reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Witam
A ja nie nadążam za Wami . Co nadrobię i obiecuję sobie że będę na bierząco, to coś wypada i znowu mam plecy...
Z TS już sie usunęłam, bo nie miałam nawet kiedy pisac. Myślałam że chociaż tu bedę na bierząco
Ccaroline - to już macie czwórki? wow, ale tempo. U nas dopiero zaczynają sie przebijac.
U nas tez piękna pogoda, ale ja w pracy, wiec nici ze spaceru. Filip to pewnie w przedszkolu pójdzie na spacer, ale Wiki w żłobku to raczej nie. Jak wrócę to sie wybierzemy
A ja nie nadążam za Wami . Co nadrobię i obiecuję sobie że będę na bierząco, to coś wypada i znowu mam plecy...
Z TS już sie usunęłam, bo nie miałam nawet kiedy pisac. Myślałam że chociaż tu bedę na bierząco
Ccaroline - to już macie czwórki? wow, ale tempo. U nas dopiero zaczynają sie przebijac.
U nas tez piękna pogoda, ale ja w pracy, wiec nici ze spaceru. Filip to pewnie w przedszkolu pójdzie na spacer, ale Wiki w żłobku to raczej nie. Jak wrócę to sie wybierzemy
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Tak mamy 4 cztery na raz wyszły właśnie muszę zmienić w obrazku uzębienie dzieci hehe
Ostatnio moje dzieciaki jeżdżą całymi dniami po pokoju Dawid jednym samochodem drugim pojazdem Natalia, jak pięknie już sobie radzi, najpierw odpychała się tylko do tyłu, teraz jeździ do przodu, a dzisiaj już nawet kieruje tzn skręca tam gdzie chce
Ostatnio moje dzieciaki jeżdżą całymi dniami po pokoju Dawid jednym samochodem drugim pojazdem Natalia, jak pięknie już sobie radzi, najpierw odpychała się tylko do tyłu, teraz jeździ do przodu, a dzisiaj już nawet kieruje tzn skręca tam gdzie chce
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
ccaroline85 - to mój leniwiec każe sie wozic . Wogóle jest jeszcze mało samodzielna.
Ostatnio zostawiłam ją z Filipkiem w pokoju i dałam flipsów do miseczki.
Co chwilę pytałam co robią, bo cicho było, Filip coś odpowiadał, ale nie słuchałam. Za 3 razem usłyszałam odpowiedź: "a nic takiego mamusiu, lejemy sobie wodę do miseczki z chrupkami". Ja wchodze do pokoju, a oni robią klejące błoto z tego. Wiki pierwszy raz chyba taka zadowolona była że mamy nie było z nią. Cała mokra i uklejona. Nie wspomnę o dywanie - bo mamy typ shaggi, z długim i cienkim włosem. Ale Filipek był dumny, bo zajął sie siostrzyczką i nie płakała
Ostatnio zostawiłam ją z Filipkiem w pokoju i dałam flipsów do miseczki.
Co chwilę pytałam co robią, bo cicho było, Filip coś odpowiadał, ale nie słuchałam. Za 3 razem usłyszałam odpowiedź: "a nic takiego mamusiu, lejemy sobie wodę do miseczki z chrupkami". Ja wchodze do pokoju, a oni robią klejące błoto z tego. Wiki pierwszy raz chyba taka zadowolona była że mamy nie było z nią. Cała mokra i uklejona. Nie wspomnę o dywanie - bo mamy typ shaggi, z długim i cienkim włosem. Ale Filipek był dumny, bo zajął sie siostrzyczką i nie płakała
moniSkaBe
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. U nas dzisiejsza noc lepsza, tylko 4 pobudki ale 39 stopni. A poprzednia to porażka nie spalam od 1 do 4. Dzisiaj paweł ma ponad 39 stopni, dostaje co 8 godzin nurofen. Męczy mnie ta jego gorączka, martwię się. Ale myślę że to zęby, bo idą 4 na raz. Trzy czwórki i dwójka. Zwariuje. Cieszę się że imprezy się udały. My jedziemy w środę po buciki, mama wczoraj mu kupiła ale nie wchodzą w podbiciu. Miłego dnia dziewczyny.
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
mrozik niezłe Ja czasem popatrzę na dzieci to się cieszę, że jest taka różnica będą razem się bawić zresztą już się bawią i różne pomysły mają oczywiście są i chwile gdzie się biją
Monika zdrówka Pawełkowi!
Monika zdrówka Pawełkowi!
My juz po pierwszym spacerku, w słoneczku i za wiatrem jest super cieplutko, ale jak zawieje to zimnica:/ Dzisiaj pierwszy dzien wiosny, wiec optymistycznie patrze w przyszłość ze bedzie juz coraz cieplej
kkarolaa i ja nie pomoge, szczerze to nawet nie mam pojęcia jaki dołeczek nad czołem masz na mysli
yra udanej wizyty i samych dobrych wieści życze
myszowata ja ile razy robiłam gofry i to za każdym razem z innego przepisu, tyle razy wyszły gumowe:/ wiec jeśli Tobie wyjda chrupiące to daj znac
moniskaBe zdrowia dla Pawełka a poza goraczką nic mu nie dolega? strasznie długo sie ona utrzymuje, moze warto badania zrobic tak na wszelki wypadek
mrozik no dzieci to maja pomysły czasem sie zastanawiam skad one im do głowy przychodzą, skoro nigdzie tego nie podpatrzyły hehe
kkarolaa i ja nie pomoge, szczerze to nawet nie mam pojęcia jaki dołeczek nad czołem masz na mysli
yra udanej wizyty i samych dobrych wieści życze
myszowata ja ile razy robiłam gofry i to za każdym razem z innego przepisu, tyle razy wyszły gumowe:/ wiec jeśli Tobie wyjda chrupiące to daj znac
moniskaBe zdrowia dla Pawełka a poza goraczką nic mu nie dolega? strasznie długo sie ona utrzymuje, moze warto badania zrobic tak na wszelki wypadek
mrozik no dzieci to maja pomysły czasem sie zastanawiam skad one im do głowy przychodzą, skoro nigdzie tego nie podpatrzyły hehe
M
myszowata
Gość
U nas też pogoda ładna, ale własnie zza okna.Słonko cudne, czyste niebo, ale ziąb...brr...zmarziliśmy na spacerku. Idę przytulić jakąś kawkę...
kasia0305
Witajcie:-)
Monia może uda ci się badania zrobić Pawełkowi. Będziesz spokojniejsza. Bo taka temperatura nawet przy ząbkach to troszkę stresujące. Zdrówka dla Pawełka
Kkarola ja niestety też nie pomogę. Najlepiej spytaj swojego pediatry. Myślę,że taj będzie najlepiej:-)
yra udanej wizyty.
ccaroline no to frajdę miały dzieci. Super
Kinga spała dziś całe...20 minut:-). Zobaczymy co dalej. zaraz obiadek.
Monia może uda ci się badania zrobić Pawełkowi. Będziesz spokojniejsza. Bo taka temperatura nawet przy ząbkach to troszkę stresujące. Zdrówka dla Pawełka
Kkarola ja niestety też nie pomogę. Najlepiej spytaj swojego pediatry. Myślę,że taj będzie najlepiej:-)
yra udanej wizyty.
ccaroline no to frajdę miały dzieci. Super
Kinga spała dziś całe...20 minut:-). Zobaczymy co dalej. zaraz obiadek.
reklama
moniSkaBe
Ale to nie jest tak że on na cały czas gorączkę. Wczoraj nie miał, dopiero w nocy się pojawiła. Poza gorączka nie ma nic. Jutro idziemy do pediatry z wynikami moczu.