jak dla mnie to paski nie tymbardziej, ze takie poziome to chyba pogrubiają.
polka super, że siostra tak zadbała o małego. Moja ma tak samo. Nic nie musiałam brać.

Ja już jestem po wizycie. Mały rośnie jak na drożdzach. Waży już 1550g a to dopiero początek 29 tygodnia. Już wiem skąd ten wielki brzuch :-D

Witam!

ionka Zazdroszcze, my byliśmy tam 2 tyg. jako podróż poślubna mmm ale się wybyczyliśmy a do jakiej miejscowości jedziecie? My byliśmy w Callas de Mallorca;-)
Ramari Super Radzio rośnie! Już coraz mniej czasu do rozwiązania.;-)
Polusia Ja lubię kolorki ale jednolite, paski do mnie nie przemawiają bo nie wiedziałabym do czego ubrać;-)
Ja zmykam bo na 12 umówieni jesteśmy na spacerek w Poznaniu i tzreba się szykować. Miłego dnia laseczki.:tak:

reklama
polusia - jesli chodzi o rajstopy to ja uwielbiam kolorowe i mi sie podobajaa , choc wiekszosc mam jednokolorowych ale tak jak ramari - stwierdzam ze poziome paski pogrubiaja dlatego ja mam wszystko pionowe ;) , ale do spódnicy dżinsowej, albo rybaczków sąfajne - oczywiście przy Twojej figurze ;)

ja mam duzo takich kolorowych w poziome paski skarpetek ;) i do tego z palcami ;) ale to tylko jak zakladam rybaczki - na sportowo do adidaskow ;)

Ostatnia edycja:
Do góry