reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra dobrze, ze urodzinki fajnie minely...

moj Mlody tez na swoich urodzinach odpychal kolezanke ze swojego autka :)

Redan caly dzien nie spal :(, nie zjadl obiadku przeze mnie ugotowanego znowu :( a zrobilam smaczna zapieknake z kurczaka z makaronem, a on tylko by ziemniaki jadl z buraczkami...hehehe

reklama
Witam :) znalazłam chwilkę na komputer :) dzieciaki nieźle w kość dają.

U mnie również pełno wiadomości na skrzynce!! szok

Postaram się później wrzucić zdjęcia z urodzinek :) Miłego wieczoru

Witam sie wieczorową porą:)

Bartus dopiero zasypia,predzej rozmawialismy z M na skype.Na goscince było super dziadkowie wypiescili wnusia,a moje rączki sobie odpoczeły,bo ostatnio tylko na rekach chce byc noszony.

no cisza :) he a ja walczyłam cały dzień z zielonym gaikiem :) uwielbiam takie rzeczy tworzyć :) super sprawa :)
Jutro pierwszy dzień wiosny jupi !!! Choć w kalendarzu zima zniknie :)
Franko śpi po mannie jak zabity :)
A ja przez skypa z siostra pogadałam :) super sprawa bo za darmo a ściąglam go właśnie na telefon :) więc wygoda.

M.ogląda film na tvp2 więc ja buszuje w necie :)

yrajak urodzinki udane to najważniejsze i że myśli odbiegały gdzie indziej całkiem zrozumiałe ...

Nesiaa śliczne ciuszki, ale ja już trochę w tych rozmiarach mam, a nawet jedną sukienkę mam identyczną. Troszkę szkoda, bo cel szczytny, a ubranka faktycznie cudne. Dzięki:)
Yra fajnie, że impreza się udała. Zdrowia dla teścia!
Polka u nas pierwszego dnia wiosny topi się marzanne. Pochwal się Waszym dziełem.

Ja zmykam do łóżka. Dobranoc!

widzę, że imprezki się udały :-)

na siniaki polecam krem z arniki. siniaki szybko ładnie bledną.

widzę też, ze znikła funkcja "dzięki". jest "lubię to"- to z FB?

marcia- ja robię ten co podała o ile sie nie myle blu - na wątku urodzinowym, tylko dekoracja ma byc z masy cukrowej o ile mi starczy czasu :-p jutro , a na mase cukrowa byl przepis na kulinarnym. To taki delikatniutki torcik ale takie wlasnie lubie ;)
A w zwiazku z tym tortem dopiero doczytalam ze jest potrzebny likier :tak:, niestety nie mam odpowiedzniego ale w szafie znalazlam kokosowy i .... wesoło mi już ;)
a co do wiadomosci to kurcze ja mam tylko 145 :-D:tak:

reklama
u mnie też topiło się marzanne :) a tu na tej wsi jakies wymysły że niby po utopieniu już tylko pięknie będzie i to taki symbol:)
A na zamknięty zdjęcie-wrzuce :)
Teraz już padam.
Dobranabr

Do góry