reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jestem i ja

zdrówka dla Pawełka życzę. Monia dobrze, że już wiadomo skąd ta gorączka.
nesiaa oby nic brzydkiego nie wyszło. Może coś jedzonko nie podeszło:-(
mysza m oby z nogą dobrze było.

A ja dziś bardzo udany dzionek. Pogoda jednaj cuda działa:-)

reklama
No może jej nie podeszła kaszka. Kupiłam jakąś nowość 8 zbóż jabłko śliwka z bobovity.
Heronek u nas też z jedzeniem nie najlepiej. W sumie dużo zjada ale najchętniej z butelki i mleczne posiłki:( A jak dostaje obiad to musi mieć swoja miskę, łyżeczkę i trochę zupy w niej:)

myszowata a co to za szczepienie mieliście, że ma wyjsc po nim wysypka?
asia2702 trzeba przyznac, że ceny leków są zabójcze:/
ja też w ciąży miałam zakażenie dróg moczowych i brałam na to urosept

Niby nic wielkiego dzisiaj nie robiłam, a jakaś taka zmeczona jestem ehhh

a ja wróciłam od dentysty i zrobiłam znowu dwa zęby tym razem jedynki a nie 4 i 5 :) mam piękne dwie jedynki :)
nadrobię Was później bo lecę do wanny :)

Asia ten lek w tej saszetce jest rewelacyjny ja go zawsze biorę jak mam zapalenie pęcherza :)

hej
my to szczepienie mamy jutro, to, plus 1 dawka ospy, ale idzie m z pawelkiem bo ja do pracy, wpadlam teraz tylko przelotem, przeczytalam na szybko i juz nic nie wiem sama co:p
a za 6 tyg 2 ospa i pneumo a potem jeszcze 6 w 1 jakos tak
w pon pawel idzie do zlobka ciekawe co to tam bedzie;-)

co do jedzenia to pawelek kocha kasze manne i tez z owocami czesto robie na gesto, poza tym kocha kisiel ;-)

ja sie rozchorowalam i wczoraj padlam jak kawka o 21, jeszcze gardlo mnie boli, nie wiem chyba od klimatyzacji w biurze, zaraz wypije lek i klade sie do lozka,

jutro wpadne na dluzej i doczytam

a tymczasem milego wieczoru i kolorowych snow, buziaki!!

O my mamy to szczepienie w przyszłym tyg musze sie umówic.Bartus mi jak narazie wszystko je obiadki tez oby tak zostało.Teraz juz ładnie spi zmeczony tymi cwiczeniami.

polusia to fajno ze jestes zadowolona z wizytki:)
nesiaa oby to nie choróbsko!
k_aralajna zdrówka zycze!
asia niedługo zbliza sie godzina zero wielkimi krokami,fajnie masz:)

Dziewczynki ja zmykam do mojego łoża,mam nadzieje ze nocka bedzie lepsza i mały przespi ją całą.A Wam zycze spokojnej i tez przespanej nocy:)

Do juterka:)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
ja tak migiem bo biegne spac
Alan zrobil mi dzis prawie powtorke z rozrywki( mam na myśli to co działo sie w tamtym roku-cała noc nie przespana ), dzis troche lepiej tzn. on mi spi do 7 nieraz zazwyczaj do 8 a i do 9 nieraz a dzis wstał o 5 . Pierwszy raz dał taki numer. Chodze na rzęsach . A jak udawałam że spie żeby i on jeszcze sie polozył to sie smiał i palce mi w oczy wsadzał ;))

Do góry