reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien dobry,
czytam was od zawsze tzn od początku ciąży :) kilka razy was pytałam o pewne sprawy ale nigdy sie nie udzielałam ale teraz kiedy mam wiecej czasu bo siedze z corcią w domciu chetnie bym sie do was dołączyła o ile i wy macie na to ochote ?? Jeśli tak to napisze pare słów o sobie:-)

reklama
Hej kobitki:)

Asia to 9 miesiąc :szok: jak ten czas szybko leci wiec moze córcia sie juz tam szykuje do wyjscia!!
Heronek u nas też z jedzenim średnio. Moja jakoś nie lubi mięsa i wszelkich pszennech form jedzenia w postaci placuszków/klusek/omletów i najchetniej to by jadal suchą bułe i kaszkę a reszta ją nie obchodzi:( nawet żółtka nie chce jeść!! o całym jajku nie wspomne!! Zwariować moza z tymi dzieciakami
Ciążadorotki pewnie ze pamietamy:) napisz cos o sobie i twoim marcowym dzieciątku:)
Monia współczuje - zapalenie ucha bolące to cholerstwo jest - zdrówka dla Pawełka!!

Wczoraj bylismy poza domem 7 godz z przerwami na jedzenie z czego 5 godz typowo na dzworzu!!!!!!!KOCHAM taką pogodę:) Fryzjerek zaliczony i małe zakupy - jakieś banadami i skarki dla małej - ale bez konkretów tzn bez butów. Jak K wróci ze szpiatala to podejście nr 3 robimy!!
Miłego dnia

ciazadorotki Witaj i opowiadaj!:-)
kalisa to wysypka różyczkowa
karalajna powodzenia na szczepieniu - nam ospy nie dali bo ponoć nawet w hurtowniach nie mają tej szczepionki i trzeba czekać
Hej hej!Nocka u nas ładnie przespana od 20 do 6.20. My już z Franiem po śniadanku, a pogoda piękna. Trzeba iść na spacerek, zwłaszcza, że na jutro zapowiadają opady!
Miłego dnia:-)

Dwie osoby sie zgodziły co prawda to nawet połowa nie jest ale co tam najwyżej mnie wyrzucicie :-p
Zaczne od tego że moja Natalcia nie jest z marca. Moja krolewna urodziła sie 13-go lutego, chociaz termin miałam miec na 05.03. Nadal mnie chcecie ??
Cieżko jest pisac o sobie jak macie jakies pytania to smiało...
Moja najwieksza wychowawcza porażką jest to że usypiam ja bujajac w wózku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:oczywiscie popełniam mnóstwo innych błedów ja to młoda mama znaczy nie doswiadczona.
mam do was pytanie techniczne gdzie sie wkleja suwaczki ??

Witajcie!

ciazadorotki pewnie, opowiadaj :)

Zaraz do pracy, dzisiaj noc nieprzespana...chyba pojde tylko na pol dnia i potem z Mlodym do lekarza, mysle, ze swedza go krostki na plecach - znowu cos dostal..A i dzisiaj znowu zapowiada sie sloneczny dzien :)))

dzis pobudka 0 5 czyli jak zwykle. moje dziecko zaczyna chodzic, wiec musze sobie dorobic oczy w czterech literach, powiem Wam wszedzie jej pełno, wszedzie wlezie, wszystkiego dotknie, kochana jest, ale ja przy okazji nie mam na nic czasu, najbardziej w tym momencie interesuje ja komputer

Dorotko witam.

Chyba musze konczyc bo moje dziecko cos mnie zaczepia bede pózniej jak zasnie

Ostatnia edycja:
heehe tu są terminowe marcóweczki ale nasze dzieci nam robiły figle i sie rodziły od stycznia do kwietnia :-D
Na górze po prawej stronie masz Ustawienia a tam masz Edytuj sygnaturę i wklejasz suwaczek:)

Moja porażka wychowawcza to też spanie tzn usypiaie na rękacha- na szczescie bez bujania!! Wieczoram zasypia sama ale w naszym łóżku i musze lezec kolo niej:/

Ostatnia edycja:
hej Ladies

Miś ekscytuje się w krzesełku więc gnam go uwolnić ... poczytam Was później :)

Teraz coffee i "pytanie na śniadanie" w tv ;D ... wyboru większego nie mam (tvp1 i tvp2 hehe) Mój dom jest nietelewizyjny, tzn był zanim Miły się wprowadził ... właśnie z tymi dwoma kanałami ;P

Miłego dnia :D

Ciekawe czy mi se udało z tymi swaczkami,
narazie moje dziecko spi, a ja popijam kawke i bawie sie w ustawieniach. Pochmurno u nas
Życze wszystkim miłego i slonecznego dnia.
Wpadne do was jeszcze jak mala pojdzie znow spac ...
Buziaki

reklama
Dzień dobry Kochane!!!
Obudziły mnie dziś dwa słoneczka :) jedno na dworze pukające przez okno i drugie które przydreptalo z łożeczka i przytulilo się do mnie :) takie to rozczulajace :)

Robię śniadanko właśnie i młodą do przedszkola odstawie przy okazji odbiore jaja na placki i tort:) potem Wiktora wyśle do szkoły i jadę do Kalisza z Franiem do taty posprzątac mu :) muszę dbać o niego bo jego straty nie zniose :( :( :( :(

Pogoda cudna. Noc taka sobie bo manny wieczorem nie chcial i zjadł kaszke mleczno zbożowa i nią się ewidentnie nie najdł :(

U nas katarek się trzyma ale chyba alergiczny będzie bo i u mnie i Oliwii się pojawia.

Nic życze Wam miłego dnia!!!.

ciazadorotki witaj :) opowiedz nam o swoim skarbie :) już po urodzinach?

Do góry