reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie

Szymon śpi, to korzystam z czasu wolnego;) Powinnam wprawdzie zabrać się za prasowanie, ale co tam. Taka jestem słaba:( O dziwo wcześniej mój brat zajął trochę Szymcia i mogłam bezczynnie posiedzieć i poleniuchować. Piękna pogoda, ale nie mam siły na spacer Ok, dość marudzenia.
Życzę dobrego dnia:)

reklama
Pola dziękuję Redanowi za świetną karteczkę z balonami :) bardzo dziękujemy :)

a ja nadal bez chęci do życia, jak mi najdzie to obiecuję będę się udzielała znowu czynnie - wybaczcie ale same wiecie :(

Witam :)
A u nas pięknie:) słońce i ciepło. Pogoda nastroiła mnie optymistycznie. Cały dzień prawie na dworze :) Franko biega po podwórku jak szalony a brudny :) hi hi za tydzień już z rowerem wyjdziemy :)
Pranie wyschło pięknie , lubię takie wywietrzone :)
Dzieciaki z M. na rowerach szaleją :)

A tu widzę Pawełkowi znów coś dolega :( buuu zdrowka mu życzę Monia.
A my tak w ogóle :

dziękujemy Redankowi za przepiękną karteczke. Piłka na sprężynie jest the best :)
Olgo Kochana Tobie również za przepiękną kartkę z ulubioną muuuu :) hi hi
no i Alankowi za karteczke z misiami słodkimi !!!

No i ich mamusiom bo bez nich te karteczki by nie dotarły :)

No a jeśli chodzi o gofry to tylko ten przepis :)
http://www.ofeminin.pl/przepisy/ciasto-na-gofry-d11676.html

Yra czekam na wieści o Franiu :)

Nesiaa bez nerwow :) złość piękności szkodzi !!!

Ostatnia edycja:
myszowata właśnie skończyłam :)

Załączniki

• Gofry.jpg
    Gofry.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 35
witajcie

ja dzis w kluczborku, strasznie dlugo mi sie tu jechalo, cos kolo 4,5 godziny, gdzie normalnie to chyba lekko 4 a nawet 3,5 godz mozna by bylo przejechac

my wczoraj bylismy w panoramie, moje dziecko to moznaby zgubic w sklepie, za reke nie chce isc, chodzi sam frajde ma niesamowita i niczego sie nie boi, leci do ludzi nie ogląda sie za nami, malego lobuza mam, ale mi teskno za nim, a dopiero w czwartek bede w domu

polka_84 gofry wyglądają smakowicie, aż kazałam mleko mężowi kupić i jutro będę robiła z tego przepisu który podałas:)

ccaroline85 u nas tez juz tylko kaszki podawane łyżeczką wchodzą w gre

Alez dzisiaj bylo pieknie i cieplo (20 stopni)...Prawdziwa wiosna...:-) Bylismy w centrum, w parku (Mlody dobieral sie do obcych wozkow i zabieral innym dzieciom pileczki :zawstydzona/y:), a potem na rowerku u nas na osiedlu - Mlody pelen dumy byl wozony z uniesiona broda :-D...

yra pewnie, trzeba korzystac z pogody :)

Monia oj cos za dlugo ta goraczka..oby szybko przeszlo...

cc u nas problem, ze tylko by mleko jadl, czy to z kaszka, czy platkami..obiadkow w ogole nie je...

polka teraz za mna gofry beda chodzily...a nawet gofrownicy nie mam..:-D

hej dziewczyny.My nocke z przebojami za to maly spal az do 8:30 nie przeszkodzilo mu nawet ze go ubieralam i przenosilam do auta zeby zawiesc starsze do szkoly.Obodzil sie dopiero pod szkola cory.
Dzis u nas piekna pogoda i bylismy na 1,5 h spacerze tak ze maly zasnal w wozku co jeszcze mu sie nie zdarzylo i niedawno sie obudzil.zaraz jade po starsze do szkoly.Dzis na obiad robie nugetsy wiec szybko bedzie.

Ktoras z was pytala co na siniaki.Ja stosuje na guzy na glowie zwykle(prawdziwe bez oleju)maslo.Moj maly czesto w cos udeza i naprawde sprawdzone sposob mojej babci i mamy.
Ok spadam umyc malego bo wcina banana i po strasze do szkoly.

reklama
Moje dzieci padły jak kawki tyle na świeżym powietrzu spędzili :)
Franko ledwo już o 18.00trzymał się na nogach:)

No a przepis na gofry polecam to jest jedyny z którego mi wychodzą :) dziś lajtowo bo bez bitej śmietany się obyło ale były z dżemem, cukrem pudrem czy nutellą :) poszły migiem a Franio je uwielbia :)

Dziś już cześć zakupów zrobiłam związanych z roczkiem :) i w sumie o niczym innym nie myślę ostatnio:) nie wierzę że czas tak zlecial :)

No a u nas mleko nadal na topie :) nie mamy problemu z jego odrzucaniem :)

Ostatnia edycja:
Do góry