reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam wieczornie,
zmiana czasu mnie dobiła, cały dzień ziewałam i tarłam oczy, bo mnie piekły.

dzis przeniesliśmy Olę do jej pokoju :-( smutno mi jakoś :-(
mam nadzieję, że noce będą ok, tzn bez płaczu i może w końcu nocne jedzenie się skończy?

ramari- śniłaś mi się, że urodziłaś dziewczynkę ;-)
tabasia, mi się coś pomyliło i myślałam, że lecicie dopiero w kwietniu ;-) wysokich lotów :-)
polusia, fajnie wam, że sie spotkacie :-)

reklama
Witajcie kobietki.Jutro nadrobie bo dzis ani stronki:( i nie wiem co u Was?Dopiero spakowałam wszystkie paczki,zajeło mi to 4godziny!! kurczę ledwo na oczy patrze ale ważne że sie kreci interesik.W ciągu dnia nie da rady z moja glizdeczką bo kochana wszystko tylko daj daj mama daj.Bylismy w nowym mieszkanku i wstyd ze w niedziele ale T malował pokój synka drugi raz zeby ładnie pokryło a ja w kuchni szorowałam kuchnie po studentach...Prysznic teraz i lulu.Dobranoc

Frotka Ty masz na głowie teraz że szok tyle rzeczy. Ale dasz radę :) czekałam na to aż się odezwiesz. Buziaki. Dobranoc. Odpoczywaj!!!

A ja nie mogę spać. Głowa mnie boli :( wszyscy pięknie śpią. Franko po mannie ani drgnie:)
Po za tym dziś nie jest na szczęście tak napalone w piecu i jest czym oddychać. I nie ma kaszlu :) wiem już o co chodzi u Frania chociaż.

M.zabrał mi całą kołdrę :) i chrapie nad uchem :)
Idę czytać.
Slodkich snów !!!

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny.Ciezko mi bylo sie dzis wyrobic ze wszystkim.
maly dzis trzy razy w nocy pobudke i potem spal do 8.No ja niestety o 7 juz zasnac nie moglam.
wiec wstalam obiadek zaczelam.
Musialam niestety poprac troszke bo juz dzieciaki nazekaly.A od piatku to tylko nocowalam w domciu.Zreszta jutro tez caly dzien mnie nie bedzie.
Moja Cora w piatek dostala plamy na twarzy i myslalam ze to uczulenie a od wczoraj zaczelo sie rozszezac.Dzis miala cale rece i nogi.Podejrzewam rozyczke albo rumien no niestety moja pediatra dzis nie odbierala i dopiero we wtorek sie dowiem,no ale jak to to to i lepiej ze teraz,tylko ze jutro musza jechac do T bo nie ma kto z nimi w domu zostac bo wszyscy do pracy,a ona nie przyjdzie do nas bo szkoda jej czasu.

owlrene cokolwiek to jest życzę by łagodnie przeszla i szybko była zdrowa. Ale Ty się nabiegasz. Podziwiam Kochana!!! Dbaj o siebie bo zdrowie przy trójce dzieci potrzebne.

A my teraz dopiero pobudka. Franki spał spokojnie i wstał w dobrym humorze:) zaraz obudze starszych i szykowanie do szkoły a ja potem pędze na Kalisz:) mam nadzieje że nie będzie padać.

Jak tam nasze chorowitki?
Moniska jak ty i Pawełek?
k aralajnaa Ty? Do pracy pewnie już popędziłas? Powodzenia w złobku małemu życzę !!!
Heronek , Myszowata mam nadzieje że ok?

yra, asia, neska, ramari w brzuszkach maluchy mają się dobrze mam nadzieję? Pogłaskac je ode mnie :*

Polusia dziewczyny zdrowe? A Ty jak z woreczkiem?

Frotka mam nadzieje że siły nabralas na kolejny dzień i przeprowadzka Cię nie przemeczy. Buziak dla mojej synowej :*

czarna a młody jak z tym z wichnieciem?!!!

Miłego dnia kobietki !!!

hejka
no wlasnie nie jeszcze, mam dzis na 10 a pawelek niestety zlobek odpuscic musi, wprawdzie dramatu nie ma ale jest 38 i marudzenie, wiec go nie dajemy bo to bez sensu, ja nadal fatalnie ale sie zbieram jakos...

ja tez dostalam juz zwrot z us,po miesiacu ;-)

owrlene zdrowka dla cory!!!!

milego dnia wam zycze!!

dzień dobry dziewczynki :)
nocka taka sobie, mała chyba miała za dużo wczoraj wrażeń i co jakiś czas postękiwała i popłakiwała ale spała do 7:10. mnie się jakieś koszmary śniły więc co usnęłam to znowu to samo.
polka dzięki za troskę - Pola już prawie bez kataru, Julka zdrowa a mnie woreczek nie boli już :)
dziś nie mam ochoty na nic, nawet obiadu mi się nie chce gotować :( niby słonko świeci ale chłodno bo jak na razie to tylko 3 stopnie. mam nadzieję że się o ociepli abyśmy mogły iść na spacerek.
karalajna zdróweczka dla Ciebie i Pawełka

myszowata a jak Ty się czujesz ?

owIrene dla córeczki również życzę zdrowia :)

miłego dzionka życzę :)

Witajcie!

Mlody wlasnie bawi sie plytami :-D. Nocka w miare, ale juz nie wymiotowal, cale szczescie...cos widocznie mu zaszkodzilo przedwczoraj tylko..

k_aralajna zdrowka!!!!

owlrene zdrowka dla corki!!!

polusia dobrze, ze bol ustapil...a dziewczyny zdrowsze :)

polka milego dnia u taty!

Monia zdrowka!

Milego i cieplego Dnia!

reklama
monia zdrówka dla Ciebie!
karalajna dla Ciebie też i oczywiście dla Pawełka!
owirene Twojej Karolince też zdrowia!
polka polusia dzięki za pamięć:*Jest względnie ok - czasem coś tam zaboli, ale obeszło się dziś bez smarowania i przeciwbólowych, a wczoraj na noc musiałam wziąć paracetamol bo nic mi nie pomagało...
frocia odpoczywaj!
Witam się i ja! No i u nas słonecznie, ale chyba zimnawo. W każdym razie trzeba wyjść z domu choćby po pieczywko jakieś i pieluchy bo mamy już tylko 4 sztuki...
Miłego dnia Kobitki:-)

Do góry