reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Monia no to rzeczywiscie masz problem.8-10 razy jabym zeswirowala!Moj to budzi sie na bank glodny jak wypije o 22 kaszki z mlekiem to o 5-6 juz jest glodny i mu tak strasznie burczy jakby nic nie jadł.Ale mi sie nigdy nie budzil tyle razy.Teraz gora 2.Nie wiem a moze w zlym miejscu spi,na jakiejs zyle wodnej czy coś?Do lozka go nie przenos bo sobie tylko bat ukręcisz.

Nesia jeju jakie cudne mhmh sama bym zjadla;)

oho slysze jak kupe sadzi cos mu w ogole jest bo mi takie rzadkie robi;/wczoraj juz dostal enterol i przez noc byl spokoj.

reklama
Witam w ten szary pochmurny deszczowy piątek.Nocka ok,wczoraj juz nie zagladałam,mały miał druga drzemke do 19.30 i dopiero zasnoł o 23,a na dodatek prad nam wyłączyli.Obudził sie o 6 na mleczko i pospalismy do 8.Teraz ma drzemke.Dzisiaj nic mi sie nie chce robic to przez pogode,ale od pon ma byc juz wiosna to sie zaczna spacerki.

Nesiaa super ze bedziesz miała meza obok siebie:)

Dobrego dnia:)

Witajcie

Ja znowu po łebkach doczytałam Was, także nie pamiętam za dużo.
Monika to macie niewesoło:( Nie wiem, co Ci doradzić, u nas noce są ok. Pisałam parę dni temu, że Młody zaczął się budzić w nocy, ale teraz spokój, czyli u nas to było przejściowe.
Nesiaa ale pyszności! Też bym zjadła;)

Wczoraj miałam ciężki dzień, Szymon był ogólnie nastawiony na "nie" do wszystkiego. Do tego włazi na wszystko, podstawia sobie pojemnik z zabawkami pod meble i chce włazić, na tapczan i fotel to już normalka, nawet potrafi zawisnąć w powietrzu trzymając się blatu biurka. Oszaleję;) Nie nadążam już za nim.
Miłego dnia!

nesiaa ale pyszności!
monia 3mam kciuki za powodzenie planu!
asia masz urwanie głowy z Szymkiem, a z brzuszkiem pewnie jeszcze Ci ciężej

Witajcie.
Nessia smaka narobiłaś!!
Monia a może macie za sucho w domu skoro on tyle wypija: mleko i tyle wody?? Czy tak samo spał we wcześniejszym domq??tez tyle wypijał?? Moja tez sie gliździ ale do 22 mam spokój potem do 2 i do 4 ...mniej więcej co 2 godziny ma fazy jęczenia i jedzenia lub cimkania cycka:/

Qrde a moję dziecie wczoraj dziewnie zareagowało na to jak z M sie po prostu przytlililiśmy!! Zawsze dawaliśmy na oczach jej sobie buziaka i ona przybiegala dac najpierw mi a potem K i to samo było z teleniem. Tuliliśmy się we 3kę a tu zonka . Zaczeła wrzeszczec i bić K i sama sie przyliła sie do mnie!!! Wizialam jak Krzys byl smutny z tego powodu i potem wypomianał pare razy jej to. Ale czy wasze dzieci też chcą miec was na wyłączność??

Właśnie wroćiłam z zakupów. Albo ja jestem dziewna albo ta moda jest dziwna. Nic niekupilam a M mi dał 500zł i "powiedzial obkup siebie i mała by był święty spokój"!!! Kupiam *******y ale żadnych konkretó:/ hahah wychaczylam na bazarku wiatraczki dla małej i wkoncu kupilam kredki dla niej. I na szperku bluzke dla siebie. Ale szukałam płaszczyka na wiosne i lipaaaaa:///// do tego pogoda w bani.

hejka ale pogoda do tyłka...
noc super...:D :D
kupilam wkoncu butki na teraz dla małego czarne adidaski nikea wyglada czadowo i przy okazji paputki po domu bo ma mega zimne stopki ogrzewanie wyłączone...wracamy do domu a tam na stole prezencik paputki od babci haha wiec teraz mamy tyle tych butów ze szok
:)

Moje dziecie wstało zjadło obiadek i bawi sie na podłodze,ja za chwilke kawke sobie wypije i wszama ciasto.A juz jestem umuwiona na niedziele wpadnie po mnie i Bartka siorka z dzieciakami i jedziemy na kawke do rodziców,takze niedziela juz zaplanowana.

Bartus jak widzi ze dajemy sobie buziaka to tez chce,ale ostatnio piszczał i kiwał głowo "nie",a tez jest taka przylepa.

Marcia pokaz te nike? ile dalas? ja mam fiola na punkcie butów malemu tez bym co chwila kupowala.Ale na razie stop.Ma adidaski na teraz,trampki,kaloszki nawet sandalki na lato ma.

A mi mlody padł uff 2 drzemka w ciagu dnia nie pamietam juz kiedy tak bylo:)Ja zaraz zrobie nalesnik z serem:)

Poza tym jutro kumpela ze studiów mam mi przyywiezc jakies rzeczy po swoim Oskarku:) super.Tymbardziej ze maly jest z kwietnia 2008 więc sezonow bedzie wszystko pewnie pasować:)

Witam dziewczynki:-)

Monia nie dziwię się że bidulko zmęczona jesteś jak tyle razy wstajesz:-( Faktycznie Pawełek dużo pije. A jak z pieluchami, nadal tak mocno siusia? Może skoro się tak budzi to jest naprawdę głodny?
Marcia pochwal się butkami:-)
mała po obiedzie - nawet ładnie poszło.
dziś wcale spać nie chciała, zobaczymy jak będzie wieczorem;-)

reklama
Mazia to chyba przez tą pogodę mój niedawno też się obudził z drugiej drzemki tylko pierwsza trwała 2.5 godziny a druga 2. Już nie pamiętam kiedy tak spał. Dronka dałaś mi do myślenia z tą suchoscia. W poprzednim mieszkaniu też pił ale chyba nie aż tyle. Nie mam dzisiaj na nic siły, chodzę tylko i jem. Chyba dzisiaj gości będziemy mieć. Przyjedzie szwagierka z gabrysią.

Do góry