reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

pewnie bedzie radosc do czasu az w nowej pracy zrobie jakas kupe ;-) he he i bedzie placz:baffled:
a pawelek owszem teskni ale on ma tyyyle do roboty:-D ze co tam przejmowac sie tym ze mamusia gdzies idzie, zawsze mu rano macham to mi odmacha wychodze i spoko loko;-):-D ale jak wracam to od razu usmiech na buziolce:-)

polka kochana i nie kura domowa tylko opiekuncza mama, mimo wszystko jakies wyrzuty sumienia umnie gdzies gleboko tam sie czaja ze nie notuje wszystkiego z zycia mojego mlodego syna i czy nie bede czasem tego zalowac, ale zawsze sa dwie drogi i kazda jest dobra;-)

a co do butow to deichmann ma bardzo fajne i na pewno tam zajrze:tak:

reklama
Jestem dziołszki:)nesiaa karteczka od Was dotarła na czas ,dziękowałam:)Jak paszteciki , próbowałaś jak smakują:)Mężulek przyjedzie to nie bedziesz miała czasu dla nas:p
ak wiec kochane mam mocny astegmatyzm oprócz krótkowroczności:(Okulary na codzień , jutro mam odebrać!
DO deichmana nie dotarlismy ,lało a uoptyka nam zeszło .W ccc nic ciekawego dla malutkiej,a próbowałam cos zmierzyc w podbiciu nie wchodzi.Tak więc jutro jeszcze smyka odwiedzimy może tam coś podpasujemy.Kupiłam tylko w tesco kapelusik na lato za 1zł i synkowi bieliznę.W pasażu dorwałam jeszcze taką ładną zabawkę do pchania na kijku ,drewnianą ,dla Milenki, bo chodzi po domu z łopatka brata i pcha przed sobą.Zmęczona jestem ale mam jeszcze robotę.

Frotka oj ja też mam astygmatyzm i minus 2,5 na lewe oko:( A paszteciki jeszcze nie gotowe. Narazie farsz skończyłam a reszta jutro.
Dobranoc wszystkim!!

Ja też już zbieram się do spania, ale jeszcze do Was zaglądnęłam :)
frotka ja również mam astygmatyzm, okulary też niby mam ale nie mogłam sie przywyczaić do ich noszenia:( w sumie to widze dobrze tylko na prawe oko gorzej tzn rozmazany obraz troche mam. Inny okulista mi powiedzial ze na razie okularów nosic nie musze bo i tak mi sie to nie poprawi:/ ehhh no i kogo tu słuchać

Miłej nocki wszystkim:)

karalajna super że z pracy jesteś zadowolona - zazdroszczę bardzo zwłaszcza tego eleganckiego ubioru- jak się lubiłam tak ubierać do pracy - a teraz co dres, leginsy, jakieś tuniki, ewentualnie sportowa spódniczka i oczywiście buty n płaskim obcasie - beznadziejnie ze mną :(

nesiaa fajnie że już jutro mężulek będzie koło ciebie :)

frotka astygmatyzm ma mój małż i to tak duży że bez okularów jest ślepy jak kret bo wszystko ma rozmazane - jak on zrobił dwójkę dzieci to nie wiem ;-)

a ja czekam na Szpilki na giewoncie - nawet mój M ze mną to ogląda :szok: a on jest anty na takie seriale.
na jutro plan działania : utrzeć masę do tortu, zrobić sernik, sałatkę, resztę rzeczy muszę wyłożyć tylko na talerzyki :)

spokojnej nocki życzę :)

Polusia dzieci to po palcu hehe. Ja mam krótkowzroczność -1,75. Nasza noc dzisiaj beznadziejna, od dwóch dni nie daje pawłowi jeść w nocy i się wierci całą noc. A ja już wymiekam. Od 22 odkąd się położyłam do 24 wstawałam do dziecka 4 razy. Już naprawdę nie wiem co mam robić. Dziewczyny poradzcie coś bo jestem fizycznie wykończona.

Monika jedyna Rada to mu dawac jesc moj tez musi jesc i innej rady nie ma>podam CI nasz sposob.

Więc o 18 idzie spac,wczesnie go nakarmie wszystkim co mozliwe ,bananek ,jogurcik tak zeby mi o tej 18 tylko trochr butli zjadl i tak jest,spi i tak po 22 jak sie klade daje mu reszte butli ok 180 wypije i spi ,czasem obudzi sie po 3 dam wody albo i nie raz kweknie i spi dalej, potem przewaznie przed 6 wstaje,ja biore go do nas by sie poprzutlac dostaje kaszke w butli i spimy dalej dzisiaj do 8.Budzi mi sie rasno tak glodny,ze zjada cala butle w mnig i tylko slysze jak mu w brzuchu burczy.Nic ni zrobie musi dostac jesc i koniec.

Karlajna
super ze w pracy ok:)

Polka buty z deichmana sa ok:) ja tam czasem i na targu kupie i sa ok.Kozaki mialam z deichmana na zime i byly super;) adidasy zawsze tylko kupuje nike albo puma.A kiecki fiu fiu.Ja tez bardziej dziewczeco na wiosne musze a nie jak chlop:p

Nesia
mam nadzieje,ze malzonek szczesliwe dojechal:)

U nas noc tak jak juz pisalam super.Teraz mlody zajada herbatniki,o 9 mama go przejmie a ja ide nyny:D

Pogoda paskudna:)

A jutro zjazd na uczelni super!!!!!!!!!!!!!

Do pracy ide koncem czerwca tez sie ciesze:)

nesiaa pewnie mąż już z Wami, miłego czasu razem Wam życzę!

A ja Witam się dziś pochmurnie - okropna aura u nas. Franio spał do 7.11:-)Oboje jesteśmy wyspani i już po śniadanku.
Miłego dnia:-)

reklama
Witam! U nas pobudka 6.06. Już się przyzwyczaiłam, bo przynajmniej nie muszę robić jeść w nocy. Budzę się jeszcze ze 3 razy bo to moje dziecię kręci się jak by miało owsiki:) no ale ni emuszę biedź do kchni po butlę. No i jeszcze jeden plus wczesnego wstawania, śpi dwa razy dziennie. I odkąd zasypiamy beż nerwów to drzemki są spokojniejsze i dłuższe, więc mogę coś zrobić. Właśnie zabieram się za robienie ciasta do pasztecików, potem sałatka i masa do piernika. Pierniczka upiekła mama ale muszę go dokończyć, no i jeszcze karkówka czeka na uduszenie:)
Maziajka mąż będzie dopiero w nocy, bo to 2000km a jedzie busem.

Ja też już zbieram się do spania, ale jeszcze do Was zaglądnęłam :)
frotka ja również mam astygmatyzm, okulary też niby mam ale nie mogłam sie przywyczaić do ich noszenia:( w sumie to widze dobrze tylko na prawe oko gorzej tzn rozmazany obraz troche mam. Inny okulista mi powiedzial ze na razie okularów nosic nie musze bo i tak mi sie to nie poprawi:/ ehhh no i kogo tu słuchać

Miłej nocki wszystkim:)
Mój lekarz też mówi, że to się napewno nie poprawi. A okulary są tylko po to żeby lepiej widzieć a nie leczyć:( Niestety:(

Polusia dzieci to po palcu hehe. Ja mam krótkowzroczność -1,75. Nasza noc dzisiaj beznadziejna, od dwóch dni nie daje pawłowi jeść w nocy i się wierci całą noc. A ja już wymiekam. Od 22 odkąd się położyłam do 24 wstawałam do dziecka 4 razy. Już naprawdę nie wiem co mam robić. Dziewczyny poradzcie coś bo jestem fizycznie wykończona.
Monia ja też próbowałam nie dawać jedzenia w nocy i w efekcie czego nie spałam prawie całą noc bo Ola się kręciła, kwękała. Na to chyba nie ma dobrej rady:( Ja odpuściłam i dawałam ale mniejsze porcje i samo mleko z dodatkiem odrobinki kleiku kukurydzianego. Starałam się żeby nie było bardzo sycące, żeby w dzień więcej zjadła. Dopiero od kilku dni śpi do 6 bez jedzenia.
Miłego dnia!

Do góry