reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien Doberek:)

Nocka taka sobie,mojemu dziecku sie odmieniło tak jak ładnie przesypiał noce to teraz sie budzi tak jak dzisiaj w nocy zbudził sie o 2.30 zrobił kupke,wypił mleko sobie siadnoł i gadał do misiów,wyrzucał smoka musiała podniaszac,az wkoncu sie wkurzyłam połozyłam zgasiłam lampke nocną,a mój maruda zasnoł przed 4 dopiero i pobudka o 7.30 i tez kupa.Ale ząbek nam chyba idzie bo ma kropke na miejscu 3 tak mi sie wydaje ze to bedzie 3.

polusia zdróweczka dla Poli,a Ty Kochana trzymaj sie!!!
myszowata powodzenia na szczepieniu!!my idziemy w przyszłym tyg.

Dobrego dnia:)

Franio dokladnie o 2.30 lub 3 budzil sie jak zeby mu wychodzily i nie spal do 4 lub 5:) wiec to na pewno zeby u Bartusia, wyjda i zacznie spac normalnie

polusia nie wiem moze to przesilenie, w kazdym razie jest troche maruda i caly czas wychodza mu gorne czworki, bo przebily sie, ale jeszcze cale nie wyszly

reklama
mysza m współczuje i uważaj na siebie, ja nie miałam nigdy żadnych poważnych skręceń kostki, ale wiele razy niefortunnie stanęłam i mi sie kostka wykręciłą ( pechowo zawsze prawa ) i teraz jak długo chodzę to mnie zaczyna bolec :(
polusia to dałaś mi nadzieje na dobrą rybe :D
ionka tak to jest, jak facetowi wydaje się ze ma racje hehe owocnych poszukiwań :)

A my pewnie za chwile skoczymy na spacerek, mam nadzieje ze bedzie cieplej niż wczoraj

Polusia moja gofrownica ma dokładnie 1000wat :) i nam się nic nie klei.
A co do Frania to on gofry ze wszystkim je :)

Dzień dobry Kochane :)
A u nas to szok był od 18.00do 8.00sen. Tylko o 21.00przez sen pampersa zmieniłam :) i manne w butli dałam :) a tak nieprzerwany sen aż zaspałabym do szkoły :) he he
Zaraz na spacer pędze z małym. Tylko Wiktor wróci ze szkoły :)

Witam!

Słoneczko momentalnie nastraja do życia! Malutki poszedł spać, jak się zbudzi to obiadek i na spacerek.:-) Co do gofrów to ja mam super przepis co frotka chyba kiedyś podawała i są naprawdę chrupiące tylko należy pamiętać żeby wyjmując je z gofrownicy nie kłaść jednych na drugie bo od wzajemnego ciepła robią się gumowe tylko rozłożyć je osobno , ja rozkładam zawsze na raszkach od piekarnika;-) Wstawię przepisik na kulinarny. W ogóle dziewczyny chcę bardzo przeprosić Was i Wasze dzieci z powodu opóźnień karteczkowych, jak już się tłumaczyłam ostatnie dni z życia wyjęte, wtedy co pisałam że karteczki w drodze to zapakowałam do wózka i wybraliśmy się na pocztę a tam wielka doooopa bo z powodu cięć budżetowych jak w wielu miastach i miasteczkach zamknięto nam naszą wyremontowaną, przestronną pocztę z podjazdem dla niepełnosprawnych i wózków i przeniesiono ją do lokalu piwniczego ze stromymi schodami i bez żdanego podjazdu!:wściekła/y: No skandal jakiś, gdzie my żyjemy się pytam??? Nie miałam jak się dostać na pocztę bo o zniesieniu małego z wózkiem po tych schodach nie było mowy a dziecka samego nie zostawię tym bardziej że z tej piwnicy nie widać co się dzieje na zewnątrz!Nie było też kogo poprosić o pomoc. Jakieś 3 lata temu wpakowali kupę kasy żeby wyremontować pocztę na miano XXI wieku a teraz ją zamknęli. No ale to wszystko todecyzje naszego kochanego rządu!:wściekła/y:No i miejscowość z 15.000 mieszkańców ma pocztę w piwnicy bez możliwości dostania się dla mam wózkowych i niepełnosprawnych.:szok: Później byliśmy tak zabiegani że nie było komu iść ale jutro M obiecał mi że pójdzie i wyśle, a nawet znaczków nie miałam żeby chociaż gdzieś do skrzynki podrzucić, także wybaczcie i nie ukrywam że jest mi niezmiernie przykro i głupio z tego powodu.:zawstydzona/y: No to się rozpisałam.
Miłego dnia.
Polusia Zdrówka dla Poli!

Aaaa Marcel też uwielbia wcinać gofry! Zresztą czego to dziecko by nie zjadło.:eek:

hejka

mysza lec zobacz co z ta noga...powiem Ci ze Niko na dworze tez chwile podrepta i na rece i nie wiem czy sie meczy czy nudzi...
teraz spi wstanie pobawi sie zjemy cos i na dworek

piszecie o tych gofrach chyba zakupie maszyne:p

Witam co do gofrownicy my mamy taką i jest super

PROFESJONALNA GOFROWNICA DEZAL 301.5 GRUBA KRATKA (1507849602) - Aukcje internetowe Allegro
Dzien dobry:)

U nas pobudka o 5, ehhhh gdzie te piękne czasy kiedy wstawał o 6 :) nie ukrywam, że licze, że zmiana czasu zdziała cuda hehe

Dziewczyny czy któraś z Was ma parowar i może napisac czy to urządenie jest naprawde takie fajne jak je opisują, a jedzenie z niego smaczne :D?? bo zastanawiamy sie z mężem nad kupnem takowego :)

marela uściski dla Syncia z okazji roczku :)
polusia mam nadzieje, że dzisiaj powrócił juz dobry nastrój:)

Parowar mamy tefala, tez jest swietny co do smaku dań są smaczne jeśli dobrze się przyprawi, właśnie dzisiaj sobie o nim przypomniałam i przygotuję obiadek :) My mamy 3 pietrowy

Witam :) u nas nocka kiepska:p
dzieciaki cały dzień rozrabiają
Na szczepienie idziemy jutro nie pamiętam ile kłuć będzie? Wie ktoś ?

aaaa i parowar mamy tefala 2 pietrowy

ja robie najczesciej brokuły bo z garnka nie cierpie, albo marchewka z groszkiem
wiosna i latem mlode pyrki a z mieska robie kulki mielone pyszotka

reklama
hej Laski

Miś właśnie poszedł spać ... pierwsza drzemka od rana :szok: chyba przestawiać się będzie na 1 w ciągu dnia.

Pogoda piękna a ja na zmianę reaguję totalnym rozbiciem ... wcale radości w sercu nie czuje :/ Eh

Zjem sobie jajka i zresetuje się chwilkę

Do góry